Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Religion * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Logos-A 
Nexhat Ibrahimi  
  978-9989-5843-81
  Islami vlere universale
  Religion
  12 / 2012
  20.5 cm
  374
  Logos-A 
Muhamed Sytari  
  9789989-583773
 
Faik Konica para pasqyres se ...
  Religion
  10 / 2011
  20.4 cm
  110
  Logos-A 
Ali Pajaziti  
  978-9989-584589
 
Nje interpretim sociologjik i...
  Religion
  6 / 2012
  20.5 cm
  268
  Logos-A 
Abdullah Yildiz  
  978-9989-584329
  Namazi nje veprim teuhid
  Religion
  11 / 2012
  20.5 cm
  324
  Gjergj Fishta 
Masci Antonio,Melchiorre Angelo e Letta francesca Romana  
  978-99956-45-88-5
 
Shen Pelini shqiptari ipeshke...
  Religion
  5 / 2012
  21 cm
  201
  Helga' Secrets 
Shery Shriner  
  978-99956-816-6-1
  Kodet e fshehta te Bibles
  Religion
  4 / 2010
  20 cm
  246
  Kristalina Kh 
Ibrahim Kadri Malaj  
  978-99956-43-30-0
  Besimet fetare ne Tropoje
  Religion
  10 / 2010
  20 cm
  244
  AIITC 
Bardhyl Rauf Fico  
  978-999-56-703-2-0
 
Anamorfoza e mesazhit te madh...
  Religion
  11 / 2010
  20 cm
  278
  Komuniteti Mysliman i Shqiperise 
Hafiz Ali Kraja  
  978-99956-633-5-3
 
A duhet Feja, a e pengon bash...
  Religion
  11 / 2010
  21 cm
  79
  Shoqata e orientalisteve te kosoves 
Tomor Kastrati  
  978-9951-8637-6-6
  Shqipja dhe arabishtja
  Religion
  5 / 2012
  24 cm
  127
  KMSH 
Mexhid Ali Kan  
  978-99956-633-2-2
 
Muhamedi (a. s) I Derguari i ...
  Religion
  6 / 2009
  21 cm
  392
  Logos-A 
Ismail Bardhi  
  978-9989-58-301-3
 
Kriza e teologjise muslimane ...
  Religion
  11 / 2009
  24 cm
  327
  Prishtine 
Arber Berisha  
 
  Islami dhe ideologjia
  Religion
  3 / 2013
  19.5 cm
  190
  Logos-A 
Besilio Petra  
  97899943954-4-6
  Kisha e eterve
  Religion
  4 / 2008
  20 cm
  161
  Logos-A 
Hajrudin S. Muja  
  978-9989-58-488-6
 
Ne fene e te pareve/ In the f...
  Religion
  8 / 2013
  20.5 cm
  564
  Uegen 
Hulusi Hako  
  9789928031556
 
Anti Zot/ Anti God: Mbi stand...
  Religion
  12 / 2013
  20.5 cm x13 cm
  373
  Drita 
Don Anton Uka  
  9789951170437
 
Udhëheqja shpirtërore sfidë d...
  Religion
  7 / 2016
  22
  320
  Fjala Hyjnore 
Don Pren Kola  
  9789951883900
  Kryqi
  Religion
  7 / 2016
  24
  212
  Drita 
Don Ndue Ballabani; Don Shan Zefi; Dr. Martin Berishaj  
  9789951170222
  Imzot Mark Sopi
  Religion
  7 / 2016
  26
  152
  Fiorentina 
Kahreman Ulqini  
  9789928191342
 
Toleranca fetare e shqiptarëv...
  Religion
  1 / 2017
  21
  197
  Our Lady of Albanian 
Group of authors  
 
 
30-vjetori i themelimit të Ki...
  Religion
  1 / 2017
  29
  112
  Shoqata e Orientalistëve të Kosovës. 
Feti Mehdiu  
 
 
Feja e shqiptarit është musli...
  Religion
  2 / 2017
  20,5
  207
  Zero Print 
Ibrahim Kelmendi  
  9789951655446
 
Islami religjion agresiv (?!)...
  Religion
  3 / 2017
  21 cm
  503
  Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë  
Prepared by Xhevat Lloshi  
  9789995632762
 
Kostandin Kristoforidhi, Pesë...
  Religion
  5 / 2017
  20
  479
  Onufri 
Gjergj Meta  
  9789928226266
 
Hyji është Atë me zemër nëne:...
  Religion
  6 / 2017
  22
  143
  Botimpet "Ngjallja" 
Adil Fetahu; Mehmet Çunaku  
  9789928442550
 
Në Shqipëri - Kryq dhe Ngjall...
  Religion
  11 / 2017
  22.50
  540
  Botimet Fishta  
Marjan Marku  
  9789928161727
 
Shën Niketa ipeshkëv i Remesi...
  Religion
  11 / 2017
  20
  100
  Meshari  
Sarë Gjergji  
  9789951734400
  Dom Dedë Ramaj
  Religion
  11 / 2017
  23
  163
  Libri Shkollor 
Jani Murati-Shaneci  
  9789951230278
  Tyrbja e Preshevës
  Religion
  11 / 2017
  19
  94
  Botim i Kishës Orthodhokse Autoqefale Shqiptare 
Dhimitër Beduli  
 
 
Kodiku i kishës së Shën Proko...
  Religion
  11 / 2017
  20
  132
  Botimet "Ngjallja" 
Dhori Qiriazi  
  9789928437723
 
Kodiku i kishës Murtilla të D...
  Religion
  11 / 2017
  20
  112
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS