Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > monthly list - * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  OMSCA 1 
Visar Zhiti  
  9789928132918
 
Si na erdhi ai, I NDALUARI......
  Publicistic
  11 / 2017
  21
  315
  Onufri 
Ermir Gjinishi  
  9789928226600
 
Krishtërimi dhe islami: dy fe...
  History
  11 / 2017
  24
  291
  Fiorentia 
Orjeta Baja  
  9789928191366
 
Gjuha në epikën e Fishtës në ...
  Language study
  11 / 2017
  21
  255
  Vllamasi 
Gjokë Dabaj  
  9789928206848
  Rrnoj edhe unë për me tregue
  Literature
  11 / 2017
  21
  387
  Botimet Dritëro 
Dritëro Agolli  
  9789992734711
 
E bukura, lozonjarja, tokësor...
  Literature
  11 / 2017
  21
  247
  Botimet Dritëro 
Dritëro Agolli  
  9789992734728
  Nulla dies sine linea
  Literature
  11 / 2017
  21
  251
  Botimet Fishta  
Tonin Çobani  
  9789928222206
 
Gjergj Fishta, fillimet letra...
  Literature Study
  11 / 2017
  21
  190
  OM 
Primo Shllaku  
  9789951632355
  Muzikantët
  Literature
  11 / 2017
  21
  138
  OM 
Ridvan Dibra  
  9789951632331
  Treni i muzgut
  Literature
  11 / 2017
  20
  105
  “Naimi” 
Maman Saliu  
  9789928234155
 
Trokitje në kujtesë 1939-1945...
  History
  11 / 2017
  24
  319
  Dudaj  
Artur Baku  
  9789994305124
  Rapsodi urbane
  Literature
  11 / 2017
  20
  116
  Albas 
Sabri Hamiti  
  9789928029546
  Anton Pashku
  Literature
  11 / 2017
  22
  189
  Naimi 
Gjovalin Shkurtaj  
  9789928234186
 
Enigma e emrave- përzgjedhja ...
  Linguistic
  11 / 2017
  24
  301
  Naimi 
Danja Hobdari  
  9789928234179
 
Regjimi juridik i pronës dhe ...
  Law
  11 / 2017
  24
  310
  Pika pa sipërfaqe 
Idlir Azizaj  
  9789928185488
  Armiku i popullir pa emër
  Literature
  11 / 2017
  21
  91
  Instituti i Studimeve Historike ''Lumo Skëndo'' 
Erald Kapri  
  9789928441638
 
Sekretet e luftës (Shqipëria ...
  History
  11 / 2017
  21
  525
  Mapo Editions 
Preç Zogaj  
  9789928213129
 
In Love/ Njëqind e një poezi ...
  Literature
  11 / 2017
  21
  164
  Mapo Editions 
Dine Dine  
  9789928213105
  Mbi varkën e Karontit
  Literature
  11 / 2017
  21
  278
  UET Press  
Silvana Bello  
  9789928236333
 
Kontrata e sigurimit në të dr...
  Law
  11 / 2017
  21
  221
  Onufri 
Mira Meksi  
  9789928226723
  Flutura mes gjinjve
  Literature
  11 / 2017
  21
  279
  European college of Kosovo 
Hazër R.Susuri, Elinda Susuri Humolli  
  9789951740012
 
Rasti Saramati në GJEDNJ Stra...
  Law
  11 / 2017
  24
  535
  Koha 
Faik M. Hoxha  
  9789951417952
  Ramush Rama (Hard Cover)
  History
  11 / 2017
  21 cm
  264
  Botime Barleti 
Sazan Guri; Aulon Bej Kalaja  
  9789928438997
 
Importi i mbetjeve misioni i ...
  Technical and Natural
  11 / 2017
  19.50
  212
  Botimet Barleti 
Shaqir Rexhvelaj  
  9789928238269
 
Kur binte një zymare në festi...
  Ethno-folklore
  11 / 2017
  21
  332
  Botime Barleti 
Shaqir Rexhvelaj  
  9789928238160
  Arti i tingujve
  Music
  11 / 2017
  21
  222
  Botimpet "Ngjallja" 
Adil Fetahu; Mehmet Çunaku  
  9789928442550
 
Në Shqipëri - Kryq dhe Ngjall...
  Religion
  11 / 2017
  22.50
  540
  Klean 
Ramadan B. Kelmendi  
  9789951523080
 
Gërshetime faktesh në përplas...
  History
  11 / 2017
  26.50
  645
  Tringa Design 
Instituti i Historisë "Ali Hadri" - Prishtinë  
  9786082110745
 
Rafi Halili dhe organizata "K...
  History
  11 / 2017
  22
  408
  Instituti i historisë "Ali Hadri" - Prishtinë 
Mark Palnikaj  
  9789951409599
 
Pulti viti 743 - 10 mars 2005...
  History
  11 / 2017
  24
  318
  ENJA 
Ismaet Balaj  
  9789928218216
 
Burri fisnik Mark Qerimi dhe ...
  History
  11 / 2017
  25
  667
  Botime Françeskane  
Zef Pllumi, OFM  
  9789995697631
 
Ut heri dicebamus... (Siç tho...
  History
  11 / 2017
  21
  350
  Botime Françeskane  
Zef Pllumi, OFM  
  9789995697587
 
Frati i pashallarëve Bushatli...
  History
  11 / 2017
  21
  128
  Botime Françeskane  
Anton Harapi, OFM  
  9789995697563
 
Naltimi i ndërgjegjes kombtar...
  History
  11 / 2017
  22
  436
  Instituti Albanologjik 
Memli Sh. Krasniqi  
  9789951240468
 
Shqiptarët në shtypin britani...
  History
  11 / 2017
  20
  410
  Inter Graf 
Ramadan Haziri  
  9789951552486
  Bonjakët e shekullit
  Literature
  11 / 2017
  20
  198
  Zgjimi 
Isa Baftiaj  
  9789951484473
 
Autorë nga rajoni i Ferizajt ...
  Bibliography
  11 / 2017
  21
  236
  OM 
Ag Apolloni  
  9789951632409
  Zazen
  Literature
  11 / 2017
  21
  132
  OM 
Bashkim Hoxha  
  9789951632423
  Histori me njerëz dhe kafshë
  Literature
  11 / 2017
  21
  166
  Jozef 
Josif Doja  
  9789928241325
  Baladë për Josif Budon
  History
  11 / 2017
  20
  124
  Zenit Editions 
Balil Gjini  
  9789928113672
  Teqeja e shterpave
  Literature
  11 / 2017
  18
  200
  Botimet Barleti 
Sazan Guri  
  9789928238085
 
Mision i i shqipes dhe shqipt...
  History
  11 / 2017
  23
  550
  Botimet Barleti 
Sazan Guri  
  9789928238184
 
Si t'rrokim greqishten, latin...
  Linguistic
  11 / 2017
  23
  298
  Botimet Barleti 
Sazan Guri  
  9789928238245
 
Visaret e shqiptarëve ndër sh...
  History
  11 / 2017
  23
  236
  Akademia e Shkencave e Shqipërisë 
Marenglen Verli  
  9789928237132
 
101 profile biografike nga Ko...
  History
  11 / 2017
  23
  1198
  Botime Artini 
Rober Elsie  
  9789951690546
 
Fiset Ilire (Historia, shoqër...
  History
  11 / 2017
  22
  532
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Agron Xhagolli  
  9789928141637
 
Rrugëtim studimesh folklorike...
  Ethno-folklore
  11 / 2017
  21
  385
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Laura Smaqi  
  9789928141668
 
Kaleidoskop (Studime letrare)...
  Literature
  11 / 2017
  21
  255
  Jakova 
Shevqet S. Canhasi  
  9789951661126
 
Pishtari i arsimit e i demokr...
  History
  10 / 2017
  21
  383
  Botart 
Mustafa Molla  
  9789928219527
  Gurëve të Tomoricës
  Publicistic
  11 / 2017
  21
  102
  Emal 
Elena Kocaqi  
  9789928043740
 
Zhdukja e shqiptarëve nga tro...
  History
  11 / 2017
  21
  195
  Tirana Times 
Shkëlqim Çela  
  9789928439840
  Një zgjues për ty
  Literature
  11 / 2017
  21
  245
  “Naimi” 
Kim Mehmeti  
  9789928234131
  Anemona
  Literature
  11 / 2017
  21
  261
  Pegi 
Elvin Luku  
  9789928248220
 
Talk Show para dhe pas ekrani...
  Journalism
  11 / 2017
  24
  381
  OMBRA GVG 
Klara Buda  
  9789928061850
  Rrëfenja Kuteliane
  Literature Study
  11 / 2017
  20
  129
  ASD- Studio 
Kujtim Boriçi, Arben Duka  
  9789928436146
 
Heroizëm i shkruar me gjak at...
  History
  11 / 2017
  23
  270
  Skenderbeg books 
Flutura Açka  
  9789928221193
  Të ftuar në Rrethin e Dhjetë
  Literature
  11 / 2017
  21
  461
  AGSTUDIO.al 
Hyesn S. Dizdari  
  9789928436542
 
Flora dhe fauna detare në pul...
  Philately
  11 / 2017
  15
  131
  Erik 
Fatmir Minguli  
  9789928130815
 
Tatuazhet e shpirtit translet...
  Literature
  11 / 2017
  24
  342
  Erik 
Moikom Zeqo  
  9789928130860
 
Lasgushi i panjohur-Sprovë pë...
  Literature
  11 / 2017
  24
  456
  Jozef 
Matilda Parllaku (Çollaku)  
  9789928241238
 
Ligjërime për çështje të alba...
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  449
  Qendra e Studimeve Albanologjike 
Anila Omari  
  9789928141569
 
Leksiku i veprës së Pjetër Bo...
  Literature
  11 / 2017
  25
  718
  Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore 
Haxhi Shabani  
  9788630320576
 
Vizatim hënor me shkëlqim yje...
  Literature
  11 / 2017
  24
  112
  Botimet Flamuri 
Hamit Kaba  
  9789928441782
 
Shqipëria në rrjedhën e Luftë...
  History
  11 / 2017
  21
  336
  Drita 
Shevqet S. Canhasi  
  9789163740909
 
Flakadani i lirisë Bajram Dak...
  History
  10 / 2017
  21
  419
  Rozafa 
Nexhmi Bushati  
 
  Qemal Draçini
  History
  10 / 2017
  21
  267
   
Nevzad Krasniqi  
 
 
Shqipëria Ekonomi-Prodhimi i ...
  Economics and Finance
  10 / 2017
  21
  99
  Vllamasi 
Gjokë Dabaj  
  9789928206572
  Apostol Barko Malëshova
  History
  10 / 2017
  21
  94
  Kosova Pen Center 
Milazim Krasniqi  
  9789951457415
 
Sekretet që nuk i mori me vet...
  History
  10 / 2017
  21
  343
  Konsol 
Albert Gjika  
  9789928212016
 
Shqipëria dhe çështja e Lindj...
  History
  10 / 2017
  21
  243
  99aikd 
Vehbi Miftrai  
  9789951410496
  Metaletra shqipe
  Literature
  10 / 2017
  21
  105
  Art Klub "Rifat Kukaj" 
Jusuf Osmani  
  9789951700177
 
Rrugëtimi i ekspozitës së Lid...
  History
  10 / 2017
  23
  92
  Orfeu 
Arben Veselaj  
  9789951581295
  Tema Kadareane
  Literature
  10 / 2017
  21
  137
  Epoka e re 
Sokol Bashota  
  9789951850360
 
Unë jam në çdo vend / Hard Co...
  Literature
  10 / 2017
  21
  150
  99aikd 
Vehbi Miftari  
  9789951410489
  Letra e identitete
  Literature
  10 / 2017
  23
  84
  Armagedoni 
Arif Molliqi  
  9789951697507
  Lluka e Epërme nëpër shekuj
  History
  10 / 2017
  24
  182
  Armagedoni 
Ragip Gjoshi  
  9789951697477
 
Menaxheri bashkëkohor i insti...
  Educations
  10 / 2017
  24
  268
  Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës 
Sheremet Krasniqi Godeni  
  9789951414944
 
Studime gjuhësore dhe publici...
  Linguistic
  10 / 2017
  25
  696
  ASHAK 
Emin Riza  
  9789951615778
 
Arkitektura popullore e Gjako...
  Architecture
  10 / 2017
  24
  282
  Botime Françeskane  
At Zef Pllumi  
  9789995697594
  Françeskanët e mëdhaj
  History
  11 / 2017
  22
  136
  Pika pa sipërfaqe 
Enis Sulstarova  
  9789928185396
  Hegjemonia kombëtare
  History
  11 / 2017
  21
  457
  Wisdom Univerisity press 
Elmaz Sherifi  
  9789928435651
 
Shqipëria e panjohur: trashëg...
  History
  11 / 2017
  25
  571
  Botime Françeskane  
Lis Mali  
  9789995697679
  Para nji mijë
  Literature
  11 / 2017
  22
  189
  Botime Françeskane  
At Zef Pllumi  
  9789995697686
 
Saga e fëmijnisë dhetë vjet l...
  Literature
  11 / 2017
  22
  196
  Botimet Fishta  
Alban Bala  
  9789928222282
  I deshtuari
  Literature
  11 / 2017
  21
  147
  Botimet Fishta  
Arjan Lame  
  9789928222220
 
Kufij dhe konflikte, territor...
  Politic
  11 / 2017
  21
  140
  Botimet Fishta  
Mehmet Elezi  
  9789928222299
  Piloti i qytetit nën borë
  Literature
  11 / 2017
  21
  170
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Jani Thomai  
  9789928141699
  Studime për gjuhën shqipe I
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  445
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Jani Thomai  
  9789928141705
  Studime për gjuhën shqipe II
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  422
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Ludmila Buxheli  
  9789928141613
 
Studime gramatikore (Përmbled...
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  441
  Logos-A 
Agim Mullafetahu  
  9789989586422
 
Fjalor idiomatik shqip-anglis...
  Dictionaries
  11 / 2017
  25
  407
  Botime Françeskane  
At Marin Sirdani  
  9789995697570
 
Kontribut për historinë e kul...
  History
  11 / 2017
  24
  544
  Tirana Times 
Sabri Godo  
  9789928431356
  Rrathët e Dervishit
  Literature
  11 / 2017
  23
  363
  Male 
Amadeo Baçi  
  9789928437198
  Njomëza
  Literature
  11 / 2017
  21
  447
  Furkan ISM 
Afrim Osmani  
  9786082161426
  Penologjia
  Law
  11 / 2017
  24
  451
  Onufri 
Maks Velo  
  9789928226624
 
Skulptura e realizmit sociali...
  Art
  11 / 2017
  30
  195
  SAS 
Bekim Shala  
  9789951722377
  Kush e solli Çetinën
  Literature
  11 / 2017
  20
  208
  ''Fan Noli'' 
Florjan Kalaja  
  9789928203205
  Dilema kushtetuese I
  Law
  11 / 2017
  23
  449
  G e L print 
Entela Komnino  
  9789928410856
  E vërteta për Nolin
  Literature
  11 / 2017
  24
  234
  Qendra e Studimeve Albanologjike 
Agron Xhagolli  
  9789928141538
 
Këngë të Kreshnikëve në Kelme...
  Folklore
  11 / 2017
  24
  577
  Qendra e Studimeve Albanologjike 
 
  9789928141545
 
Kërkime gjuhësore V (Konferen...
  Scientific conferences
  11 / 2017
  24
  490
  Lindje perëndime 
Lazër e Jozef Radi  
  978999560681
  Të gjallë edhe të vdekur
  Literature
  11 / 2017
  21
  253
  Pika pa sipërfaqe 
Arben Idrizi  
  9789928185501
  Poezi, 2016
  Literature
  11 / 2017
  19
  66
  PA 
Ardian-Christian Kyçyku  
  9789951613262
  Lumenjtë e Saharasë
  Literature
  11 / 2017
  21
  109
  Botimet Fishta  
Dom Ernesto Cozzi  
  9789928222244
 
Studime etnologjike të Shqipë...
  Ethno-folklore
  11 / 2017
  21
  210
  ''Meshari'' 
Bedri Tahiri  
  9789951675703
  Drenica djepi i trimërisë 1
  History
  11 / 2017
  20
  305
  Qendra studimore për historinë, kulturë dhe traditën elbasanase 
Astrit Bishqemi  
  9789928439932
 
Bibliografi e kritikës letrar...
  Literature
  11 / 2017
  24
  726
  Logos-A 
Shkëlzen Halimi  
  9789989586798
 
Vetëmashtrimi në një kohë pa ...
  Publicistic
  11 / 2017
  21
  296
  Logos-A 
Gëzim Selcani  
  9789989586873
 
Republika në udhëkryq, Kosova...
  Politic
  11 / 2017
  21
  256
  Logos-A 
Milazim Krasniqi  
  9789989586774
  Nacionalizmi shqiptar
  Politic
  11 / 2017
  21
  169
  Logos-A 
Kim Mehmeti  
  9789989586682
  Shpërngulja e të vdekurve
  Literature
  11 / 2017
  22
  174
  Uegen 
Bujar Balliu  
  9789928033093
  Emra në zgrip
  Literature
  11 / 2017
  20
  244
  Uegen 
Roland Gjoza  
  9789928032102
  Ana Dolce e Gabbana
  Literature
  11 / 2017
  21
  291
  Uegen 
Istref Haxhillari  
  9789928033109
  Pretenca
  Literature
  11 / 2017
  20
  264
  Uegen 
Qazim Muska  
  9789928032911
  I yni përballë
  Literature
  11 / 2017
  20
  296
  Uegen 
Meri Lalaj  
  9789928032928
  Lasgushi në Poradec
  Literature
  11 / 2017
  20
  240
  Uegen 
Thanas Jorgji  
  978992803241
  Ai që s'u ndreq kurrë
  Literature
  11 / 2017
  21
  518
  Uegen 
Ridvan Pllana  
  9789928033086
  Rrugëtim
  Literature
  11 / 2017
  21
  424
  Botimet Fishta  
Marjan Marku  
  9789928161727
 
Shën Niketa ipeshkëv i Remesi...
  Religion
  11 / 2017
  20
  100
  Dudaj 
Anita Zela Varosi  
  9789994305223
  Darka e fundit
  Literature
  11 / 2017
  20
  316
  Botimet Fishta  
Ferid Bala  
  9789925222183
  Album muzikor nr. 2
  Music
  11 / 2017
  29.50
  284
  Botimet Fishta  
Gjon Stefa Missagli  
  9789928222190
 
Historiku i karnavaleve Shkod...
  History
  11 / 2017
  24
  484
  Edualba 
Mal Berisha  
  9789928121738
 
Herman Bernstein Ambasador i ...
  History
  11 / 2017
  24
  334
  Saga 
Astrit Zemaj  
  9789951559850
 
Evropa në udhëkryq - Lindja d...
  History
  11 / 2017
  24
  390
  Orfeu 
Gjylie Rexha  
  9789951581301
 
Etosi i humbur: politika dhe ...
  Journalism
  11 / 2017
  24
  285
  Meshari  
Sarë Gjergji  
  9789951734400
  Dom Dedë Ramaj
  Religion
  11 / 2017
  23
  163
  Pema 
Klara Buda  
  9789951721424
  Kosova mon amour
  Literature
  11 / 2017
  20
  174
  Dita Print 
Mystehak Xhemali  
  9789928229120
  Dy Elsat
  Literature
  11 / 2017
  21
  240
  M&B 
Dhimitër T. Shtëmbari  
  9789928445841
  Kohë dhimbjesh
  Literature
  11 / 2017
  21
  204
  M&B 
Islam Çenga  
  9789928445889
  Dy pëllëmbë në qiell
  Literature
  11 / 2017
  21
  232
  Dita 2000 
Xhaferr Martini  
  9789928187215
  Halil Alia
  Literature
  11 / 2017
  21
  536
  M&B 
Abdurrahim Ashiku  
  9789928445858
 
Dashamir Zaçe: një rilindës i...
  History
  11 / 2017
  21
  560
   
Faridin Tafallari  
 
 
Shqiptarët e rrezikshëm për J...
  History
  11 / 2017
  24
  369
  Papirus 
Ylli Dimraj  
  9789928445513
  Sfida e gjeneralit
  History
  11 / 2017
  24
  533
  Onufri 
Fate Veliaj  
  9789928226754
 
Nilkon... kur Danubi takon Ni...
  Literature
  11 / 2017
  21
  348
  M&B 
Shaqir Skarra  
  9789928439758
  Dritëhijet e një poeti
  Literature
  11 / 2017
  24
  336
  M&B 
Xhaferr Martini  
  9789928445834
  Filozofia popullore
  Philosophy
  11 / 2017
  23
  256
  Zenit Editions 
Hysen Sinani  
  9789928113627
 
Fjalor Frëngjisht - Shqip: fj...
  Linguistic
  11 / 2017
  29
  1404
  Faik Konica 
Avdyl Hoxha; Rexhep Maksutaj  
  978995106659
  E drejta zakonore shqiptare
  History
  11 / 2017
  24
  700
  Gjergj Fishta  
Mark Uci  
  9789928222268
 
Lezha tempulli i historisë ko...
  History
  11 / 2017
  24
  556
  Meshari  
Arsim Gjinovci  
  9789951734158
 
Vlerësimi i performancës së p...
  Sociology
  11 / 2017
  24
  291
  M&B 
Moisi Murra  
  9789928442499
 
Dibra nga antikiteti në monar...
  History
  11 / 2017
  24
  712
  Meshari  
Jusuf Jusufi  
  9789951734325
  Ata që na e falën dijen I
  History
  11 / 2017
  24
  523
  M&B 
Artan Gjyzel Hasani  
  9789928445865
  Funeral
  Literature
  11 / 2017
  20
  116
  Meshari  
Ymer Elshani  
  9789951734035
  Vepra letrare I
  Literature
  11 / 2017
  21
  514
  Meshari  
Ymer Elshani  
  9789951734059
  Vepra letrare II
  Literature
  11 / 2017
  21
  524
  Meshari  
Ymer Elshani  
  9789951734066
  Vepra letrare III
  Literature
  11 / 2017
  21
  475
  SH.B. e Librit Shkollor 
Ilir A. Dugolli  
  9789951230797
 
Historia dhe e vërteta e një ...
  Music
  11 / 2017
  21
  240
  Libri Shkollor 
Jani Murati-Shaneci  
  9789951230278
  Tyrbja e Preshevës
  Religion
  11 / 2017
  19
  94
  Magus 
Bujar Kule  
  9789928444868
 
Misteri i quajtur komb dhe sh...
  History
  11 / 2017
  20
  195
  Faik Konica 
Magbule Kelmendi  
  9789951066600
  Në emër të asaj
  Sociology
  11 / 2017
  21
  271
  Faik Konica 
Jeton Sallahu; Burim Rexhepi; Bedri Xhema; Zahir Kastrati  
  9789951066730
 
Çështje nga historia e Vushtr...
  History
  11 / 2017
  21
  202
  SHBLSH e Re 
J. Ritter von Xylander  
  9789994324101
  Gjuha e Skipëtarëve
  Linguistic
  11 / 2017
  20
  285
  M&B 
Hysen Qendro  
  9789928439727
  Po me fortifikimin ç'patën!
  History
  11 / 2017
  21
  206
  Jozef 
Paolo Muner  
  9789928189161
 
Një histori shkodrane (second...
  History
  11 / 2017
  20
  118
  M&B 
Munir Shehu  
  9789928445827
 
Shtek më shtek e skutë më sku...
  Folklore
  11 / 2017
  18
  208
  Botim i Kishës Orthodhokse Autoqefale Shqiptare 
Dhimitër Beduli  
 
 
Kodiku i kishës së Shën Proko...
  Religion
  11 / 2017
  20
  132
  Jozef 
Rifat Hoxha  
  9789928241562
  Fytyra e heshtjes
  Literature
  11 / 2017
  21
  350
  Filara 
Kasem Biçoku  
  9789928142627
 
Toponimet mesjetare për studi...
  History
  11 / 2017
  20.50
  304
  Argeta LMG 
Kristi Spahiu  
  9789928192547
  Qyteti ngjyrë gri
  Literature
  11 / 2017
  21
  166
  Botimet "Ngjallja" 
Dhori Qiriazi  
  9789928437723
 
Kodiku i kishës Murtilla të D...
  Religion
  11 / 2017
  20
  112
  Jozef 
Rifat Hoxha  
  9789928241528
 
Kadareja, Nobeli dhe letërsia...
  Literature
  11 / 2017
  21
  228
  Onufri 
Bardhyl Demiraj  
  9789928226761
 
Areali kulturor i veriut në s...
  History
  11 / 2017
  24
  611
  Faik Konica 
Shaqir Spahiu  
  9789951066693
  Rrëfime lirie
  History
  11 / 2017
  25
  590
  Faik Konica 
Muharrem Gashi  
  9789951066662
  Këngë popullore I
  Music
  11 / 2017
  21
  248
  Faik Konica 
Muharrem Gashi  
  9789951066679
  Këngë popullore II
  Music
  11 / 2017
  21
  503
  Dituria 
Grigor Banushi  
  9789928217547
  Simfonia e paharruar
  Literature
  11 / 2017
  21
  306
  Libraria Kotti 
Agron Dalipaj  
  9789928167750
  Gjuha kozmike 2
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  208
  Fan Noli 
Sadedin Limani  
  9789928251152
 
Kompedium filozofik: nga anti...
  Philosophy
  11 / 2017
  21
  445
  Neraida 
Uvil Zajmi  
  9789928227188
  Emocione 2
  Sport
  11 / 2017
  21
  504
  Neraida 
Aristotel Mici  
  9789928227096
 
Apolonia dhe hinterlandi i sa...
  Archaelogy
  11 / 2017
  21
  96
  Faik Konica 
Erenestina Gjergji - Halili  
  9789951066686
  Bibulz (Hard Cover)
  Literature
  11 / 2017
  22
  157
  Iceberg 
Agron Alibali  
  9789928414014
 
Kushtetuta, Evropa dhe minori...
  Politic
  11 / 2017
  21
  240
  Jozef 
Rifat Hoxha  
  9789928241191
  Aktorja që nuk u thinj...
  Literature
  11 / 2017
  21
  184
  Onufri 
Skënder Rusi  
  9789928226440
 
Mos mi merrni mbrëmjet (Hard ...
  Literature
  11 / 2017
  21
  202
  Grafobeni 
Xhemaledin Salihu  
  9789951658195
 
Presheva pjesë e pandarë e lë...
  History
  11 / 2017
  24
  615
  Neraida 
Thanas Dino  
  9789928227140
  Thënësit
 
  11 / 2017
  21
  144
  Avni K. Këpuska 
Avni K. Këpuska  
 
  Bashkimi mbarëkombëtar
  Politic
  11 / 2017
  24
  446
  Onufri 
Saimir Muzhaka  
  9789928226822
  Qyteti plak
  Literature
  11 / 2017
  21
  163
  Botime 55 
Kastriot Dervishi  
  9789928106384
 
Lëvizja komuniste në vitet 19...
  History
  11 / 2017
  24
  292
  Skopje 
Shpëtim Pollozhani  
 
 
Kalërimi drejt dritës (Hard C...
  Publicistic
  11 / 2017
  24
  305
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS