Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Others - Others * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Dimer 
Grup autoresh  
 
  Marredheniet nderkombetare
  Others
  11 / 2011
  20 cm
  118
  Logos-A 
Ali Pajaziti  
  9789989-584190
 
Culture and the quality of li...
  Others
  11 / 2011
  20.5 cm
  141
  Juridica 
Vasel Latifi,Ismet Elezi,Vasilika Hysi  
  978-9951-618-00-7
 
Politika e luftimit te krimin...
  Others
  11 / 2012
  20.5 cm
 
  Naimi 
Monika Shoshori Stafa  
  978-9928-109-30-9
 
Gati per rinisje(up in the ai...
  Others
  10 / 2012
  21 cm
  262
  Dituria 
Rami U. Sabriu  
  978-9928-103-36-9
  Sodoma
  Others
  9 / 2012
  20.5 cm
  436
  Kosova pen center 
Sazana Capriqi  
  978-9951-457-28-6
  Shkrimi femeror
  Others
  6 / 2011
  21 cm
  256
  Aikd 
Muhamed Citaku  
  978-9951-410-41-0
  Strategjite e rrefimit
  Others
  5 / 2010
  20.8 cm
  157
  Gjergj Fishta 
Mehmet Elezi  
  978-9928-161-07-9
 
Gjuha shqipe dhe endrra e nje...
  Others
  2 / 2012
  20.5 cm
  93
  Drita 
Gjon Ballabani  
  978-9951-17-027-7
  Ne sherbim te jetes
  Others
  10 / 2012
  20.5 cm
  232
  Xhumrra 
Pjerin Thomai  
 
  Vizione të qarta
  Others
  3 / 2012
  20.5 cm
  462
  Morava 
Artan Hoxha  
  978-99956-26-66-2
 
Ekstradimi dhe urdheri europi...
  Others
  10 / 2011
  20.5 cm
  351
  Logos-A 
Enis Sulstarova  
  978-9989-584305
 
Jam Evrope! Intelektualet dhe...
  Others
  5 / 2012
  20.5 cm
  463
  Logos-A 
Edison Caraj  
  978-9989-584558
 
Kerkime ne metafiziken e arti...
  Others
  11 / 2012
  20.5 cm
  140
  Logos-A 
Berton Sulejmani  
  978-9989-58-401-5
 
Gjuha standarte shqipe dhe sh...
  Others
  12 / 2011
  20.5 cm
  187
  Dy lindje dhe dy perendim 
Hyqmet Kotherja  
  978-99956-06-50-3
 
Pavaresia e Elbasanit 1912: 3...
  Others
  8 / 2012
  20.5 cm
  112
  Dy lindje dhe dy perendim 
Hyqmet Kotherja  
  978-99956-06-50-3
 
Pavaresia e Elbasanit 1912: 3...
  Others
  8 / 2012
  20.5 cm
  112
  Faik Konica 
Hasan Mujaj  
  978-9951-06-348-7
 
Semiotika dhe zhvillimi i saj...
  Others
  12 / 2011
  20.5 cm
  251
  Ombra Gvg 
Behar Gjoka  
  978-9928-06-021-1
  Autonomia e kritikes letrare
  Others
  6 / 2012
  20 cm
  415
  Maluka 
Uran Butka  
  978-9928-134-14-1
 
Drite hije te historise polem...
  Others
  10 / 2012
  20.5 cm
  119
  Ada 
Petrit Sulaj  
  978-99956-99-92-5
  Planeti i emocioneve
  Others
  3 / 2012
  20.5 cm
  212
  Infobotues 
Rami Memushaj  
  978-9928-4132-1-5
 
Morfonologji e eptimit te shq...
  Others
  11 / 2012
  21 cm
  296
  Infobotues 
Rami Memushaj  
  978-9928-4132-2-2
 
Per shqipen standarte ll cesh...
  Others
  6 / 2012
  20.5 cm
  313
  Kristalina Kh 
Agim Gjoleka,Mimoza Odhisea,Altin Gjata  
  978-99956-43-84-3
 
Mbrojtesi ne masat e sigurimi...
  Others
  7 / 2012
  20.5 cm
  155
  Infobotues 
Rami Memushaj  
  978-9928-4091-7-1
 
Per shqipen standarte l cesht...
  Others
  8 / 2012
  20.5 cm
  213
  Ombra Gvg 
Fatos Tarifa  
  978-9928-06-036-5
 
Dinamika e mordernitetit plur...
  Others
  7 / 2012
  19.5 cm
  134
  Onufri 
Albert P. Nikolla  
  978-9928-164-12-4
 
Njeriu i ri shqiptar : Ndermj...
  Others
  4 / 2012
  22 cm
  207
  Mediaprint 
Petro Zheji  
  978-9928-08-081-3
  Libri i aforizmave
  Others
  11 / 2012
  23 cm
  649
  Faik Konica 
Shahbaze Vishaj  
  978-9951-06-349-4
  Shfletim veprash
  Others
  6 / 2011
  20.5 cm
  191
  Geer 
Agustin Gjinaj,Fejzi Lila  
  978-9928-07-105-7
 
Lidershipi shqiptar permes hi...
  Others
  9 / 2012
  20.5 cm
  469
   
Gjovalin Gjeloshi,Vlash Prendi,Pjeter Marku  
  978-9928-161-09-3
  Lavdia e vdekjes se bukur
  Others
  4 / 2012
  24 cm
  440
  Emal 
Angjelin Shtjefni,Nikolle Loka  
  978-9928-04-110-4
 
Imzot Nikolle Kacorri burresh...
  Others
  6 / 2012
  24 cm
  269
  Fiorentina 
Artan Haxhi,Tefe Topalli  
  978-9928-4137-0-3
 
Leksikon gjuhetare shqiptare ...
  Others
  9 / 2012
  24 cm
  800
  SHBLSH e Re 
Alfred Frasheri  
  978-99943-2-315-9
 
Gjeomonumente qe tregojne his...
  Others
  3 / 2012
  24 cm
  247
  R&T Group 
Agim Tershana  
  978-99956-51-30-5
 
Vendburimet e mineraleve te d...
  Others
  2 / 2012
  22.5 cm
  284
  Migjeni 
Ydriz Basha  
  978-9928-4074-3-6
 
Esat Pasha dhe Shqiperia 1912...
  Others
  2 / 2012
  20.5 cm
  166
  Sillsonc 
Vasil Cakalarov  
  978-9989-162-48-4
  Dnevnikot na vojvodata
  Others
  1 / 2012
  20.5 cm
  399
  Geer 
Mark GjoKa  
  978-9928-07-075-3
  100 zambak Mirdite
  Others
  7 / 2012
  24 cm
  300
  Chaminade 
Nikoll Vilajeti  
 
 
Pjeter Gjokajt ne rrjedhen e ...
  Others
  2 / 2012
  20.5 cm
  435
  Edlora 
Kostandin M.Leka  
  978-9928-139-36-8
 
Rrefime shpirti : mbresa-shke...
  Others
  8 / 2012
  21 cm
  185
  M&B 
Vahid Kormaku  
  978-99956-04-73-8
 
Sheshet e betejave te skender...
  Others
  9 / 2012
  20.5 cm
  184
  Alba prim 
Av. Serxhio Mazreku  
  978-99956-678-3-2
  Jeta dhe politika
  Others
  5 / 2011
  21 cm
  94
  Toena  
Sokol Gjermeni  
  978-99943-1-710-3
 
Kryengritja shqiptare e vitit...
  Others
  5 / 2011
  20 cm
  264
  Ombra Gvg 
Ardian Civici  
  978-9928-06-001-3
 
Iluzionet Monetare- mashtrime...
  Others
  6 / 2011
  23 cm
  417
  Akademia e Shkencave e Shqiperise 
Group of authors  
  978-99956-10-26-5
 
Sizmiciteti,sizmotektonika dh...
  Others
  9 / 2011
  23 cm
  309
  Geer 
Ilir Yzeiri  
  978-9928-105-97-4
 
Kadare,Agolli,Arapi- Figurac...
  Others
  9 / 2011
  22 cm
  248
  Uegen 
Prof.Dr.Klara Kodra  
  978-9928-3-040-5
 
Rrenjet e lisit- Artikuj per ...
  Others
  9 / 2011
  21 cm
  279
  UET Press 
Spartak Ngjela  
  978-99956-39-54-8
 
Perkulja dhe renia e Tiranise...
  Others
  9 / 2011
  23 cm
  638
   
Haredin Xhaferi  
  978-9928-4046-1-9
 
Tomorrica ne veshtrim gjuheso...
  Others
  11 / 2011
  21 cm
  316
  Qendra e Stud Albanologjike  
Group of authors  
 
 
Ceshtje te folklorit shqiptar...
  Others
  11 / 2011
  21 cm
  296
  Elita BS 
Ramadan Musliu  
  978-9951-544-18-4
  Tangjentat letrare
  Others
  7 / 2011
  20.5 cm
  246
  Fan Noli 
OSHO  
  978-99956-86-99-4
  Dhembja dhe meditimi
  Others
  11 / 2012
  20 cm
  223
  Arberia 
Fatbardha Sulaj  
  978-99943-50-65-0
  Hije femre..
  Others
  12 / 2011
  20 cm
  142
  Kumi 
N.Agolli, M.Husi  
  978-9928-118-10-3
 
Jete dhe shpirt ne etnokoreog...
  Others
  12 / 2011
  20 cm
  352
  Fan Noli 
OSHO  
  978-999568684-9
  Dashuria,liria,vetmia
  Others
  7 / 2012
  20 cm
  329
  UET Press 
Henri Cili  
  978-99956-39-52-5
 
Ditari i zgjedhjeve 2011 me k...
  Others
  5 / 2011
  21 cm
  125
  LSHK 
MA. Teuta Shala-Peli  
  978-99514-14-53-1
 
Prof. Dr. Sabile Kecmezi-Bash...
  Others
  9 / 2012
  21 cm
  532
  ACPE Lulu USA 
Agim Mato  
  978-1-4710-4024-5
  Jashte eklipsit
  Others
  5 / 2012
  23 cm
  200
  Amerkos 
Adnan Merovci  
  978-9951-8858-0-5
 
Ne hap me Rugoven: rrefime au...
  Others
  5 / 2012
 
 
   
B. Durmishaj, S. Hyseni, F. Shala  
  978-9951-585-33-0
 
Altlas I mineraleve te Trepce...
  Others
  5 / 2012
  25 cm
  162
  Kat 
Tatjana Goroska  
  978-9989-31-002-7
  Patyvanje niz detstvoto
  Others
  2 / 2012
  20 cm
  179
  Panilli 
Brakata Grim  
  608-4633-31-5
  Snezhana
  Others
  5 / 2012
  20 cm
  120
  Skopje 
Dimitar Mircev  
  978-9989-622-79-3
  Spomeni
  Others
  8 / 2012
  22 cm
  231
   
Carlls Dikens  
  60-4633-32-3
  Olliver Tvist
  Others
  3 / 2012
  20 cm
  94
  Matica 
Paskal Gilevski  
  608-10-0223-3
  Nezhniot byntovnik
  Others
  8 / 2012
  20.5 cm
  291
  Matica 
Blazhe Minevski  
  608-10-0242-X
  Crna lisica
  Others
  3 / 2012
  20 cm
  458
  Toena 
Artan Lame  
  978-99943 1 593 2
 
Medaljet Shqiptare Vell.II 19...
  Others
  4 / 2010
  28 cm
  267
  Toena 
Xan Zyberi  
  978-99943-1-571-0
  Cfare thote
  Others
  4 / 2010
  20 cm
  59
  Matica 
Jove Kekenovski  
  608-10-0208-X
  Politicka xipermetropija
  Others
  1 / 2012
  20.5 cm
  558
  Almera 
Bedri Blloshmi  
  978-99956-20-68-4
 
Rrefime nga ferri komunist (T...
  Others
  11 / 2011
  23 cm
  588
  Faik Konica 
Hasan Zekaj  
  978-99510-63-78-4
 
Kulti i tokes dhe kulti i uji...
  Others
  9 / 2012
  20 cm
  282
  Institucioni Albshkence 
Begzat Baliu  
  978-9951-518-06-2
 
Vareni kryengritesin e shenjt...
  Others
  8 / 2010
  21 cm
  306
  Celesi sh.p.k 
Group of authors  
  978-99956-677-4-0
  Tirana 2010(botimi i 11)
  Others
  3 / 2010
  23 cm
  847
  Eldora 
Thanas Meksi  
 
  Etno- folku Elbasanas
  Others
  6 / 2012
  24 cm
  516
  Eldora 
Xheladin SH. Subashi  
  978-9928-139-32-0
 
Vora, njesi administrative 19...
  Others
  4 / 2012
  20.5 cm
  120
   
Dr.Sc. Veton G.Vula  
  978-99951-466-71-1
  Kriminaliteti komjuterik
  Others
  4 / 2010
  24 cm
  290
  Ombra Gvg 
Bashkim Abazi  
  978-99956-38-19-1
  Vdekja e dimrit
  Others
  2 / 2010
  20 cm
  89
  Filara 
Baxhul Merkaj  
  978-9928-4012-2-9
 
Personalitete elitare te arti...
  Others
  10 / 2010
  21 cm
  422
  Gjergj Fishta 
Halil Elezi  
  978-99956-45-43-4
 
500 kallezime popullore me bi...
  Others
  11 / 2010
  21 cm
  254
  Toena 
Jorgaq Perika  
  978-99943-1-652-6
  1111 Anekdoda
  Others
  11 / 2010
  20.5 cm
  284
  Prishtina Press 
Melihate Termkolli  
  978-9951-493-03-1
 
Loti i ngrire ne qepalla (fem...
  Others
  9 / 2012
  20 cm
  146
  Buzuku 
Kujtim M.Shala  
  978-9951-08-159-7
  Gjenetika vs.Poetika
  Others
  4 / 2012
  21 cm
  180
  Grafon 
Myslim Islami  
  978-9928-4009-2-5
 
Kallinj gruri nga ara e kujti...
  Others
  11 / 2012
  21 cm
  739
   
Sinan Gashi  
  978-9951-8828-3-5
 
Albumi i shrimtareve shqiptar...
  Others
  1 / 2012
  16.5 cm
  426
  Shoqata e te burgosurve politik te kosoves 
Selatin Novosella  
  978-9951-497-25-1
  Demaci levizja per bashkim 1
  Others
  4 / 2012
  20.5 cm
  399
  Shoqata e te burgosurve politik te kosoves 
Selatin Novosella  
  978-9951-497-24-4
 
Demaci procesi i Prishtines 2...
  Others
  3 / 2012
  20.5 cm
  399
  Shoqata e te burgosurve politik te kosoves 
Selatin Novosella  
  978-9951-497-23-7
  Demaci metafore lirie 3
  Others
  4 / 2012
  20.5 cm
  343
  Faik Konica 
Gjustina Cacaj-Shushka  
  978-9951-06-320-3
 
Aspekte te vepres se Ate Anto...
  Others
  11 / 2010
  21 cm
  122
  Toena 
A.S.Pushkin  
  978-99943-1-627-4
 
Dubrovski dhe mbikeqyresi i s...
  Others
  11 / 2010
  20 cm
  172
  Vllamasi 
Andrea Shkodrani  
  978-99956-94-35-7
 
Terrorizmi dhe sherbimet sekr...
  Others
  12 / 2010
  20.5 cm
  296
  Geer 
Namik Selmani  
  978-99956-88-39-4
  Jam Shqiptar
  Others
  8 / 2010
  20.5 cm
  187
  Morava 
Francis Fukuyama  
  978-9928-4062-5-5
  Fillesar e rendit politik
  Others
  5 / 2012
  26 cm
  590
  Pika pa siperfaqe 
Gottfried Wilhelm Leibniz  
  978-9928-4041-7-6
  Monadologjia
  Others
  5 / 2012
  20 cm
  62
  55 
Huseyin Beshi, Omer Ozbay  
  978-9928-106
 
Rexhep Tajjip Erdogan: Lindja...
  Others
  5 / 2012
  22 cm
  422
  Camaj-Pipa 
Bern Siggelkow, Wolfang Buscher  
  978-99956-02-20-8
 
Tragjedia seksuale e Gjermani...
  Others
  12 / 2010
  21 cm
  131
  Plejad 
George Friedman  
  978-99956-57-34-5
  100 vitet e ardhshme
  Others
  7 / 2010
  21 cm
  410
  Zenit Editions 
Emil Ciovan  
  978-99956-787-3-9
 
Per Francen Nje himn dashurie...
  Others
  3 / 2010
  20.5 cm
  108
  Bota Shqiptare 
A.Ralph Epperson  
  978-9928-00-026-2
  Rendi i ri boteror
  Others
  5 / 2011
  21 cm
  388
  Bota Shqiptare 
Jim Marres  
  978-9928-09-030-9
  Komploti i terrorit
  Others
  5 / 2011
  20 cm
  538
  Ombra Gvg 
Edmond Tupja  
  978-9928-06-007-5
 
69 varacione mbi nje teme ero...
  Others
  11 / 2011
  20.5 cm
  315
  Qendra e Stud Albanologjike  
Miaser Dibra  
  978-99956-43-51-5
 
Emigracioni ne kenget popullo...
  Others
  11 / 2011
  21 cm
  410
  Faik Konica 
Dr.Besnik R.Bardhi  
  978-9951-06-356-2
  Agoni e Shpresa
  Others
  11 / 2011
  21 cm
  140
  Skopje 
Violeta Ackoska  
  9989-57-847-8
  Demneecki dus
  Others
  1 / 2012
  24.5 cm
  284
  Matica 
Vitomir Mitevski  
  608-10-0245-4
 
Dyshata i dyxovnot zhivot vo ...
  Others
  12 / 2012
  24 cm
  286
  Panili 
Tatjana Panova-Ignjatovik  
  608-4633-26-9
 
Makedonija vo delata na majls...
  Others
  1 / 2012
  23 cm
  284
  Matica 
Bratislav Tashkovski  
  608-10-0221-7
  Akterot
  Others
  1 / 2012
  20.5 cm
  167
  Menora 
Vlado Ivanoski/Vera Veskovik Vangelli  
  978-608-200-198-2
 
Makedonija vo vtorata svetska...
  Others
  1 / 2011
  24.5 cm
  517
  Skopje 
Zoran Efremov  
  978-9989-9918-7-5
 
(Ne) Retushirani fotografi......
  Others
  12 / 2011
  21 cm
  155
  Kratovo 
Todor Kocevski  
  978-608-65018-3-9
 
Pavel pocev shatev 1882-1951-...
  Others
  12 / 2011
  20.5 cm
  132
   
Vele Mitanoski  
  978-608-205-094-2
  Rani spomeni
  Others
  1 / 2011
  24.5 cm
  564
  Skopje 
Pavle Rakovski  
  608-4614-10-8
 
Makedoncite i graganskata voj...
  Others
  12 / 2011
  20.5 cm
  300
  Dudaj 
Aristotel Mici  
  978-99943-0-299-4
 
Himni i flamurit /simbol mbar...
  Others
  11 / 2012
  20 cm
  74
  Adelprint 
Novruz Xh.Shehu  
  978-99956-32-34-2
  Salaria
  Others
  11 / 2012
  20.5 cm
  516
  Eneas 
Franc Nopca  
  978-9928-110-29-9
 
Pikepamje fetare,doket dhe za...
  Others
  6 / 2012
  21 cm
  224
  Erik 
Nasho Jorgaqi  
  978-9928-123-48-0
  Leterkembimi i Fan Nolit
  Others
  11 / 2012
  23 cm
  455
  Ilar 
Mehmet Celiku  
  978-9928-107-69-5
 
Sintakse e gjuhes shqipe (per...
  Others
  6 / 2012
  20.5 cm
  439
  Pakti 
Ernest Koliqi  
  978-9928-4049-3-0
  Hija e maleve
  Others
  11 / 2011
  20.5 cm
  152
  Emal 
Dritan Karadaku  
  9789928-04-126-5
 
Nje poligrafi filozofike vol ...
  Others
  1 / 2013
  20.5 cm
  205
  Pika pa Siperfaqe 
Nikola Bualo  
  978-9928-4136-4-2
  Arti poetik
  Others
  1 / 2013
  20.5 cm
  100
  Arberia 
Shezai Rrokaj  
  978-99943-50-58-2
 
Strukturalizmi klasik ne gjuh...
  Others
  12 / 2011
  21 cm
  255
  Marin Barleti 
Julia Sanderson  
  978-99956-03-28-4
  Energjia Pranik
  Others
  7 / 2009
  20.5 cm
  123
  Akademia e Shkencave 
Alfred Uci  
  978-99956-10-19-7
 
Estetika metateorike mbi arti...
  Others
  5 / 2009
  20.5 cm
  464
  Geer 
Andon Frasheri  
  978-99956-33-47-9
  I fundit i Kastrioteve
  Others
  8 / 2009
  20 cm
  100
  Ideart 
Eljan Tanini  
  978-99956-2939-7
  Tregu i zeros
  Others
  11 / 2009
  21 cm
  183
  Emal 
Luan Shahollari  
  978-99956-05-90-2
 
Ne tunelin e tranzicionit (19...
  Others
  10 / 2009
  21 cm
  558
  Emal 
Luan Shahollari  
  978-99956-47-19-3
 
Drite ne fundin e tunelit (19...
  Others
  10 / 2009
  21 cm
  564
  Inst. Albanologjik 
Lumnije Kadriu  
  978-9951-411-81-3
  Glokalizimi
  Others
  11 / 2009
  20 cm
  188
  AQSHF 
Andon Qesari  
  978-9928-4129-1-1
 
Une,ti dhe teatri (Dje,sot ne...
  Others
  10 / 2012
  21 cm
  360
  Universiteti Polis 
Gezim Qendro  
  978-9928-4054-0-1
  Gjuha pamore Pjesa e pare
  Others
  12 / 2012
  23 cm
  147
  Shoqeria biblike 
Kostandin Kristoforidhi  
  978-99943-55-62-4
 
Bibla: (ne gegerisht) Kriesa ...
  Others
  12 / 2009
  21 cm
  238
  NF 
Frang Bardhi  
 
  Skenderbeu
  Others
  1 / 2008
  20.5 cm
  183
  Onufri 
Mihal Luarasi  
  978-9928-164-33-9
 
Korbi korbit nuk ja nxjerr sy...
  Others
  2 / 2013
  21.7 cm
  229
  Onufri 
Shefqet Deliallisi  
  978-9928-164-34-6
 
Ne labirintin e reformes shen...
  Others
  2 / 2013
  21.5 cm
  176
  Fan Noli 
Karl Popper  
  978-99956-86-88-8
 
Shoqeria e hapur dhe armiqte ...
  Others
  10 / 2012
  21 cm
  27
  Kristalina-KH 
Aleks Buda  
  978-99956-10-30-2
  Nje jete per albanologjine
  Others
  12 / 2012
  21 cm
  184
  Grafobeni 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-1-6
 
Blendi Fevziu dhe e verteta p...
  Others
  3 / 2013
  20.4 cm
  208
  AIIS 
Francis Fukuyama  
  978-99943-742-4-3
 
Ndertimi i shtetit Qeverisja ...
  Others
  7 / 2008
  20 cm
  192
  Print ISM 
Iljas Salihu  
  978-608-65164-3-7
 
Krimi ekonomik/Sfidat e sigur...
  Others
  11 / 2012
  20.5 cm
  184
   
Kiril Penusliski  
  608-10-0248-9
 
Istorija na Makedonkiot folkl...
  Others
  12 / 2012
  20.5 cm
  560
  Dijalog 
Vele Smilevski  
  978-608-4683-13-1
  Policajka v krevet
  Others
  3 / 2012
  20.5 cm
  221
  Skopje 
Pavel Shatev  
  9989-622-87-8
 
Istorija na Makedonija/ Tom 1...
  Others
  10 / 2012
  23.5 cm
  402
  Skopje 
Pavel Shatev  
  9989-622-88-5
  Boris Sarafov/Tom 2
  Others
  3 / 2013
  23.5 cm
  149
  Silsons 
Vladimir Plavevki  
  608-219-051-3
  Jadica
  Others
  3 / 2013
  20.4 cm
  312
  Menora 
Lubica Janceva  
  978-608-200-221-7
  Poslednite decenii so sfrj
  Others
  10 / 2012
  21 cm
  203
  Matica 
Zvonimir Jankuloski  
  608-10-0272-1
  Diplomatija i covekovi prava
  Others
  3 / 2013
  24.5 cm
  203
   
 
  9989-622-85-X
 
Arhiv na josip broz tito doku...
  Others
  11 / 2012
  23 cm
  570
  Matica 
Skot Marijani  
  608-10-0264-0
  Formulata na alhemicarot
  Others
  9 / 2012
  20.5 cm
  385
  Matica 
Valerio Masimo Manfredi  
  608-10-0268-3
  Carstvoto na zmejovite
  Others
  3 / 2012
  20.5 cm
  418
  Matica 
Stiven Votson  
  608-10-0263-2
  Pred da zaspijam
  Others
  3 / 2012
  20.5 cm
  379
  Matica 
Lash Kepler  
  608-10-0269-1
  Xipnotizer
  Others
  11 / 2012
  20 cm
  577
  Vermilion 
Mila Pavikevik  
  978-608-65285-0-8
 
Devojceto od mraz i drugi baj...
  Others
  11 / 2011
  20 cm
  85
  Vlesok 
Sivila Petlevski  
  978-9989-59-379-6
  Ni bese tolki ubavo ll
  Others
  12 / 2012
  20 cm
  231
   
Dejan Trajkoski  
  978-9989-57-877-9
  Vistina,lubov(Rashomonijada)
  Others
  11 / 2012
  20 cm
  153
  Sillsons 
Dobre Todorovski  
  608-4633-40-4
  Prokoba
  Others
  11 / 2012
  20.5 cm
  239
  Panilli 
Aleksandar Makedonski  
  9989-178-13-5
  Plutarx
  Others
  3 / 2013
  20.5 cm
  127
  Matica 
Darko Markovik  
  608-10-0252-7
  Licna karta
  Others
  12 / 2012
  20 cm
  297
   
Mladen Srbinovski  
  978-608-205-119-2
  Roman za Majka Tereza
  Others
  9 / 2012
  18.7 cm
  196
  Panilli 
Kole Rosev  
  978-608-4633-36-5
 
Pretxodnite nastani i gragans...
  Others
  11 / 2012
  20.2 cm
  141
  Matica 
Vladimir Kostov  
  978-608-10-0240-9
  Darovna
  Others
  11 / 2012
  20.5 cm
  286
  Dijalog 
Goce Smilevski  
  978-608-4683-11-7
  Razgovor so sdinoza
  Others
  12 / 2012
  20.5 cm
  172
  Skopje 
Tashko Georgievski  
  978-608-205-122-2
  Nenapisani raskazi
  Others
  12 / 2012
  19.6 cm
  173
  Matica 
Kon Igulden  
  608-10-0266-7
  Osvojuvacot
  Others
  12 / 2012
  20 cm
  618
  Matica 
Iu Nesbe  
  608-100214-4
  Dux
  Others
  11 / 2012
  20 cm
  572
   
Gjergj Konrad  
  978-9989-59-501-1
  Zaminuvanje i vraqanje
  Others
  3 / 2013
  20 cm
  155
   
Sillvana Gandollfi  
  978-608-4710-00-4
 
Alldabra zhellkata sto go sak...
  Others
  8 / 2012
  20 cm
  186
  Skopje 
Filip Vexter  
  978-608-4500-08-7
  Jas
  Others
  11 / 2008
  16 cm
 
   
Group of authors  
  978-608-4500-18-6
  Spotivnosti
  Others
  3 / 2009
  15 cm
  14
  Skopje 
Group of authors  
  978-608-4500-15-5
  Formi
  Others
  10 / 2009
  15 cm
  14
  Skopje 
Group of authors  
  978-608-4500-17-9
  Broevi
  Others
  10 / 2009
  15 cm
  14
  Matica 
Ivce Pivce  
  978-608-10-0189-1
  Caj od majcina dusicka
  Others
  11 / 2011
  20 cm
  86
  Skopje 
Damir Milosh  
  978-9989-59-369-7
  Beliot klovn
  Others
  11 / 2012
  20 cm
  145
  Vermilion 
Veronika Benet  
  978-608-4710-01-1
  Motorot na vesterkata
  Others
  10 / 2012
  20 cm
  120
  Bota Shqiptare 
Victoria Bantry  
  978-99943-691-2-1
  Antologji dashurie
  Others
  1 / 2013
  20.5 cm
  176
  Poeteka 
Manuel Montobbio  
  978-9928-410917
 
Udherrefyesi poetik i Shqiper...
  Others
  9 / 2012
  22 cm
  122
  M & B 
Bashkim Rama  
  978-9928-172-03-7
 
Ballkani pas renies se murit ...
  Others
  3 / 2013
  20.3 cm
  432
  SHBLSH E RE 
Natasha Naumi  
  978-99943-2-307-4
  Argetohuni duke punuar
  Others
  11 / 2012
  27.5 cm
  39
   
Eliza Hoxha  
  978-9951-516-08-2
  Qyteti dhe dashuria
  Others
  4 / 2012
  19.5 cm
  306
  Koha 
Flaka Surroi  
  978-9951-417-82-2
 
Te shtunen nga zgafellja 2005...
  Others
  3 / 2013
  24.5 cm
  661
  Koha 
Flaka Surroi  
  978-9951-417-83-9
 
Te shtunen nga zgafellja 2010...
  Others
  3 / 2013
  24.5 cm
  630
  Prograf 
Reshat Sahitaj / Begzad Balu  
  978-9951-8868-0-2
 
Dhimbe e bukur-Homazh per Ali...
  Others
  4 / 2012
  20 cm
  173
  Prishtina Press 
Rrustem R.Berisha  
  978-9951-611-336
 
Triumfi i drejtesise ne tribu...
  Others
  4 / 2013
  20 cm
  262
   
Binka Sazdova  
  978-608-230-138-9
  Ponekogash Doaga Sreka
  Others
  4 / 2011
  19.5 cm
  301
   
Bianka Sazdova  
  978-608-4577-57-7
  Poslledniot caj
  Others
  8 / 2009
  19.5 cm
  319
   
Bianka Sazdova  
  978-608-230-138-9
  Podinja so divi narcisi
  Others
  8 / 2009
  19.5 cm
  287
   
Group of authors  
  978-9989-30-954-0
  Gotvac za bebinja
  Others
  4 / 2009
  19.5 cm
  177
   
Group of authors  
  978-9989-0-0782-8
  Mamo neshto me bolli
  Others
  7 / 2010
  22.5 cm
  128
  ArberiaDesign 
Luljeta Isaku  
  978-608-65480-0-1
  Rilexime l
  Others
  9 / 2012
  20 cm
  239
  Onufri 
Viola Isufaj  
  978-9928-164-41-4
 
Rikthimi i Mitit ne vepren e ...
  Others
  4 / 2013
  23 cm
  336
  Beqir Musliu 
Sinan Sadiku  
  978-9951-594-30-1
 
Rendi i vlerave ne poezine ba...
  Others
  4 / 2013
  20 cm
  285
   
Aleksander Stipqevic  
  978-9951-596-68-8
 
Kultura tradicionale e Arbere...
  Others
  4 / 2012
  24 cm
  438
  Omsca - 1 
Mustafa Merlika - Kruja/Ernest Koliqi/Karl Gurakuqi/Martin Camaj/Namik Resuli/Ate Zef Valentini/Stavro Skendi  
  978-9928-132-27-7
  Kuvend letrash me miqte
  Others
  4 / 2013
  20.3 cm
  470
  Kultura 
Kejtlin Mekgovan  
 
  Kniga na lugovta
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Ejlin Gouxh  
 
  Gradinata na lagite
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Ejlin Gouxh  
 
  Zhena bo cirsveno
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhin Sason  
 
  Za lubovta kon sinot
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Kolin Falkoner  
 
  Sultanoviot harem
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Vilijam Gleston  
 
  Dvanaesettiot Den
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
R. Daglas Veber  
 
  Klucot na solomon
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhejme Redfild  
 
  Desettiot uvid
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Filip Sington  
 
  Ajnstajnovata devojka
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhejms Paterson  
 
  Vo potraga po lasica
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhejms Paterson  
 
 
Pismata na Samanta za Xhenife...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Ema Meklaflin / Nikola Kraus  
 
  Dnevnicite na edna dadilka
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Sali Koslou  
 
  Mali Slatki otkazi
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Bejazit Akman  
 
  Vojna za konstantinopol
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Nikolo Amaniti  
 
  Kako sto saka gospod
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Fabio Volo  
 
  Edno mesto vo sbetot
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Robert Padlam  
 
  Strategijata bankroft
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xheb Rubenfeld  
 
  Tolkuvanje na ubistvoto
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Robert Ladlam  
 
  Zsigma protokol
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Robert Ladlam  
 
  Naslelstvoto na skarlati
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhed Rubenfeld  
 
  Instinktot na smrtta
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Harlan Koben  
 
  Zaroben
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Daglas Edvards  
 
  Od prva raka
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Stiv Martin  
 
  Prodavacka
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhon Spid  
 
  Vo kanxhite na tigarot
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Xhon Spid  
 
  Tancerkata od hramot
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Milica Jakovlevik  
 
  Nepobedlivo srce
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Vesna Radusinovik  
 
  Gresnica
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Kejtlin Mekgovan  
 
  Iscekuvanata
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Neil Gejmen  
 
  Zvezdena prasina
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Majkl Koneli  
 
  Advokatot od linkoln
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Suzana Tamaro  
 
  Zasekogas
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Lili King  
 
  Profesorkata po angliski
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Nora Roberts  
 
  Podnoti ongeli
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Nora Roberts  
 
  Goli vo smrtta
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Nora Roberts  
 
  Slavni vo smrtta
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Dipak Copra  
 
  Tretiot isus
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Ildefonso Falkones  
 
  Katedralata na moreto
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Piter Keri  
 
  Krazhba
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Umberto Eko  
 
  Citatelot vo fabula
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Kejleb Kar  
 
  Italijanskiot sekretar
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Tom Martin  
 
  Piramida
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Luis Perdju  
 
  Kodeksot na Da Vinci
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Met Dan  
 
  Vencalen Kum
  Others
  4 / 2013
 
 
   
Group of authors  
 
  Avnoj i Makedonija
  Others
  4 / 2013
 
 
   
Asnom  
 
 
Ostvaruvanje na ideite za soz...
  Others
  4 / 2013
 
 
   
Asnom  
 
 
Pedeset godini Makedonska drz...
  Others
  5 / 2013
 
 
   
Group of authors  
 
 
Arrseoloska karta na Republik...
  Others
  4 / 2013
 
 
   
Group of authors  
 
 
Arrseoloska karta na Republik...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Arsitekturata na pocvata na M...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Arsitekturata na pocvata na M...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Aleksandra Poter  
 
 
Ne si toj kojsto go posakuvam...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Aleksandra Poter  
 
  Povikaj go Romeo
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Stiv Geri  
 
  Aleksandriska vrska
  Others
  4 / 2013
 
 
  Kultura 
Umberto Eko  
 
  Citatelot vo fabula
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Arcitektura na pocvata na Mak...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Arceoloskite otkritija na poc...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Bozhidar Vidoeski  
 
 
Arealna lingvistika.Teorii i ...
  Others
  5 / 2003
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Aktuelnite demografski dvizhe...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Bozhidar Vidoeski  
 
 
Arealna lingvistika kako pat ...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Bibliografija na naucnite tru...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Bistra:Pripodni i sociogeogra...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Bistra:Sumska vegetacija na p...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
K.Micevski  
 
 
Bistra:Visokoplaninska vegeta...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Bitovoto i istoriskoto vo Mak...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Balkanska slika na svetot.Zbo...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Bogomilstvoto vo srednovekovn...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Bogomilstvoto na Balkanot vo ...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Vektorsko-vrednosni grupi i p...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Glavniot stab na Nov i Pom na...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Gramatikata na imenskata fraz...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Goce delcev i Makedonskoto na...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Priredil Mose Altbauer  
 
 
Dobromirovo evangelie.Kirilck...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Dolgorocen ekonomski razvoj n...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Dolgorocen razvoj na energeti...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Demografski,socijalni i ekono...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
  Diibertmento koncertante
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Dame gruev vo Makedonskoto na...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Deloto na Blazhe Koneski (Ost...
  Others
  4 / 2013
 
 
  Skopje 
Group of authors  
 
 
Denobi na ukrainskata nauka v...
  Others
  4 / 2013
 
 
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS