Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Politics * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Grafobeni 
Abdi Baleta  
 
  Jo plebishtit venizellist
  Politics
  10 / 2011
  20.4 cm
  238
  Onufri 
Ismail Kadare  
  978-99956-87-92-2
 
Çlirimi i Serbisë prej Kosov...
  Politics
  2 / 2012
  21 cm
  46
  Koha 
Blerim Shala  
  978-9951-417-64-8
 
Libri i fitores / vellimi i p...
  Politics
  11 / 2012
  21 cm
  206
  Koha 
Blerim Shala  
  978-9951-417-65-5
 
Libri i fitores / vellimi i d...
  Politics
  9 / 2012
  21cm
  272
  Koha 
Blerim Shala  
  978-9951-417-64-8
  Shteti i Shkelur
  Politics
  5 / 2012
  21 cm
  101
  Morava 
Shinasi A. Rama  
  978-9928-4090-2-7
 
Perrallat e tranzicionit shqi...
  Politics
  4 / 2012
  20.5 cm
  502
  Faik Konica 
Izber Hoti  
  978-9951-06-302-9
 
Orientime dhe qendrime politi...
  Politics
  5 / 2010
  20 cm
  96
  Dauti 
Ali Pajaziti  
  978-60865469-0-8
 
Culturological studies educat...
  Politics
  4 / 2012
  20.5 cm
  237
  Buzuku 
Enver Hasani  
  978-9951-08-133-8
 
Vetevendosja,integrideti terr...
  Politics
  2 / 2010
  20.5 cm
  325
  Toena 
Blerim Cela  
  978-99943-1-512-3
 
Deformimi i partise demokrati...
  Politics
  7 / 2010
  21 cm
  580
  Vllamasi 
Vladimir Bregu  
  978-9928-140-50-0
 
Deshtimi I radhes: Komploti I...
  Politics
  5 / 2012
  20.5 cm
  467
  Prishtine 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-3-0
 
Konspiracioni antishqiptar Sl...
  Politics
  11 / 2011
  20.5 cm
  294
  Gjergj Fishta 
Mehmet Elezi  
  978-9956-45-75-5
 
Nuk isha student i Dhjetorit ...
  Politics
  3 / 2012
  20 cm
  308
  Aiitc 
Shaban Murati  
  978-9928-126-03-0
 
The Albanian question after t...
  Politics
  1 / 2012
  21 cm
  131
  Botart 
Gjon Keka  
  978-9928-116-24-6
  Veteplotesimi i kombit
  Politics
  9 / 2012
  20.8 cm
  211
  Instituti te studimeve te europes juglindore 
Enver Bytyci  
  978-9928-138-01-9
 
Diplomacia imponuese e nato-s...
  Politics
  5 / 2012
  24 cm
  511
  UET 
Prec Zogaj  
  978-99956-39-81-5
 
Ne kerkim te zgjedhjeve te hu...
  Politics
  7 / 2012
  23 cm
  303
  99- AIKD 
Burim Breznica  
  978-9951-410-37-3
 
Shtetndertimi dhe Kosova- Deb...
  Politics
  1 / 2011
  21 cm
  138
  Faik Konica 
Enver Bytyci  
  978-9951-06-333-3
 
Filozofia politike dhe nacion...
  Politics
  1 / 2011
  21 cm
  291
  KMDLNJ 
Musa Sabedini  
  978-9951-8973-2-7
  Vrasje dhe deshmi
  Politics
  1 / 2011
  20 cm
  138
  Ombra Gvg 
Fatos Tarifa  
  978-99956-38-94-8
  Letra Amerikes
  Politics
  3 / 2011
  21 cm
  223
  Emal 
Granit Zela  
  978-9928-04-008-7
 
Politika e jashtme Amerikane ...
  Politics
  3 / 2011
  21 cm
  354
  Instituti i Studime Nderkombetare 
Group of authors  
 
 
Shqiperia njezet vjet pas ren...
  Politics
  4 / 2011
  21 cm
  80
  Emal 
Ylli Polovina  
  978-9928-04-031-1
 
Amerika, Mehmet Shehu dhe Ram...
  Politics
  5 / 2011
  21 cm
  240
  Botart 
Gjon Keka  
  978-9928-116-03-1
 
Shqiptaret ne prizmin e diplo...
  Politics
  6 / 2011
  20 cm
  128
  Toena 
Rexhep Meidani  
  978-99943-1-701-1
 
Reniet-ngritjet e demokracise...
  Politics
  4 / 2011
  20 cm
  204
  Logos-A 
Hysamedin Feraj  
  978-9989-58363-6
 
Skice e mendimit politik shqi...
  Politics
  7 / 2011
  21 cm
  574
  Maluka 
Abdi Baleta  
 
  Dilema historike
  Politics
  12 / 2011
  23 cm
  388
  Bukuzu 
Dr. Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-140-5
 
Levizja per Republiken e Koso...
  Politics
  4 / 2011
  20 cm
  317
  UET press 
Amik Kasoruho  
  978-99956-39-77-8
  Shqiperia ankthi dhe endrra
  Politics
  9 / 2012
  23 cm
  256
  West-Print 
Lindita Memeti-Kamberi  
  978-9995-637-48-4
 
Shteti kandidat i Bashkimit E...
  Politics
  10 / 2012
  25 cm
  690
  Naimi 
Mimoza Ciku-Kelmendi  
  978-9928-109-28-6
  Kosova si ceshtje Europiane
  Politics
  5 / 2012
  22 cm
  248
  Nacionali 
Robert Papa  
  978-9995689001
 
SHBA Superfuqi apo Perandori?...
  Politics
  4 / 2010
  22.5 cm
  363
  Nacionali 
Pjeter Arbnori  
  978-99956-754-7-9
  Pse do te rrezohet komunizmi
  Politics
  2 / 2010
  20 cm
  51
  Academic. Press  
Veton Latifi  
  978-9989-172-59-5
  Politikologjia
  Politics
  6 / 2008
  23.5 cm
  533
  Ombra Gvg 
Fatos Tarifa Ksenofon Krisafi,Eneda Tarifa  
  978-99956-38-24-5
 
Paradigma e tranzicionit demo...
  Politics
  5 / 2010
  21 cm
  146
  Toena 
Gezim Tushi  
  978-99943-1-612-0
  Arsyetime politike
  Politics
  5 / 2010
  20 cm
  566
  Botart 
Gjon Keka  
  978-99956-774-9-7
 
Gabimet politike ne Kosove dh...
  Politics
  5 / 2010
  21 cm
  248
  Tringa Design 
Meduh Thaci  
  978-9989-2829-4-2
  Politika e mbijeteses
  Politics
  5 / 2010
  24 cm
  503
  Radio Kosova e Lire 
Nusret Pllana  
  978-9951-418-13-3
 
Intervenimi I NATO-s ne Kosov...
  Politics
  5 / 2010
  24 cm
  412
  Geer 
Mark Ndreca  
  978-99956-88-79-0
 
Ballkani Perendimor ne kontek...
  Politics
  9 / 2010
  20 cm
  296
  Kumi 
Pjeter Pepa  
  978-99956-48-39-8
  Dosja e diktatures
  Politics
  4 / 2010
  21 cm
  495
  Princi 
Arshi Pipa  
  978-99956-732-4-6
 
Politika e Gjuhes ne Shqiperi...
  Politics
  11 / 2010
  21 cm
  610
  Toena 
Geert-Hinrich Ahrens  
  978-99943-1-535-2
  Diplomaci mbi tehun e thikes
  Politics
  11 / 2010
  23 cm
  688
  55 
Ndricim Kulla  
  978-99943-56-79-9
 
A ka jete pertej se majtes dh...
  Politics
  9 / 2010
  20 cm
  286
  AIIS 
Hedley Bull  
  978-9928-4003-1-4
  Shoqeria anarkike
  Politics
  5 / 2011
  21 cm
  380
  55 
Albert Londres  
  978-99943-56-56-9
 
Komitaxhinjte ose terrorizmi ...
  Politics
  6 / 2010
  21 cm
  130
  Dudaj 
Geraint Parry  
  978-99943-0-161-4
  Elitat politike
  Politics
  6 / 2010
  21.5 cm
  222
  Dudaj 
Michael J. Sandel  
  978-99943-0-158-0
 
Liberalizimi dhe kufijte e dr...
  Politics
  5 / 2010
  21 cm
  298
  Dudaj 
Rexhep Meidani  
  978-99943-0-137-9
  Mbi qeverisjen
  Politics
  1 / 2010
  22 cm
  439
  AIIS 
Manuel Montobbio  
  978-9928-4062-8-6
 
Te dalesh nga rugica e maces ...
  Politics
  12 / 2011
  23 cm
  292
  Ideart 
Llambro Filo  
  978-99956-29-95-3
 
Sistemi politik bashkekohor e...
  Politics
  12 / 2011
  25 cm
  351
  Klean 
Marenglen Verli  
  978-99956-648-5-5
 
Shqiperia e viteve 1912-1964 ...
  Politics
  12 / 2009
  21 cm
  403
  Emal 
Ermelinda Zaimi  
  978-99956-05-96-1
 
Demokracia dhe ndertimi i ins...
  Politics
  4 / 2009
  20.5 cm
  149
  Geer 
Apostol Duka  
  978-99956-33-08-0
 
Vrasje ne Shtutgart; Kadri Ze...
  Politics
  4 / 2009
  20.5 cm
  431
  Vatra 
Ferid Selimi  
  978-9951-441-43-8
 
Qeverisja vendore - shqyrtime...
  Politics
  2 / 2009
  24 cm
  152
  Dita 2000 
Ksenofon Krisafi  
  978-99943-57-72-7
  Diplomaci pas lufte
  Politics
  7 / 2009
  20.5 cm
  362
  Dudaj 
Leonard Demi  
  978-99943-0-118-9
 
Per nje dite te uruar qe lind...
  Politics
  7 / 2009
  22 cm
  187
  Dudaj 
Leonard Demi  
  978-99943-0-120-2
 
Shqiperia dhe diplomacia amer...
  Politics
  7 / 2009
  22 cm
  138
  Logos-A 
Syle Ukshini  
  978-9989-58-283-1
 
Kosova ne politiken e jashtme...
  Politics
  6 / 2009
  24 cm
  340
  Onufri 
Bato Tomashevic  
  978-99943-42-86-0
 
Jete dhe vdekje ne Ballkan, N...
  Politics
  6 / 2009
  21.5 cm
  574
  55 
Nikollaj Berdjajev  
  978-99943-56-37-9
 
Zanafilla dhe kuptimi i komun...
  Politics
  9 / 2009
  20.5 cm
  292
  Albpaper 
Bektash Zeneli  
  978-99956-344-1-4
 
Gjysmetehumbur gjysmeftimtare...
  Politics
  10 / 2009
  20.5 cm
  204
  Plejad 
Kastriot Myftaraj  
  978-99956-57-10-9
 
Enigmat e sundimit te Enver H...
  Politics
  10 / 2009
  24 cm
  510
  AIIS 
Vaclav Klaus  
  978-99956-736-8-0
 
Planeti blu ne vargonj te gje...
  Politics
  10 / 2009
  24 cm
  139
  Kristalina-KH 
Islam Lauka  
 
 
Shkeputja e Kosoves nga Rusia...
  Politics
  1 / 2008
  18 cm
  88
  55 
Milan St. Protic  
  97899943563-4-8
  Vetvrasja serbe
  Politics
  1 / 2008
  21 cm
  348
  55 
Arkady Vaksberg  
  97899943562-8-4
  Mafia sovjetike
  Politics
  4 / 2008
  21 cm
  369
  Ombra-GVG 
Fatos Tarifa  
  97899943-44-38-3
 
Saga e dy kontinenteve. A po ...
  Politics
  2 / 2008
  21 cm
  152
  Dita 2000 
Jean Bodin  
  97899943571-1-6
  Sovraniteti
  Politics
  5 / 2008
  20.5 cm
  142
  Fjala 
Fatos Lubonja  
  978-99956-632-4-7
  Ridenimi
  Politics
  5 / 2007
  20.5 cm
  276
   
Arqile Boti  
  978-99943-980-2-7
  Sistemet politike dhe 666
  Politics
  7 / 2008
  20 cm
  280
  AIIS 
Karen A. Mingst  
  978-99943-742-7-4
 
Bazat e marredhenieve nderkom...
  Politics
  10 / 2008
  23.5 cm
  404
  Flesh 
Elvis Kotoni  
 
  Krimi Politik
  Politics
  4 / 2008
  20.5 cm
  159
  AIIS 
Robert D.Kaplan  
  978-99943-742-6-7
 
Anarkia qe po troket (Shkermo...
  Politics
  7 / 2008
  20.5 cm
  220
  Almera 
Thoma Jani Karamelo  
  978-99956-20-28-8
  Marredheniet shqiptaro-greke
  Politics
  7 / 2008
  20.5 cm
  142
  Emal 
Arben Kondi  
  978-99956-05-64-3
 
Si Kosova dhe Cameria eshte g...
  Politics
  10 / 2008
  20.5 cm
  173
  Plejad 
Ndricim Kulla  
  978-99956-706-5-8
  Dritehije shqiptaro-greke
  Politics
  11 / 2008
  21 cm
  197
  Erik 
Koco Danaj  
  99943-908-5-6
  Shqiperia natyrale
  Politics
  8 / 2006
 
 
  In Design 
Ba.Sc.Fidan Kozhani  
  978-9951-884-0-0
 
Realiteti socio-politik ne Ko...
  Politics
  4 / 2013
  20.5 cm
  68
   
Ymer Ismaili  
 
 
Konflikti i armatosur ne Maqe...
  Politics
  6 / 2013
  20.5 cm
  274
  Shkupi 
Nazmi Maliqi  
  978-608-224-025-1
  Persiatje politike
  Politics
  6 / 2013
  24 cm
  383
  Dea 
Pellumb Mecani  
  978-9928-02-287-5
 
RamaFobia / RamaPhobia (Polit...
  Politics
  6 / 2013
  20.5 cm
  328
  Dudaj 
Daut Gumeni  
  978-99943-0-316-8
 
Ku jemi e ku vemi/ Where are ...
  Politics
  6 / 2013
  22 cm
  419
  Art Club Ulqin 
Haxhi Shabani  
  9789940638016
 
Shqiptaret ne Malin e Zi cesh...
  Politics
  7 / 2013
  21cm
  170
  Emal 
Nebil Cika (i Riu)  
  978-9928-04-152-0
 
Diktatura e dosjeve / Dictato...
  Politics
  8 / 2013
  20 cm
  217
  Pika pa Siperfaqe 
Benedict de Spinoza  
  978-9928-4136-6-6
 
Traktati politik / Politic tr...
  Politics
  9 / 2013
  20 cm
  196
  Morava 
Servet Pëllumbi  
  9789928169334
 
Etikokracia : Refleksione mbi...
  Politics
  1 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  303
  UET Press  
Salih Kelmendi  
  9789928190154
 
Qeverisja dhe politika si ndë...
  Politics
  3 / 2015
  23.5 cm x 16.5 cm
  666
  Toena 
Servet Pëllumbi  
  9789928205520
 
Përvoja ime në Partinë Social...
  Politics
  6 / 2016
  23
  335
  Onufri 
Bonin Toptani  
  9789928186966
 
Shqipëria, 100 vjet ''fluturi...
  Politics
  3 / 2016
  24
  296
   
Sabri Maxhuni-Novosella  
  9789951466929
 
Çeçenizimi i Kosovës nëpërmes...
  Politics
  5 / 2016
  20
  144
  Koha 
Zejnullah Gruda  
  9789951685368
 
Kufijtë në dëm të Shqiptarëve...
  Politics
  7 / 2016
  21
  21
  Dudaj  
Enver Hoxhaj  
  9789994304486
  Ngritja e një shteti
  Politics
  7 / 2016
  22
  436
  Printing Press Prishtinë 
Dr.Skënderi H.Skënderi  
  9789951708111
 
Si veproi Kuvendi i Republikë...
  Politics
  2 / 2017
  24
  444
  Printing Press Prishtinë 
Dr.Skënderi H.Skënderi  
  9789951708128
 
Si veproi Kuvendi i Republikë...
  Politics
  2 / 2017
  24
  721
  UET Press  
Malvina Tema  
  9789928236074
 
Politika dhe ideologjia Fenom...
  Politics
  3 / 2017
  23,5
  182
  Epoka e re 
Sabri Kiçmari  
  9789951850353
 
Fitorja diplomatike : Kujtime...
  Politics
  6 / 2017
  21
  298
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS