Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Studies - Literature * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Prishtine 
Norbert Jokl  
  978-9951-413-97-8
 
Studime per etimologjine dhe ...
  Literature
  10 / 2011
  23.5 cm
  434
  Akademia e Shkencave dhe e Aeteve te Kosoves 
Shprese Siqeca  
  978-9951-615-01-3
 
Arkitektura folklorike e rajo...
  Literature
  11 / 2011
  24 cm
  244
  Cuneus 
Shqipe Canolli-Haziri  
  978-9951-602-02-0
 
Letersia dhe disidenca interp...
  Literature
  10 / 2012
  21 cm
  128
  Albanologjik 
Maximilian Lambertz  
  978-9928-116-07-9
 
Periudha hipotetike ne gjuhen...
  Literature
  6 / 2011
  21 cm
  329
  Franceskane 
Maximilian Lambertz  
  978-99956-97-14-3
 
Raport mbi studimet e mia lin...
  Literature
  3 / 2011
  21 cm
  47
  Qendra e Studimeve Albanologjike 
Shaban Sinani  
  978-9928-141-01-9
  Camaj i paskajuar
  Literature
  4 / 2011
  20.5 cm
  308
  KGT 
Nehat Krasniqi  
  978-9951-596-55-8
  Kontribute Albanologjike
  Literature
  1 / 1900
  20.5 cm
  398
  Grafobeni 
Shyqri Galica  
  978-9951-414-57-9
  Mesazh Intelektual
  Literature
  5 / 2012
  20.8 cm
  142
  Albanologjik 
Ludmila Buxheli  
  978-9928-141-00-2
 
Foljet njevetore ne gjuhen sh...
  Literature
  8 / 2011
  20.5 cm
  281
  Uegen 
Spiro Konda  
  9928-03-096-2
 
Shqiptaret dhe problemi pella...
  Literature
  8 / 2011
  21 cm
  360
  Logos-A 
Hasan Kaleshi  
  978-998958351-3
 
Sami Frasheri ne letersine dh...
  Literature
  11 / 2010
  20.5 cm
  174
  Prishtine 
Bagzad Baliu  
  978-9951-518-05-5
  Referenca albanologjike
  Literature
  6 / 2010
  20.5 cm
  241
  KGT 
Instituti Albanologjik  
 
 
Gjurmime albanologjike seria ...
  Literature
  8 / 2010
  24 cm
  360
  Prishtine 
Begzad Baliu  
  978-9951-518-04-8
  Kerkime Albanologjike
  Literature
  6 / 2010
  20.5 cm
  278
  Logos-A 
Daut Dauti  
  978-9989-5846-57
 
Ceshtja shqiptare ne diplomac...
  Literature
  12 / 2012
  24 cm
  633
  Faik Konica 
Murteza Osdaudaj  
  978-9951-06-391-3
 
Aspekte te poetikes se Driter...
  Literature
  11 / 2011
  20.5 cm
  492
  Faik Konica 
Ibrahim Rugova  
  978-9951-06-296-1
  Kode te shkrimit letrar
  Literature
  2 / 2009
  21.5 cm
  512
  KGT 
Instituti Albanologjik  
 
 
Gjurmime Albanologjike Folklo...
  Literature
  10 / 2011
  24 cm
  407
  ASHAK 
Grup autoresh  
  978-9951-03-7
 
Shqipja dhe gjuhet e Ballkani...
  Literature
  9 / 2012
  24.5 cm
  683
  Faik Konica 
Hysni Hoxha  
  978-9951-06-414-9
  Simbolet kombetare
  Literature
  2 / 2012
  20.5 cm
  266
  Buzuku 
Petrit Imami  
  978-9951-08-146-7
 
Origjina e fjaleve te gjuhes ...
  Literature
  3 / 2012
  20.5 cm
  283
  Prishtine 
Grup autoresh  
  978-9951-615-05-1
 
Sfidat e shtetndertimit dhe e...
  Literature
  3 / 2012
  24 cm
  166
  Vllamasi 
Nasho Jorgaqi  
  978-9928-140-63-0
 
Hire letrare,shpalime histori...
  Literature
  8 / 2012
  20.4 cm
  490
  Prishtine 
Muhamedin Kullashi  
  978-9951-615-06-8
 
Politika,lufta dhe diplomacia...
  Literature
  9 / 2012
  24 cm
  204
  Poeteka 
Laura Smagi  
  978-9928-4134-4-4
 
Itinerare qe nderthuren(studi...
  Literature
  7 / 2012
  20.5 cm
  232
  Geer 
Mevlud Buci  
  978-9928-07-095-1
  Qendrestaret e flamurit
  Literature
  7 / 2012
  20.2 cm
  181
  Albanologjik 
Halim Purellku  
  978-9928-4095-2-2
 
Zona e pushtimit Jugosllav ne...
  Literature
  11 / 2012
  20.5 cm
  418
  Albanologjik 
Beqir Meta / Muharrem Dezhgiu,Fatmira Musaj  
  978-9928-141-11-8
 
Shqiperia ne dokumentet Austr...
  Literature
  7 / 2012
  24 cm
  468
  Albanologjik 
Mareglen Verli / Ledia Dushku  
  978-9928-141-04-0
 
Shqiperia ne dokumentet Austr...
  Literature
  9 / 2012
  24 cm
  466
  Albanologjik 
Ferit Duka,Dritan Egro,Sokol Gjermeni  
  978-9928-141-09-5
 
Shqiperia ne dokumentet Austr...
  Literature
  4 / 2012
  24 cm
  382
  Albanologjik 
Hamit Kaba  
  978-99956-43-86-7
 
Shqiperia ne dokumentet Austr...
  Literature
  9 / 2012
  24 cm
  370
  Albanologjik 
Ana Lalaj,Eriketa Kambo,Sonila Boci  
  978-9928-141-10-1
 
Shqiperia ne dokumentet Austr...
  Literature
  3 / 2012
  24 cm
  359
  Bota Shqiptare 
Floresha Dado  
  978-9928-00-014-9
  Letersi e painterpretuar
  Literature
  2 / 2011
  21 cm
  277
  Geer 
Bashkim Rama  
  978-9928-07-000-5
 
Faktori shqiptar dhe siguria ...
  Literature
  11 / 2011
  20.5 cm
  312
  Qendra e Studimeve Albanologjike  
Adem Bunguri  
  978-99956-04-51-6
  Prehistoria e Dibres
  Literature
  5 / 2011
  28 cm
  450
  Qendra e Studimeve Albanologjike  
Group of authors  
  978-99943-1-721-9
 
Monarkia shqiptare 1928-1939...
  Literature
  5 / 2011
  20 cm
  328
  Zenit Editions 
Krenar Zejno  
  978-9928-113-05-4
  Kemba e te panjohures
  Literature
  9 / 2011
  21 cm
  138
  Omsca-1  
Mustafa Kruja  
  978-99943-41-92-4
  Problema gjuhe
  Literature
  9 / 2011
  21 cm
  285
  Albpaper  
Nuri Dragoj  
  978-9928-05-274
  Rreziku i shkombetarizimit
  Literature
  9 / 2011
  20 cm
  364
  Dita 2000 
Fiqiret Barbullushi  
  978-99956-92193
  Homeri,Historia,Racizmi
  Literature
  9 / 2011
  21 cm
  206
  Qendra e Stud Albanologjike  
Evalda Paci  
  978-9928-4095-0-8
 
Sistemi mbiemeror ne Mesharin...
  Literature
  11 / 2011
  21 cm
  291
  Onufri 
Mira Meksi  
  978-99956-87-55-7
 
Leximi i ndaluar dhe shkrimet...
  Literature
  11 / 2011
  22 cm
  366
  Pika pa Siperfaqe 
Agron Tufa  
  978-9992840-41-21
  Kuja e Mnemozines
  Literature
  4 / 2011
  20 cm
  222
  Saga 
Behar Gjoka  
  978-9951-559-15-7
 
Shkrimtari i te dy aneve te k...
  Literature
  4 / 2011
  20 cm
  221
  Ballkani 
Prof.Dr Kapllan Resuli  
 
  Dukla
  Literature
  7 / 2011
  20.5 cm
  223
  ASHAK 
Ali Aliu  
  978-9951-413-77-0
  Deshmi letrare
  Literature
  1 / 1900
  23 cm
  232
  Iris 
Dr.Bexhet Asani  
  978-608-207-057-5
 
Lirika popullore shqiptare ne...
  Literature
  11 / 2011
  23 cm
  267
  AIKD'99 
Kujtim M.Shala  
  978-9951-410-40-3
  Prolepsa
  Literature
  11 / 2011
  21 cm
  312
  ASHAK 
Mark Krasniqi  
  978-9951-413-99-2
  Besa ne traditen shqiptare
  Literature
  11 / 2011
  21 cm
  202
  Emal 
Kujtim Mateli  
  978-99928-04-067-1
 
Dodona ndodhet ne Deshnice te...
  Literature
  12 / 2011
  20 cm
  205
  Albas 
Ymer Ciraku  
  978-99928-02-001-7
 
Shqyrtime kritike nga histori...
  Literature
  12 / 2011
  23 cm
  229
  Instituti Albanologjik i Prishtines 
Arben Hoxha  
  978-9951-411-93-6
 
Letersia si vizion-Studime ng...
  Literature
  4 / 2011
  20 cm
  332
  Naimi 
Danja Sinani  
  978-9928-109-37-8
 
Perkufizimi juridik i vdekjes...
  Literature
  10 / 2012
  20 cm
  222
  Geer 
Mevlud Buci  
  978-9928-07-095-1
  Qendrestaret e flamurit
  Literature
  9 / 2012
  21 cm
  181
  Dukagjini 
B.Gashi, Xh.Jusufi  
  978-9951-623-00-1
 
Sistemi imenaxhimit te krizav...
  Literature
  9 / 2012
  23 cm
  324
  Pegi 
INSTAT  
  978-9928-124-29-6
 
Shqiperi, studim per perdorim...
  Literature
  5 / 2012
  30 cm
  296
  Univ i Tiranes.Fakul His-Filologji 
Group of authors  
  978-9928-4101-0-8
 
Trashegimia kulturore dhe ven...
  Literature
  10 / 2012
  23 cm
  140
   
Prof. Dr. Enver Sopjani, M.Sc. Naser Sopjani  
  978-99518-86-70-3
 
Roli i enklavave dhe struktur...
  Literature
  9 / 2012
  21 cm
  132
  Instit.Albanologj 
Sali Bytyci  
  978-9951-596-60-2
 
Prej pseudoteorive deri tek p...
  Literature
  9 / 2012
  20 cm
  282
  Morava 
Servet Pellumbi  
  978-9928-120-63-2
  Bashkebisedim per politiken
  Literature
  5 / 2012
  20 cm
  238
  Botart 
Bashkim Abazi  
  978-99956-774-5-9
  Ironia e Sokratit
  Literature
  4 / 2010
  20.5 cm
  151
  Ombra Gvg 
Fatos Tarifa  
  978-99956-38-41-2
 
Kaloresit e humbur te kryqeza...
  Literature
  4 / 2010
  20.5 cm
  70
  Franceskane 
At Donat Kurti,O.F.M  
  978-99956-697006
  Zakone e doke shqiptare
  Literature
  11 / 2011
  21 cm
  278
  Naimi 
Shaban Sinani  
  978-99956-859-7-3
  Midis dy rilindjesh
  Literature
  6 / 2010
  21 cm
  289
   
Sabri Hamiti  
  978-9951-413-85-5
  Albanizma
  Literature
  6 / 2010
  24 cm
  266
  Onufri 
Dr.Anastas Kapurani  
  978-99956-87-11-3
 
Migjeni ose parathenie e dyzu...
  Literature
  5 / 2010
  22 cm
  328
  Naimi 
Mahmud Hysa  
  978-99956-859-2-8
 
Studime 3- Qasje veprave te p...
  Literature
  5 / 2010
  21 cm
  214
  Argeta LMG 
Behar Gjoka  
  978-999-4330-881
  Kuteli dhe letrarja
  Literature
  4 / 2010
  23.5 cm
  185
  Ombra Gvg 
Behar Gjoka  
  978-99956-38-69-6
 
Martin Camaj shkrimtaria e ti...
  Literature
  8 / 2010
  25 cm
  451
  Milosao 
Irena Gjoni  
  978-99956-15-03-1
 
Marredhenie te miteve dhe cul...
  Literature
  3 / 2010
  20 cm
  212
  Albin 
Vangjel Kici  
  978-9928-119-36-0
 
Nafta ne Albanide ide te reja...
  Literature
  4 / 2013
  23.5 cm
  225
  Ideart 
Group of authors  
  978-99956-29-56-4
 
Studime per Iranin ne Shqiper...
  Literature
  6 / 2010
  21 cm
  276
  Ombra Gvg 
Nuri Plaku  
  978-99956-38-85-6
  Kujtesa e humbur
  Literature
  12 / 2010
  21 cm
  315
  55 
At Giuseppe (Zef) Valentini  
  978-99943-56-91-1
 
Studime albanologjike ballkan...
  Literature
  11 / 2010
  20.5 cm
  378
  55 
At Giuseppe (Zef) Valentini  
  978-99943-56-92-8
 
Studime albanologjike ballkan...
  Literature
  11 / 2010
  20.5 cm
  406
  55 
At Giuseppe (Zef) Valentini  
  978-99943-56-90-4
 
Studime albanologjike ballkan...
  Literature
  11 / 2010
  20.5 cm
  434
  Qendra e Studimeve Albanologjike  
David Luka  
  978-99956-732-9-1
 
Studime per historine e gjuhe...
  Literature
  11 / 2011
  23 cm
  552
  UET Press 
Nebi Bardhoshi  
  978-99956-39-61-7
 
Gurte e kufinit- kanuni,prone...
  Literature
  11 / 2011
  23 cm
  116
  Instituti Albanologjik 
Dr.Sali Bytyci  
  978-9951-596-60-52
 
Prej pseudoteorive deri tek p...
  Literature
  12 / 2012
  21 cm
  282
  Ymeraj 
Shpresa Musaj  
  978-9981-082-3-4
 
Gjuha-deshmi e lashtesise son...
  Literature
  12 / 2012
  22.5 cm
  597
  Plejad 
Aln Stewart  
  978-99956-57-76-5
  Letrat e Shekspirit
  Literature
  10 / 2012
  20.5 cm
  420
  Arberia 
Fatmir Terziu  
  978-99943-50-19-3
 
Kritika ndryshe, Vezhgim ne ...
  Literature
  4 / 2009
  21 cm
  416
  Botime Franceskane 
At Zef Pllumi  
  978-99956-701-9-4
 
Saga e femijnise, Un që jetov...
  Literature
  5 / 2009
  21 cm
  85
  MB 
Xhemil Frashëri  
  978-99956-04-30-1
 
Shkrime të natyrës studimore ...
  Literature
  5 / 2009
  21 cm
  520
  Naimi 
Hajri Mandri  
  978-99956-746-3-2
 
Shembelltyra ne folklor dhe n...
  Literature
  5 / 2009
  20.5 cm
  264
  Omsca - 1 
Milaim Nelaj  
  978-99943-41-45-0
 
Profile letrare: 20 portrete ...
  Literature
  2 / 2009
  20.5 cm
  158
  Maluka 
Laura Smaqi  
  978-99956-768-2-6
 
Zbulimi i vetvetes n'pasqyre ...
  Literature
  6 / 2009
  21 cm
  255
  Camaj-Pipa 
Ledri Kurti  
  978-99956-02-73-4
 
Dimensione te mendimit kritik...
  Literature
  6 / 2009
  21 cm
  258
  UET / Press 
Sabri Hamiti  
  978-99956-39-03-3
  Letersia moderne shqipe
  Literature
  6 / 2009
  23 cm
  500
  Nositi 
Abdullah Konushevci  
  978-9951-522-06-9
  Per poezine
  Literature
  6 / 2009
  23.5 cm
  280
  Faik Konica 
Agron Y. Gashi  
  978-9951-06-261-9
 
Autopoeteka; Modelet narrativ...
  Literature
  6 / 2009
  21 cm
  211
  Rozafa 
Osman Gashi  
  978-9951-02-158-6
  Kufijte e letersise
  Literature
  2 / 2009
  20 cm
  158
  Akademia e Shkencave 
Alfred Uci  
  978-99956-10-24-1
 
Estetika metateorike mbi arti...
  Literature
  7 / 2009
  20.5 cm
  484
  Albas 
Shaban Sinani  
  978-9989-108-22-6
  Nje dosje per Kadarene (II)
  Literature
  7 / 2009
  23 cm
  493
   
Eleonora & Kosta Gjoka (Elko)  
  978-99943-49-58-6
  Dinjiteti human
  Literature
  8 / 2009
  18 cm
  95
  Grand Prind 
Ali Eltari (Lapi)  
  978-99956-714-0-2
 
Pellazget krijuesit e qyteter...
  Literature
  4 / 2009
  20.5 cm
  316
  Inst. Albanologjik 
Leontina Gega-Musa  
  978-9951-411-72-1
  Poetika e gjeegjezes
  Literature
  11 / 2009
  21 cm
  304
  Naimi 
Lindita Aliu-Tahiri  
  978-9928-109-43-9
  Gjuha dhe lufta e ideve
  Literature
  1 / 2013
  20.5 cm
  318
  KGT 
Sadri Fetiu  
  978-9951-596-73-2
 
Aspekte te studimeve albanolo...
  Literature
  12 / 2012
  20 cm
  523
   
Azem Qazimi  
  978-9928-168-03-0
 
Procesi i asgjesimit te fese ...
  Literature
  12 / 2012
  19.5 cm
  124
   
Alvi Saraci  
  978-9928-168-04-7
 
Konfiskimi i prones dhe grabi...
  Literature
  12 / 2012
  19.5 cm
  397
  KGT 
Qemal Murati  
  978-9951-596-71-8
 
Hetime e vjelje per gjuhen sh...
  Literature
  12 / 2012
  23.5 cm
  530
  Instituti Albanologjik i Prishtines 
Ragip Mulaku  
  978-9951-596-70-1
 
Gjuha e shkrimeve te vjetra s...
  Literature
  12 / 2012
  23.5 cm
  572
  Gallen 
Zef Ahmeti  
  978-3-95230077-8-6
 
Liria dhe demokracia raport i...
  Literature
  12 / 2012
  20.5 cm
  142
  Buzuku 
Albane Mehmetaj  
  978-9951-08-160-3
  Semiologjia ime
  Literature
  12 / 2012
  21 cm
  174
  Kumanove 
Ardian Ramadani  
  978-608-65156-2-1
  Fakte qe flasin
  Literature
  12 / 2012
  20.5 cm
  186
  Akademia e shk.Kosoves 
Eqrem Cabej  
  978-9951-413-71-8
  Studime Shqiptare (Libri 39)
  Literature
  10 / 2008
  24 cm
  700
  Onufri 
Sanchez Lizaralde  
  978-99943-42-54-9
 
Shqiperia ne pasqyren e leter...
  Literature
  10 / 2008
  21 cm
  167
  Fan Noli 
Kudret Velca & Group of authors  
  978-99943-52-53-1
 
Studime per autore te ndaluar...
  Literature
  11 / 2008
  21 cm
  342
  Botime Franceskane 
At Gjergj Fishta  
  978-99956-617-6-2
  Dramatika 1
  Literature
  8 / 2008
  23.5 cm
  287
  Toena 
Anastas Angjeli  
  978-99943-1-879-7
  Ne ethet e krizes
  Literature
  3 / 2013
  20 cm
  496
  Plejad 
Perparim Kabo  
  978-99956-658-6-7
 
Tingull, perse Prometeu nuk e...
  Literature
  11 / 2008
  21 cm
  445
  Princi 
Behar Gjoka  
  978-99943-947-7-7
  Kadare i rilexuar
  Literature
  11 / 2008
  24 cm
  284
  Akademia e Shkencave 
P.StratoberdhaE.Pinguli  
  978-99956-10-52-4
 
Studimi hidroenergjitik i lum...
  Literature
  3 / 2013
  24 cm
  71
  West-Print 
Group of authors  
  978-9928-168-02-03
 
Fjalor enciklopedik i viktima...
  Literature
  7 / 2012
  27.7 cm
  277
  Print Al 
Denald Stefan Prifti  
  978-99956-57-95-6
 
Armiku Jude nje histori e shk...
  Literature
  3 / 2013
  20 cm
  153
  Cabej 
Eqrem Aliu  
  978-99956-35-11-4
 
Shumesi i singularizuar ne gj...
  Literature
  12 / 2012
  21 cm
  272
  Botime Franceskane 
Milan fon Shuflaj  
  978-99956-97-24-2
 
Situata te Kishes ne Shqiperi...
  Literature
  4 / 2013
  21 cm
  196
  Parnas 
Agron Y. Gashi  
  978-9951-614-02-3
  Mizanteksti
  Literature
  12 / 2012
  20.5 cm
  299
  Erik 
Luigi Bonanate  
  99927-757-9-3
  Terrorizmi nderkombetar
  Literature
  7 / 2001
  20 cm
  183
  Erik 
Vera Pelaj  
  978-99956-36-48-7
 
Kaleidoskop i letersise shqip...
  Literature
  9 / 2010
  20 cm
  160
  Erik 
Skender Begeja  
  99927-677-9-0
  Kriminalistika,Vell.l dhe ll
  Literature
  7 / 2001
 
 
  Toena 
Ali Aliu  
  978-99943-1-853-7
  Don Kishoti shqiptar
  Literature
  7 / 2010
  20 cm
  624
  Toena 
Vjollca Dibra  
  978-99943-1-792-9
  Heroinat e deheroizuara
  Literature
  8 / 2011
  20 cm
  188
  Emal 
Ylli Polovina  
  978-9928-04-148-7
 
Zog,pse ike / King Zog, why y...
  Literature
  6 / 2013
  20.5 cm
  226
  Albesa Vizion 
Vebi Rustemi  
 
 
Studime gjuhesore ne Derven t...
  Literature
  11 / 2012
  20 cm
  174
  Dudaj 
Zana Bruci  
  978-99943-0-314-4
 
Studim per permbajtjen e kana...
  Literature
  4 / 2013
  21.7 cm
  116
   
Naume Radiceski  
 
 
Literaturnite pogledi na Dimi...
  Literature
  8 / 2010
 
 
   
Vesna Mojsova Cepiševska  
 
  Mal knizeven testament
  Literature
  5 / 2013
 
 
   
Naume Radiceski  
 
  Literaturna raskrsnica
  Literature
  9 / 2010
 
 
   
Jovica Tasevski  
 
  Posoki i ogledi
  Literature
  8 / 2010
 
 
   
Maja Apostoloska  
 
  Zad tekstovite
  Literature
  7 / 2010
 
 
   
Ilija Velev  
 
 
Beseda protiv bogomolite na P...
  Literature
  9 / 2010
 
 
   
Jordan Jordanoski  
 
 
Nevroloskata osnova na govoro...
  Literature
  5 / 2010
 
 
   
Liljana Mitkovska  
 
 
Makedonskite se-konstrukcii i...
  Literature
  10 / 2010
 
 
   
Marinko Mitkov  
 
 
Jazikot kako egzistencionalen...
  Literature
  5 / 2013
 
 
  Uegen 
Diana Elise Skrapari  
  978-9928-03-179-2
 
Margaret Thecer dhe fundi i k...
  Literature
  5 / 2013
  19.5 cm
  81
   
Dobrila Milovska  
 
 
Rakopisnata tradicija vo mak....
  Literature
  5 / 2013
 
 
   
Violeta Martinovska  
 
 
Apokrifite vo makedonskata pi...
  Literature
  5 / 2013
 
 
   
Dimitar Pandev  
 
  Voved vo makedonistikata
  Literature
  5 / 2010
 
 
  Argeta-LMG 
Fedhon Meksi  
  978-9956-17-92-8
 
Naum Veqilharxhi - Bredhi. Di...
  Literature
  5 / 2013
  20.4 cm
  172
  Olymp 
Flamur Maloku  
  978-9951-635-09-7
 
Polisemia e vepres (Lexime em...
  Literature
  5 / 2013
  20 cm
  226
  Parnas 
Gezim Arifi  
  978-9951-614-05-4
 
Palimpsesti i ideve (intervis...
  Literature
  5 / 2013
  20.8 cm
  198
  Faik Konica 
Anton Nike Berisha  
  978-9951-06-436-1
 
Rrenjesia etnike ne vepren e ...
  Literature
  5 / 2013
  20.5 cm
  157
  Emal 
Ylli Polovina  
  978-992804148-2
 
Zog, pse ike?/ King Zog, why ...
  Literature
  5 / 2013
  20 cm
  226
  Nositi 
Hilmi Mehmeti  
  978-608-65340-0-4
 
Mendimi i ri kritik (antologj...
  Literature
  6 / 2013
  21 cm
  176
  Andena 
Prend Buzhala  
  978-9951-468-14-5
 
Klasiku modern i tekstit - Le...
  Literature
  6 / 2013
  19.5 cm
  301
  Instituti Albanologjik  
Bedri Zyberaj  
  978-9951-596-77-0
 
Ne gjurme te arketipeve - Ana...
  Literature
  7 / 2013
  20 cm
  310
  Siprint - Prizren 
Jonuz Kola  
  978-9951-607-09-4
 
Ditet kuksiane te drames koso...
  Literature
  7 / 2013
  22 cm
  56
  Dudaj 
Anila Mullahi  
  978-99943-0-325-0
 
Vecori te poetikes ne prozen ...
  Literature
  7 / 2013
  22 cm
  402
  Art Club Ulqin 
Flamur Anamali  
  978-9940-587-06-2
 
Kultura Shqiptare ne tekstet ...
  Literature
  8 / 2012
  20 cm
  139
  Asociacioni Ulqini 
MR.Maksut Haxhibrahimi  
 
 
Toponimia e Ulqinit dhe Rreth...
  Literature
  8 / 2001
  21 cm
  184
  Asociacioni Ulqini 
Hajro Ulqinaku  
  978-9940-570-00-2
 
Libri per Ulqinin dhe Ulqinak...
  Literature
  4 / 2010
  19.4 cm
  214
  SMS 
Bedri Tahiri  
  978-9951-562-26-3
  Persiatje recensionale
  Literature
  8 / 2013
  20.5 cm
  183
  Geer 
Jak Nikolli (Lala)  
  978-928-07-144-6
 
Ungrej, Veshtrim historiko - ...
  Literature
  8 / 2013
  21 cm
  326
  Geer  
Hysen Sulejman Shehu  
  978-99928-0717-81
 
Poezije Balada / Poetry, ball...
  Literature
  8 / 2013
  20.5 cm
  250
  Naimi 
Shaban Sinani  
  978-9928-109-55-2
 
Pyetje ne albanologji : autor...
  Literature
  9 / 2013
  20.5 cm
  318
  Kumanove 
Iljasa Salihu / Shqipdon Rexhepi  
  978-608-65164-5-1
 
Rrjedhat ekonomike ne fshatin...
  Literature
  9 / 2013
  20.4 cm
  100
  ISKK 
Leka Ndoja  
  978-9928-168-12-2
 
Tjetërsimi i veprës intelektu...
  Literature
  9 / 2013
  21 cm
  179
  Zenit 
Krenar Zejno  
  978-9928-113-21-1
 
Lavd i Librit - "Bukuria e sh...
  Literature
  9 / 2013
  20 cm
  99
  Onufri 
Agim Baci  
  978-9928-164-51-3
 
Perse e sollen Doruntinen? Pe...
  Literature
  9 / 2013
  21 cm
  117
  Instituti Albanologjik 
Dr.Fadil Grajcevci  
  978-9951-596-81-7
 
Vepra letrare e Esad Mekulit ...
  Literature
  9 / 2013
  21 cm
  362
  Toena 
Petro Nini Luarasi  
  9789994318193
 
Mendimtari Martir i Rilindjes...
  Literature
  10 / 2013
  20.5 cm
  379
  Buzuku 
Ibrahim Kelmendi  
  9789951081634
 
Trileri i O.J Schmitt për Kos...
  Literature
  11 / 2013
  20 cm
  366
  Grafon  
Muharrem Abazaj  
  978-9928-17-0033
 
Pellazget kane folur dhe shkr...
  Literature
  9 / 2013
  20.5 cm
  425
  Vatra 
Dr.Mirlinda Krifca-Beqiri  
  9789989578854
 
Studime Letrare/ Literature s...
  Literature
  12 / 2013
  20 cm
  198
  Academy of Sciences of Albania  
Muzafer Korkuti  
  9789995610517
 
Archaeological studies on the...
  Literature
  12 / 2013
  24 cm
  556
  Radio Kosova e Lirë 
Mr.Kadri Rexha  
  9789951418263
 
Pikëtakime letrare/ Literatur...
  Literature
  12 / 2013
  20 cm x 14 cm
  301
  Dudaj 
Eldon Gjikaj  
  9789994303267
 
Prania si mungesë... Mungesa ...
  Literature
  12 / 2013
  22 cm x 14 cm
  166
  Eneas 
Franc Nopca  
  9789928110350
 
Fiset e Malësisë së Shqipëris...
  Literature
  12 / 2013
  20.5 cm x 13.5 cm
  527
  UET Press  
Pëllumb Kulla  
  9789928418258
 
Luftë pa fund : Shtegtime nëp...
  Literature
  12 / 2013
  24 cm x 16.5 cm
  688
  UET Press  
Fatos Tarifa  
  9789995639518
 
Arsimi i lartë për një shoqër...
  Literature
  12 / 2013
  21 cm x 14 cm
  123
  UET Press  
Alfred Lela  
  9789928418296
 
Secilit Shqipërinë e tij/ Eve...
  Literature
  12 / 2013
  23 cm x 16 cm
  314
  UET Press  
Behar Gjoka  
  9789928418172
 
Fenomeni Blushi / Blushi phen...
  Literature
  12 / 2013
  20.5 cm x 13.5 cm
  180
  UET Press  
Kosta Bajraba  
  9789928418227
 
Kurthet e papunësisë/ Unemplo...
  Literature
  12 / 2013
  20.5 cm x 13 cm
  245
  KGT 
Rrustem Berisha  
  9789951596879
 
Personalitete të folklorit to...
  Literature
  1 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  354
  Dudaj 
Dhimitër Gjoka  
  9789994303359
 
Ekran TV : Refleksione esteti...
  Literature
  1 / 2014
  20 cm x 14 cm
  306
  Faik Konica 
Anton Nikë Berisha  
  9789951064651
 
Interpretime të letërsisë së ...
  Literature
  1 / 2014
  23 cm x 17 cm
  540
  Brezi 81 
Sylë Ukshini  
  9789951424561
 
Kosova sfidë e politikës së p...
  Literature
  1 / 2014
  19.8 cm x 14 cm
  484
  Fondacioni Ibrahim Rugova 
Kujtim M.Shala  
  9789951884655
  Analepsa /Analeps
  Literature
  1 / 2014
  20.7 x 13 cm
  658
  Vllamasi 
Meri Kume  
  9789928417725
 
Dorëshkrime muzikore të arkiv...
  Literature
  1 / 2014
  22.5 cm x 16 cm
  166
  UET Press  
Valbona Nathanaili  
  9789928419330
 
Arsim dhe pabarazim : Sfida e...
  Literature
  1 / 2014
  21 cm x 14 cm
  158
  Minsitria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë  
Fadli Osmani  
  97899510551
 
Menaxhimi i burimeve Njerëzor...
  Literature
  1 / 2014
  24 cm
  215
  Instituti Albanologjik 
Dr.Bashkim Lajçi  
  9789951596848
 
Syri i keq në besimet shqipta...
  Literature
  2 / 2014
  20 cm x 14 cm
  298
  Olymp 
Nexhmije Kastrati  
  9789951635219
 
Studimet e Eqrem Çabej për le...
  Literature
  2 / 2014
  23.5 cm x 17 cm
  261
  Artini 
Prof.Dr.Justina Shiroka-Pula  
  9789951889339
 
Sfidat dhe perspektiva e NVN-...
  Literature
  2 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  127
  Faik Konica 
Anton Nikë Berisha  
  9789951064705
 
"Meshari" - vepër e hartuar n...
  Literature
  2 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  156
  Minerva 
Fatos Tarifa  
  9789928165237
 
Pamundësia e projektit europi...
  Literature
  2 / 2014
  20 cm x 11.5cm
  175
  Minerva 
Fatos Tarifa / Iliaz Labi  
  9789928164759
 
Perplasje qyteterimesh? Radik...
  Literature
  2 / 2014
  20 cm x 11.5cm
  102
  Onufri 
Qemal Lame  
  9789928164957
 
Kur shembeshin themelet : Ish...
  Literature
  2 / 2014
  24 cm x 16 cm
  575
  Onufri 
Fatos Tarifa  
  9789928164858
 
Politika si gramatikë dhe met...
  Literature
  2 / 2014
  23.5 cm x 16 cm
  413
  Onufri 
Fatos Tarifa  
  9789928164926
 
Imagjinata sociologjike dhe b...
  Literature
  2 / 2014
  23.5 cm x 16 cm
  342
   
Sherif Muçalla  
  9789928420510
 
Mafia e pronave të paluajtshm...
  Literature
  2 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  186
  Dituria 
David Freedberg  
  9789928103666
 
Fuqia e imazheve / The power ...
  Literature
  2 / 2014
  21.5 cm
  532
  Artini 
Dr.Samet Dalipi  
  9789951889353
 
Ndërtimi i paqes në Kosovë.:n...
  Literature
  3 / 2014
  21.5 cm x 14.5 cm
  294
  Instituti për shkencat humane Ibina Sina 
Mexhid Yvejsi  
  9789951659000
 
101 personalitete, Fetare-Atd...
  Literature
  3 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  580
  Naimi 
Shaban Sinani  
  9789928109668
 
Shqiptarët dhe hebrenjtë : Mb...
  Literature
  3 / 2014
  23 cm x 15 cm
  398
  Naimi 
Ermira Ymeraj  
  9789928109521
 
Shtegtimi i miteve: nga relig...
  Literature
  3 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  222
  Jozef  
Group of authors  
  9789928416400
 
Ndryshimet në marrëdheniet gj...
  Literature
  3 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  192
  Papirus 
Artan Fuga  
  9789928415356
 
Komunikimi në shoqërinë masiv...
  Literature
  3 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  575
  Libraria e Çarshisë  
Fatmir Sulejmani  
  9786084724032
 
Saga ballkanike e Luan Starov...
  Literature
  4 / 2014
  21 cm x 14.5 cm
  335
  Toena 
Jorgo Bulo  
  9789994319626
 
Shpirti i fjalës/ Word's spir...
  Literature
  4 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  461
  Camaj- Pipa 
Tomor Osmani  
  9789995602970
 
Tradita dhe e sotmja ne vesht...
  Literature
  4 / 2014
  21 cm x 14.5 cm
  383
  Instituti i Kosoves për politika zhvillimore 
Mr.sc. Blerim Burjani  
  9789951889919
 
Reforma zgjedhore / Electoral...
  Literature
  4 / 2014
  23.5 cm x 17 cm
  150
  Botimet përpjekja 
Stefano Bartolini  
  9789995679630
 
Manifest për lumturinë : Si t...
  Literature
  4 / 2014
  21 cm
  320
  Naimi 
Teuta Toska  
  9789928109705
 
Elemente të mendësisë shqipta...
  Literature
  5 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  283
  Galaxy 
Abdirahim Idrizi  
  9789951603027
 
Trokitje në portën e konspira...
  Literature
  5 / 2014
  21 cm x 15.5 cm
  269
  Faik Konica 
Valdet Avdiu  
  9789951064835
 
Epoka e Skënderbeut në letërs...
  Literature
  5 / 2014
  21.5 cm x 14 cm
  158
  Buzuku 
Anton Nikë Berisha  
  9789951081726
 
Vetëdëshmi të Ismail Kadaresë...
  Literature
  5 / 2014
  21 cm x 13 cm
  133
  Onufri 
Arlinda Merdani  
  9789928186058
 
Marrëdhëniet ndërfetare në Sh...
  Literature
  5 / 2014
  21 cm
  275
  Logos-A 
Fadil Maloku  
  9789989585258
 
Paradigma sociologjike e tran...
  Literature
  5 / 2014
  21 cm x 13.5 cm
  262
  Botimet Ngjyrat e kohës 
Luan Rama  
  9782954297446
 
Shqipëria e konsullit Auguste...
  Literature
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  425
  Plejad 
Ndriçim Kulla  
  9789928183026
 
Enciklopedi antologjike e men...
  Literature
  6 / 2014
  23 cm x 15.5 cm
  590
  Plejad 
Ndriçim Kulla  
  9789928183040
 
Enciklopedi antologjike e men...
  Literature
  6 / 2014
  23 cm x 15.5 cm
  595
  Plejad 
Ndriçim Kulla  
  9789928183057
 
Enciklopedi antologjike e men...
  Literature
  6 / 2014
  25 cm x 17.5 cm
  593
  Iceberg 
Sabina Vaqarri  
  9789928414106
 
Rite, doke dhe zakone të mart...
  Literature
  7 / 2014
  21 cm x 14 cm
  445
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve. 
Mahmud Hysa  
  9786084653172
 
Said Najdeni - Hoxhë Voka Haf...
  Literature
  7 / 2014
  24.5 cm x 17 cm
  531
  Klean 
Marenglen Verli  
  9789928420978
 
Aspekte rreth krijimit dhe zg...
  Literature
  8 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  420
  Albas 
Stefan Çapaliku  
  9789928023674
 
Estetika moderne dhe lexime t...
  Literature
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  191
  Interlingua 
Abaz Islami  
  9789989173516
 
Demografia e Maqedonisë: Vësh...
  Literature
  6 / 2014
  24 cm x 15 cm
  191
  Dauti Foundation 
Hasan Ramadani  
  9786086546922
 
Prozë popullore nga Karshiaka...
  Literature
  7 / 2014
  24 cm x 17 cm
  620
  Rela-graf 
Mr. Irfete Ibraimi  
  9789989579950
 
Objektet profane të periudhës...
  Literature
  7 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  208
   
Mr. Ruzhdi Kiçmari  
 
 
Në kërkim të gjuhës dhe mendi...
  Literature
  7 / 2014
  24 cm x 17 cm
  167
  OM 
Osman Gashi  
  9789951632164
 
Letërsia dhe miti: Studime kr...
  Literature
  9 / 2014
  20.5 cm x 14.5 cm
  351
  UET Press  
Ardian Civici  
  9789928190082
 
Transformimi madh: nga plani ...
  Literature
  9 / 2014
  21 cm x 14 cm
  283
  Albanisches Institut 
Zef Ahmeti  
  9783952420119
 
Çfarë është kultura shqiptare...
  Literature
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  158
  Instituti Studimeve të Marrëdhënieve të Punës  
Minella S.Mano  
  9789928407696
 
Shëndeti dhe siguria e jetës ...
  Literature
  10 / 2014
  21 cm x 14 cm
  346
  UET Press  
Ksenofon Krisafi  
  9789928190109
 
Për tokën dhe detin e Shqipër...
  Literature
  10 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  224
  UET Press  
Visar Zhiti  
  9789928190178
 
Lajmëtarë të Europës: Antolog...
  Literature
  10 / 2014
  21 cm x 14.5 cm
  381
  UET Press  
Valbona Nathanaili  
  9789928190062
 
Ambasadorët tanë : Pikëtakime...
  Literature
  10 / 2014
  28 cm x 23 cm
  149
  ÇABEJ 
Eqrem Çabej  
  9789995635206
 
Studime etimologjike në fushë...
  Literature
  10 / 2014
  24.5 cm x 17.5 cm
  478
  Naimi 
Zamira Çavo  
  97899280109781
 
Ridimesionimi i Rilindjes/ Di...
  Literature
  10 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  334
  Neraida 
Eno Koço  
  9789995644796
 
Udhëtim i isos vokale/ A joru...
  Literature
  11 / 2014
  23 cm x 14.5 cm
  450
  Vllamasi 
Shefqet Saliu  
  9789928179258
 
Zhgënjimi (Një studim për pol...
  Literature
  12 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  611
  Morava 
Servet Pëllumbi  
  9789928169679
 
Kultura filozofike dhe mistic...
  Literature
  12 / 2014
  20 cm x 13 cm
  274
  Onufri 
Sali Bytyçi  
  9789928186270
  Hamitologji / Hamitology
  Literature
  12 / 2014
  21 cm x 14 cm
  165
  UISHM 
Avzi Mustafa  
  9786084557029
 
Gjurmë ndër vite/ Përmbledhje...
  Literature
  12 / 2014
  20.5 cm x 14.5 cm
  204
  UET PRESS 
Ksenofon Krisafi  
  9789928190123
 
Organizimi politik në trojet ...
  Literature
  11 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  294
  Eneas 
Shaban Murati  
  9789928110497
 
Rusia Ballkanike / Balkan Rus...
  Literature
  11 / 2014
  20.5 cm x 14.5 cm
  354
  Faik Konica 
Besim Bokshi  
  9789951615310
  Varia / Varia
  Literature
  11 / 2014
  25 cm x 16.5 cm
  236
  Faik Konica 
Prend Buzhala  
  9789951065122
 
Gjakimi i bukurisë: Letërsia ...
  Literature
  11 / 2014
  21 cm x 13 cm
  302
  ASHAK 
Qamil Haxhibeqiri  
  9789951615297
 
Hapësirat metrike / Metric sp...
  Literature
  11 / 2014
  25 cm x 16.5 cm
  342
  Botimet Albanologjike 
 
  9789928141132
 
Kërkime gjuhësore Konferencë ...
  Literature
  12 / 2014
  23 cm x 16 cm
  420
   
Arlinda Sukaliqi  
  9789940661045
 
Metodologjitë bashkëkohore të...
  Literature
  12 / 2014
  21 cm x 15 cm
  130
  Buzuku 
Kujtim M.Shala  
  9789951081757
 
Prishtina letrare: Petit Pari...
  Literature
  12 / 2014
  21 cm x 13 cm
  254
  Andena 
Fisnik Rexhepi  
  9789951468206
 
Siguria në Ballkanin Perëndim...
  Literature
  12 / 2014
  20 cm x 14 cm
  171
  ASHAK 
 
  9789951615280
 
Gërmime dhe studime arkeologj...
  Literature
  12 / 2014
  25 cm x 16.5 cm
  398
   
Zejnullah Gruda  
  9789951880541
 
Koha, ngjarjet, njerëzit / St...
  Literature
  1 / 2015
  24.5 cm x 17.5 cm
  521
  Flesh 
Prof. Dr. Arqile Andrea  
  9789928131263
 
Studime, përkushtime, mbresa ...
  Literature
  1 / 2015
  21 cm x 14 cm
  236
  Instituti Albanologjik 
Bashkim Lajçi  
  9789951596978
 
Tabu në etnokulturën shqiptar...
  Literature
  1 / 2015
  19.5 cm x 14 cm
  334
  Klubi Letrar Internacional ''Arif Shala'' 
Hysen Sogojeva  
  978995166111
 
Ujëvarat e Mirushës / Mirusha...
  Literature
  1 / 2015
  24 cm x 17 cm
  312
  Tenda 
Dr. Skënder Gashi  
  9789951405515
 
Kërkime onomastike II ; Emrat...
  Literature
  12 / 2014
  25 cm x 18 cm
  505
  ASHAK 
 
  9789951615303
 
Energjitika dhe mjedisi për z...
  Literature
  12 / 2014
  25 cm x 16.5 cm
  577
  Elve  
Vjollca Osja  
  9789995612641
 
Aspekte të ligjërimit në poez...
  Literature
  1 / 2015
  21 cm x 14.5 cm
  180
  Kolegji AAB 
Baki Koleci  
  9789951494472
 
Menaxhimi (Bazat e menaxhimit...
  Literature
  1 / 2015
  23.5 cm x 17 cm
  374
  Cuneus 
Nysret Krasniqi  
  9789951602068
 
Harta letrare / Literary map....
  Literature
  1 / 2015
  21 cm x 14 cm
  306
  Olymp 
Prof. Dr. Refik Kryeziu  
  9789951602068
 
Financat publike / Public fi...
  Literature
  1 / 2015
  21 cm x 14 cm
  306
   
Prof. Dr. Jusuf Osmani  
  9789951635400
 
Çerkezët në Kosovë / Çekrez p...
  Literature
  1 / 2015
  24 cm x 17 cm
  193
  Kolegji AAB 
Vehbi Miftari  
  9789951494380
 
Shkrimi akademik / Academic w...
  Literature
  1 / 2015
  24 cm x 17 cm
  309
  ASHAK 
Arsim Bajrami  
  9789951615365
 
Historia e konstitucionalizmi...
  Literature
  2 / 2015
  25 cm x 17.5 cm
  5711
  West-Print 
Eduart Caka  
  9789928199515
 
Dialogu ndërfetar, një qasje ...
  Literature
  3 / 2015
  21 cm x 14 cm
  205
  Emal 
Eduart Kaca  
  9789928041938
 
Aspekte sociokulturore të zhv...
  Literature
  3 / 2015
  21 cm x 14.5 cm
  250
  Era 
Dr. Nuhi Veselaj  
  9789951040907
 
Rreth identitetit të gjinisë ...
  Literature
  4 / 2015
  24 cm x 17 cm
  199
  Era 
Dr. Nuhi Veselaj  
  9789951040945
 
Kontributi i Asdrenit në form...
  Literature
  4 / 2015
  24 cm x 17 cm
  203
  Dauti 
Dr. Zejnepe- Rexhepi Alili  
  9786086546946
 
Poetika migjeniane: Simboloka...
  Literature
  5 / 2015
  21 cm x 14 cm
  235
  Era 
Dr. Nuhi Veselaj  
  9789951040921
 
Çështje të shqipes standarde ...
  Literature
  4 / 2015
  24 cm x 17 cm
  271
  Instituti I Historisë Ali Hadri / Shoqata e të Burgosurve Politikë e Kosovës. 
Mehmet Hajrizi / Gani Sylaj  
  9789951409407
 
Nga grupi revolucionar te fro...
  Literature
  4 / 2015
  24 cm x 17 cm
  701
  Naimi 
Gjergji Shuka  
  9789928109866
 
30 Këngë dhe legjenda ballkan...
  Literature
  6 / 2015
  23 cm x 16 cm
  568
  Era 
Myrvete Dreshaj-Baliu  
  9789951040860
 
Enciklopedisti i kërkimeve al...
  Literature
  3 / 2015
  21 cm x 14 cm
  336
  Pika pa sipërfaqje 
Enis Sulstarova  
  9789928185150
 
Ligjërimi nacionalist në Shqi...
  Literature
  6 / 2015
  21 cm x 14 cm
  233
  UET Press  
Petro Zheji  
  9789928190246
 
Roli mesianik i shqipes: Shem...
  Literature
  3 / 2015
  23 cm x 17 cm
  859
  Zef Serembe 
Hajdin Abazi  
  9789951547352
 
Shqyrtime të racionalizmit në...
  Literature
  3 / 2015
  25 cm x 17 cm
  451
  Olymp 
Begzad Baliu  
  9789951635448
 
Struktura e vlerave përfaqësu...
  Literature
  3 / 2015
  21 cm x 14 cm
  396
  Fokus Print 
Rajko Nagtigal  
  9789951615501
 
Për një gjuhë të përbashkët l...
  Literature
  8 / 2015
  20.5 cm x 29 cm
  257
  Infbotues 
Rami Memushaj  
  9789928173232
 
Fonetika e shqipes standarde ...
  Literature
  6 / 2015
  22 cm x 15 cm
  298
  Albpaper 
Bardhyl Demiraj/ Matteo Mandala/ Shaban Sinani  
  9789928051868
 
Studime në nderim të prof. Fr...
  Literature
  4 / 2015
  23.5 cm x 17 cm
  731
  Era 
Dr. Nuhi Veselaj  
  9789951040914
 
Drejt standardizimit të gjuhë...
  Literature
  5 / 2015
  24 cm x 17 cm
  511
  Era 
Dr. Nuhi Veselaj  
  9789951040938
 
Shumësi dhe shquarsia e emrav...
  Literature
  5 / 2015
  24 cm x 18 cm
  527
  UET Press  
Virgjil Muçi  
  9789928190291
 
Natyrë mort me kulturë / Mort...
  Literature
  5 / 2015
  24 cm x 17 cm
  267
  Instituti Albanologjik 
Donika Dabishevci  
  9789951240055
 
Proza e poetizuar ( F.Konica,...
  Literature
  6 / 2015
  20 cm x 15 cm
  340
  Naimi 
Shaban Sinani  
  9789928109880
 
Historia e letërsisë shqipe :...
  Literature
  5 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  319
  ASHAK 
Ekrem Murtezai  
  9789951615433
 
Hyrje konceptuale në filozofi...
  Literature
  6 / 2015
  24 cm x 17 cm
  388
  ASHAK 
Hivzi Islami  
  9789951615457
 
Popullsia dhe vendbanimet shq...
  Literature
  5 / 2015
  25 cm x 16.5 cm
  639
  ASHAK 
Fejzullah Krasniqi  
  9789951615426
 
Termoelektrocentralet e Kosov...
  Literature
  5 / 2015
  25 cm x 16.5 cm
  381
  Naimi 
Shaban Sinani  
  9789928109552
 
Berat, Beratinus, Buhara; Një...
  Literature
  5 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  319
  Plejad 
Ndriçim Kulla  
  9789928183125
 
Atlasi i shkruar i Kadaresë /...
  Literature
  6 / 2015
  20.5 cm x 14.5 cm
  115
  ASHAK 
Minir Dushi  
  9789951615440
 
Boksitet e Dukagjinit / The B...
  Literature
  6 / 2015
  25 cm x 16.5 cm
  231
  Lena Print 
Sinan Gashi  
  9789951882880
 
Trini : studime, recensione, ...
  Literature
  6 / 2015
  21 cm x 16 cm
  614
  Instituti Albanologjik 
Shefkije Islamaj  
  9789951240079
 
Gjuha teksti dhe konteksti/ L...
  Literature
  6 / 2015
  20.5 cm x 13.5 cm
  370
  Artini 
Neki Juniku  
  9789951690096
 
Kaptina nga psikologjia / Hea...
  Literature
  6 / 2015
  21 cm x 16 cm
  198
  Artini 
Neki Juniku  
  9789951690119
 
Terapi e njohjes dhe e sjellj...
  Literature
  6 / 2015
  21 cm x 16 cm
  220
  Kolegji Universitar AAB 
Hasan Saliu  
  9789951494489
 
Komunikimi në diplomacinë pub...
  Literature
  6 / 2015
  23.5 cm x 15 cm
  342
  Logos-A 
Milazim Krasniqi  
  9789989585326
 
Nacionalizmi shqiptar/ Albani...
  Literature
  4 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  175
  ASHAK 
Skënder Gashi  
  9789951615488
 
Kërkime onomastike-historike ...
  Literature
  7 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  783
  Faik Konica 
Fatmir Halimi  
  9789951065399
 
Post moderniteti në prozën e ...
  Literature
  7 / 2015
  20.5 cm x 16 cm
  118
  Ulpi 
Halil Kajtazi  
  9789951643108
 
Pena e re / The new pen. Pers...
  Literature
  8 / 2015
  20 cm x 13 cm
  259
  Libri Shkollor 
Ganimete Kulinxha  
  9789951230476
 
Komunikimit ndërpersonal në f...
  Literature
  8 / 2015
  25.5 cm x 16 cm
  268
  Fokus Print 
Esilda Luku  
  9789951240017
 
Diplomacia Evropiane ndaj Shq...
  Literature
  8 / 2015
  20.5 cm x 34 cm
  470
  Instituti Albanologjik 
Qemal Murati  
  9789951240086
 
Shqiptarët dhe shqipja ; një ...
  Literature
  8 / 2015
  20.5 cm x 34 cm
  387
  Silsons 
Kristina Nikolovska  
  9786082190969
  Svetlinska
  Literature
  5 / 2016
  21
  344
  Albas 
Dr.Anastas Kapurani  
  9789928028020
 
Kadare ose liria e fjalës së ...
  Literature
  1 / 2017
  22,5
  600
  Parnas 
Muhamet Hamiti  
  9789951614139
 
Besimi letrar / Literature fa...
  Literature
  1 / 2017
  21
  294
  Art poetik 
Mr.Skënder R. Hoxha  
  9789951513135
 
Prozat e dramatizuara të Azem...
  Literature
  1 / 2017
  21
  302
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS