Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Monography * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Shkupi 
Bukurije Mustafa  
  978-608-4653-00-4
 
Gjuha e romanit lumi i vdekur...
  Monography
  11 / 2011
  24 cm
  261
   
Kadri Dingu  
  978-9928-125-34-7
 
Me propagande mashtruese nuk ...
  Monography
  5 / 2011
  20.5 cm
  127
   
Elena Gjika  
  978-9951-561-07-5
 
Elena Gjika dhe Kultura Shqip...
  Monography
  1 / 2011
  22 cm
  360
  Dituria 
Mark Mazower  
  978-9928-103-10-9
  Selaniku qytet i fantazmave
  Monography
  6 / 2011
  20.5 cm
  631
  Marin Barleti 
Mete Peci  
  99956-0354-3
 
Bota e guximtareve kapedan Ce...
  Monography
  3 / 2010
  20.5 cm
  87
  Prishtine 
Myrvete Dreshaj-Baliu  
  978-9951-04-063-1
 
Jusuf Gervalla - jeta dhe vep...
  Monography
  7 / 2010
  20 cm
  256
  Kumi 
Iljaz Gogaj  
  978-99956-48-50-3
 
Shkolla teknike dhe Harry Tre...
  Monography
  5 / 2010
  21 cm
  299
  Rugova Art 
Engjell Koliqi  
  978-9951-536-18-9
 
Dr.Ibrahim Rugova arkitekti i...
  Monography
  6 / 2011
  24 cm
  397
  Albin 
Evjen Peri  
  978-9928-119-16-2
 
Shkolla qendrore e zagorise d...
  Monography
  3 / 2011
  21 cm
  147
   
Kristo Frasheri  
  978-99956-10-48-7
 
Lidhja Shqiptare e Prizrenit ...
  Monography
  7 / 2012
  24 cm
  755
  Logos-A 
Qerim Lita  
  978-9989-58-418-3
  KQ i NDSH-se dhe Azem Marana
  Monography
  10 / 2011
  25 cm
  413
   
Grup autoresh  
  978-9951-413-96-1
  Kosova veshtrim monografik
  Monography
  2 / 2011
  28 cm
  646
  Prishtine 
Ali Aliu  
  978-9951-615-07-5
 
Kenaqesia e leximit proze,ese...
  Monography
  6 / 2012
  24 cm
  286
   
Niko Tyto  
  978-99956-24-61-3
  Profesor Sefulla Maleshova
  Monography
  4 / 2012
  20.5 cm
  159
  Tirana Times 
Sabri Godo  
  978-99956-809-4-7
  Plaku i Butkes
  Monography
  3 / 2012
  20.5 cm
  333
  West Print 
Lavdosh Ahmetaj  
  978-99956-37-49-1
 
Shqiperia konferenca e paqes ...
  Monography
  11 / 2012
  20.5 cm
  321
  SHBLSH e Re 
Zamir Mati  
  978-99943-2-311-1
  Gjyshi Zihni Abas Kanina
  Monography
  12 / 2012
  21 cm
  245
  Bota Shqiptare 
Floresha Dado  
  978-9928-00-070-5
 
Andon Zako Cajupi / Jeta poli...
  Monography
  12 / 2012
  20.5 cm
  305
  Botart 
Aristotel Koka  
  978-9928-116-26-0
 
Kultura ilire e tumave te sht...
  Monography
  6 / 2012
  24 cm
  295
  Morava 
Pirro Thomo  
  978-99956-10-50-0
 
Korca urbanistika dhe arkitek...
  Monography
  6 / 2012
  23.5 cm
  431
  Gjergj Fishta 
Llesh Pjetri  
  978-9928-161-10-9
 
Oroshi kujtese historike per ...
  Monography
  4 / 2012
  20.5 cm
  330
  Filara 
Mark Uci  
  978-9928-142-14-6
 
Lleshi Nik Daka dhe lufta pat...
  Monography
  12 / 2012
  20 cm
  276
  Globus R. 
Luan Rama  
  978-99956-80-53-3
 
Leon Rey… Guret filluan te fl...
  Monography
  1 / 2011
  21 cm
  250
  Ada 
Natasha Dhoska  
  978-99943-58-64-9
  Ali Kondi -Artist i merituar
  Monography
  1 / 2011
  21 cm
  197
  Plejad 
Pirro Loli  
  978-99956-57-80-2
 
Aristidh Rruci dhe koha e bur...
  Monography
  12 / 2012
  21 cm
  219
  Emal 
Meri Lalaj  
  978-99956-47-98-2
  Atdhetari Fehim Bej Zavalani
  Monography
  3 / 2011
  20 cm
  169
  Naimi 
Monika Shoshori Stafa  
  978-99281-09-04-0
 
Monarkia kunder republikes; S...
  Monography
  3 / 2011
  21 cm
  312
  Gjergj Fishta 
Tonin Cobani  
  978-99928-161-05-5
 
Lahuta e malcis ngjizja mitol...
  Monography
  8 / 2012
  20.5 cm
  254
  Emal 
Doc.Dr.Alqi Naqellari,Novruz,Xh.Shehu  
  978-9928-04-022-2
 
Enveri i Lepenices- Me rastin...
  Monography
  7 / 2011
  21 cm
  449
  Camaj- Pipa 
Mimoza Priku  
  978-99956-02-99-4
 
Carlo Tagliavini dhe studimet...
  Monography
  9 / 2011
  21 cm
  285
  Triptik 
Nase Jani  
  978-99956-91660
  … me Driterone 1995-2010
  Monography
  9 / 2011
  21 cm
  432
  Julvin 2 
Shyqyei Fejzo  
  978-9928-4018-8-5
 
Te thena dhe te pathena te Sh...
  Monography
  3 / 2011
  20.5 cm
  189
  Instituti Albanologjik 
Dr. Sali Bytyci  
  978-9951-596-31-2
 
Fjale prej guri (Vepra letrar...
  Monography
  3 / 2011
  20 cm
  482
  Harizaj 
Bashkim Saliasi  
  978-99956-88-61-5
  Dobrusha 1700-2010
  Monography
  4 / 2011
  20 cm
  334
  Ideon 
Ramiz Lushaj  
  978-9928-4032-4-7
 
Tropoja malesia e mire- Darda...
  Monography
  4 / 2011
  22 cm
  280
  Logos-A 
Muhamed Sytari  
  978-9989-58-377-3
 
Faik Hoxha - para pasqyres s...
  Monography
  7 / 2011
  21 cm
  110
  Ballkani 
Prof.Dr Kapllan Resuli  
 
  Sufiksat e shqipes
  Monography
  7 / 2011
  20.5 cm
  119
  Grand Prind 
Aqif Ademi  
  978-9928-4061-2-5
 
Maqellara- Thesar i qendreses...
  Monography
  8 / 2011
  21 cm
  250
  Kumi 
Halil Katana  
  978-9928-118-06-6
 
Zoga Dega Partizania shqiptar...
  Monography
  8 / 2011
  21 cm
  264
  Faik Konica 
Hasan Hasani  
  978-9951-06-365-4
 
Bajrush Doda nje jete e shkri...
  Monography
  11 / 2011
  21 cm
  405
  Ilar 
Ismihan Pirgu (Pashallari)  
  978-9928-107-15-2
 
Semih Pashallari Arkitekti i ...
  Monography
  12 / 2011
  23 cm
  153
  Omsca-1 
Milaim Nelaj  
  978-99928-1-3202-4
 
Kur lexojme Odhisene (Jeta dh...
  Monography
  12 / 2011
  20.5 cm
  235
  Edlora 
Miho Gjini  
  978-9928-139-58-0
 
Diva shqiptare Margarita Xhep...
  Monography
  4 / 2013
  21 cm
  279
  UET/PRESS 
Teuta Keci,Ilir Keko  
  978-99956-39-47-1
 
In memoriam:nje portret i paa...
  Monography
  9 / 2012
  23 cm
  468
  Pavaresia 
Thanas L.Gjika  
  978-9928-122-35-3
 
Mihal Grameno: Jeta dhe vepra...
  Monography
  9 / 2012
  21 cm
  506
  Brezi  
Aleksandar Matkovski  
  978-608-65308-2-2
  Kryengritja e Dervish Cares
  Monography
  9 / 2012
  21 cm
  378
  Tringa Design 
Bedri Islami  
  978-608-211-038-7
 
I verteti (Ali Ahmeti, si e n...
  Monography
  10 / 2012
  20 cm
  304
  Club Kultura 
Sejdi Berisha  
  978-9951-8810-1-2
  Teatri i Pejes
  Monography
  9 / 2012
  22 cm
  280
  Erpo-print 
Fuat Haxhibeqiri  
  978-9951-585-85-9
 
Monografi e krimeve te luftes...
  Monography
  5 / 2012
  20 cm
  203
  Onufri 
Andrea Stefani  
  978-99956-87-54-0
 
Komploti kunder lirise- Shqip...
  Monography
  10 / 2011
  21 cm
  559
  Migjeni 
Fedhon Meksi  
  978-99956-718-9-1
 
Labova e madhe dhe labovitet-...
  Monography
  5 / 2010
  21 cm
  213
   
Mevlud Buci  
  978-99956-37-45-3
  Alegoria e Luznise dhe
  Monography
  8 / 2010
  20.5 cm
  287
  Ilar 
Arqile Teta  
  978-99956-07-74-6
 
Profesor Stanisllav Zuber Jet...
  Monography
  3 / 2010
  21 cm
  310
  Neriada 
Luljeta Bora  
  978-99956-44-35-2
 
Ju kam dashur dhe ju dua: mbi...
  Monography
  8 / 2012
  20.5 cm
  294
  Naimi 
Eldon Gjikaj  
  978-9928-4017-4-8
 
Cikli filozofik ne sistemin p...
  Monography
  10 / 2010
  20 cm
  213
  Omsca-1 
Kliton Nesturi  
  978-99943-41-79-5
 
Gjergj Bubani i harruari i pe...
  Monography
  10 / 2010
  20.5 cm
  213
  West-Print 
Laurant Bica  
  978-99956-373-2-4
  Profesor Hasan TahsiniVol.I
  Monography
  4 / 2010
  21 cm
  441
  West-Print 
Laurant Bica  
  978-99956-373-3-0
  Profesor Hasan TahsiniVol.II
  Monography
  4 / 2010
  21 cm
  584
  West-Print 
Laurant Bica  
  978-99956-373-4-7
 
Profesor Hasan TahsiniVol.III...
  Monography
  4 / 2010
  21 cm
  710
  Ombra Gvg 
Patrick J.Geary  
  978-99956-38-46-7
  Miti i Kombeve
  Monography
  2 / 2010
  21 cm
  334
  “Naimi” 
Liman Varoshi  
  978-9928-109-36-01
 
Europeizmi si histori mendimi...
  Monography
  7 / 2011
  22 cm
  336
  Ars Albanica 
Shyqri Nimani  
  978-99514-31-05-7
 
Mehmet Ali Pasha: kapedani sh...
  Monography
  10 / 2012
  31 cm
  203
  Onufri 
Albert P.Nikolla  
  978-9928-164-12-4
 
Njeriu i ri shqiptar- Ndermje...
  Monography
  12 / 2012
  21 cm
  206
  Dita 2000  
Xhefer Martini  
  978-99956-92780
  Gjenerali me shajak
  Monography
  11 / 2012
  21 cm
  292
  Edlora 
Tomi Mato  
  978-9928-139474
 
Kuteli, kalvari i nje jete pl...
  Monography
  11 / 2012
  21 cm
  504
  Toena 
Bardhosh Gace  
  978-99943-1-511-6
 
Rilindasi i Vlores Ibrahim Ab...
  Monography
  11 / 2012
  21 cm
  160
  Dudaj 
Lindita Latifi Xhanari  
  978-99943-0-285-7
 
Turqizmat dhe semantika e tyr...
  Monography
  9 / 2012
  23.5 cm
  311
  Dibra-Daci 
Llesh Pjetri  
 
 
Oroshi, kujtese historike per...
  Monography
  8 / 2009
  21 cm
  290
  Extra 
Jani Sota  
  978-99956-16-71-7
 
Zhvillimet arsimore ne rrethi...
  Monography
  11 / 2012
  23.5 cm
  520
  Europrint 
Bardhyl & Agron Xhama  
  978-99956-742-7-4
 
Lame Xhama, Mesues i Popullit...
  Monography
  4 / 2009
  20.5 cm
  217
  Camaj-Pipa 
Elias Kraja; Ahmet O. Osja  
  978-99956-02-79-6
  Themelet e nje medreseje
  Monography
  4 / 2009
  21 cm
  226
  Geer 
Gjon Marku  
  978-99956-22-28-2
  Ndërfana
  Monography
  5 / 2009
  19.5 cm
  144
  Nositi 
Abdullah Konushevci  
  978-9951-522-05-2
  Demaci (Vepra letrare)
  Monography
  2 / 2009
  24 cm
  192
  Geer 
Gjovalin Cuni / Gjovalin Gjoka  
  978-99956-33-07-3
 
Pjeter Gjoka, 52 vjet ne sken...
  Monography
  11 / 2009
  21 cm
  334
  Plejad 
Uran Asllani  
  978-99956-691-1-9
 
Kristo Luarasi; Jeta dhe vepr...
  Monography
  11 / 2009
  20.5 cm
  323
  Art Club Ulqin 
Fahri Bucina  
  978-86-908733-2-6
 
Cafo Beg Ulqini; Jeta dhe vep...
  Monography
  11 / 2009
  25 cm
  320
  Toena 
Albert Z. Zholi  
  978-99943-1-561-1
  Luftar Paja
  Monography
  12 / 2009
  20 cm
  256
  Toena 
Hasan Luci  
  978-99943-1-532-1
 
Kuvendi i Laberise (Kuc, 28 n...
  Monography
  12 / 2009
  20 cm
  150
  DIJA 
Petro Prifti  
  978-99956-734-6-8
 
Ringjallet - Rilindja e Lasgu...
  Monography
  12 / 2009
  20.5 cm
  336
   
Bedri Alimehmeti  
 
 
Skender Halili; vezullimi i n...
  Monography
  5 / 2008
  21 cm
  121
  SHBPK 
Selatin Novosella  
  978-9951-497-04-6
 
Demonstratat e gjashtedhjetet...
  Monography
  11 / 2009
  21 cm
  280
  Bindi 
Syle Osmanaj/Ali R. Berisha  
  978-9951-586-04-7
  Trimi i mire me shoke shume
  Monography
  12 / 2012
  23 cm
  178
  Toena 
Skender Hasko  
  978-99943-1-210-3
 
Xhafer Peci, Njeriu qe nuk u ...
  Monography
  7 / 2008
  20 cm
  197
   
Laurant Bica  
  978-99956-685-2-8
  Niko Stillo-Njeriu akademi
  Monography
  7 / 2008
  20.5 cm
  218
  Toena 
Sami Gega  
 
 
Enver Hoxha, Heroi qe beri ep...
  Monography
  7 / 2008
  21 cm
  312
  Insituti Albanologjik i Prishtines 
Mehmet Rukiqi  
  978-9951-411-5-6
 
Tahir Berisha, mendimtar popu...
  Monography
  7 / 2008
  22 cm
  462
  LSHK 
Kudusi Lama  
  978-9951-414-77-7
 
Ilir Shaqiri heroizem dhe das...
  Monography
  12 / 2012
  25 cm
  461
  KGT 
Nuri Bashota  
  978-9951-8532-9-3
 
Halim Spahia personalitet i n...
  Monography
  12 / 2012
  24 cm
  492
  Toena 
Xhafer Matuka  
  978-99943-1-360-0
 
Mustafa Matohiti, Hero i Popu...
  Monography
  12 / 2008
  20 cm
  255
  Prishtine 
Fehmi Pushkolli  
  978-9951-458-02-3
  Feriz Aliukaj (1937-1999)
  Monography
  11 / 2012
  24 cm
  319
  Fan S. Noli 
Stefan Cvajg  
  97899943523-0-9
  Frojdi
  Monography
  4 / 2008
  20 cm
  147
  OM 
Ag Apolloni  
  978-9951-632-04-1
 
Paradigma e Proteut (Romani G...
  Monography
  3 / 2012
  21 cm
  387
  Naimi 
Fatbardha Nergjoni  
  978-9928-109-46-0
 
Kristoforidhi nje veshtrim ri...
  Monography
  3 / 2013
  20 cm
  188
  Pakti 
Anton Cefa  
  978-9928-129-10-9
 
Nje sprove e psikologjise etn...
  Monography
  4 / 2013
  21 cm
  208
  Dita 2000 
Emin Riza  
  978-99956-832-7-6
  Arkitekt Qemal Butka
  Monography
  3 / 2013
  21 cm
  151
  Erik 
Iljaz Gogaj  
  99927-983-5-1
 
Mirash Ivanaj-Personalitet i ...
  Monography
  9 / 2004
  21 cm
  239
  Erik 
Murat Z. Gecaj  
  99927-677-7-4
 
Neper udhet e shkolles shqipe...
  Monography
  6 / 2001
  20 cm
  214
  Erik 
Dhimiter Dishnica  
  99943-615-1-1
 
Perballe te vertetes-Kristo D...
  Monography
  9 / 2004
  20 cm
  336
  Erik 
Marash Hajati  
  99943-819-2-X
  Tish Daija,i vecante
  Monography
  9 / 2006
  20 cm
  278
  Albesa Vizion 
Vebi Rustemi  
  978-608-65316-1-4
 
Xheme Hase Gostivari 1909-194...
  Monography
  8 / 2012
  20.5 cm
  172
  I.H.P.V.K.A-Okult 
Nok Noka  
  978-9928-111-19-7
 
Ndue Dodbiba ky regjisor fisn...
  Monography
  4 / 2013
  20.5 cm
  286
  Omsca - 1 
Kostandin M.Leka  
  978-9928-132-29-1
 
Nje jete ne shtjelljet e kri...
  Monography
  5 / 2013
  23 cm
  401
  Designhouse 
Shaqir Foniqi  
  978-9951-562-25-6
 
E perndritura Rita Ora / Shin...
  Monography
  5 / 2013
  20.5 cm
  71
  Naimi 
Arjete Luani  
  978-9928-109-41-5
 
Silvia Plath:Arti i lindjes,v...
  Monography
  3 / 2012
  20.5 cm
  172
   
Vladimir Velickovski  
 
 
Sovremena makedonska keramika...
  Monography
  9 / 2010
 
 
   
Vladimir Velickovski  
 
 
Sovremena makedonska keramika...
  Monography
  9 / 2010
 
 
  Dukagjini 
Ibish Neziri  
  978-9951-497-34-3
 
Ketu jam per t'i luftuar armi...
  Monography
  5 / 2013
  20.5 cm
  459
  Prishtina Press 
Shaqir Foniqi  
  978-9951-611-19-0
 
Bekim per Bekimin / Blessing...
  Monography
  5 / 2013
  20.5 cm
  94
  Shkrola 
Sinan Gashi  
  978-9951-8828-5-9
 
Perjetesi artistike Bekim Feh...
  Monography
  5 / 2013
  20.3 cm
  224
  Albpaper 
Roland Zisi  
  978-9928-05-120-2
 
Miti i narcisit ne letersine ...
  Monography
  5 / 2013
  20.5 cm
  246
  West Print 
Dhimiter T. Myzeqari  
  978-99956-37712
 
Qyteti qe magjepsi udhetaret ...
  Monography
  5 / 2013
  20 cm
  180
  Argeta LMG 
Fedhon Meksi  
  978-99956-17-92-7
 
Naum Veqilharxhi-Bredhi - Dim...
  Monography
  5 / 2013
  20 cm
  171
  Okult - IHPVKA 
Gjovalin Ndoja  
  978-9928-111-12-8
 
Mirdita ne burgun e harreses ...
  Monography
  6 / 2013
  20.2 cm
  104
  Jonalda 
Fillota Koruni  
  978-9928-158-20-8
 
Pranvera dhe dimri i aviacion...
  Monography
  6 / 2013
  23 cm
  364
  Mileniumi i Ri  
Dr. Faruk Borova  
  978-9928-41-55-23
 
Dibrane dhe Tiranas 100 vjet ...
  Monography
  6 / 2013
  20 cm
  150
  Neraida 
Eno Koco  
  978-99956-44-59-8
 
Gaqo Cako legjenda e gjalle e...
  Monography
  6 / 2013
  21.7 cm
  167
  Kristalina -KH 
Rezana Konomi(Perolla)  
  978-9928-41-59-05
 
Rendi etnojuridik ne Shqiperi...
  Monography
  7 / 2013
  24 cm
  448
  Lika 
Ruzhdi Ushaku  
  978-86-908739-2-0
 
Ulqini ne permasa kerkimi dhe...
  Monography
  7 / 2013
  20 cm
  336
  Vllamasi 
Bahri Myftari  
  978-9928-41-44-6-5
 
Vellezerit Gjika - Monografi ...
  Monography
  6 / 2013
  21 cm
  136
  Dituria 
Afrim Q. Karagjozi  
  978-9928-103-51-2
 
Mary Edith Durham / Mary Edit...
  Monography
  7 / 2013
  21 cm
  150
  Tringa Design 
Nehat Jahiu  
  978-608-211-033-2
  Orizarja nder shekuj
  Monography
  9 / 2013
  21 cm
  397
  Asociacioni Ulqini 
Ali Gjecbritaj  
  978-9940-570-12-5
  Shkolla ne Kraje 1929 - 2009
  Monography
  8 / 2013
  24.7 cm
  304
  Asociacioni Ulqini 
DR.Maksut XH.Haxhibrahimi  
  978-9940-570-03-3
 
Flota shekullore Detaro-Tregt...
  Monography
  8 / 2013
  22 cm
  239
  Asociacioni Ulqini 
Bahri Brisku  
  978-9940-570-05-7
 
Kusaret dhe detaret shqiptare...
  Monography
  8 / 2013
  21 cm
  201
  Bashkimi i krijuesve shqiptar ne Mal te Zi 
Gani Karamanaga  
  978-9940-9142-4-0
 
Historiku i sherbimit shendet...
  Monography
  8 / 2013
  23.2 cm
  182
  Art Club Ulqin 
Shaqir Ismaili  
  978-9940-587-02-4
  Bojku ne ane te malit
  Monography
  8 / 2013
  22.7 cm
  229
  Koha 
Xhemail Abria  
  978-9951-417-14-3
  Pleqnar i Kosoves
  Monography
  8 / 2013
  24 cm
  239
  Maluka 
Kopy Cycyku  
  978-9928-134-27-8
 
Astrit Leka- Nje jete e stuh...
  Monography
  8 / 2013
  20 cm
  292
  Vllamasi 
Robert Thomanikaj  
  978-9928--4162-2-3
 
A eshte Bibla dhe Kurani fjal...
  Monography
  8 / 2013
  20 cm
  1001
  Iceberg 
Syrja Vlora  
  978-9928-41404-5
 
Kujtime nga fundi i sundimit ...
  Monography
  8 / 2013
  21 cm
  359
  Grafoprint 
Sanije Gashi  
  978-9951-8557-3-0
  Prishtina e femijerise sime
  Monography
  8 / 2013
  21.8 cm
  255
  Gjergj Fishta 
Kadri Fikaj  
  978-99928-161-16-1
 
Nga Sukat ne Maja Jeta dhe ve...
  Monography
  8 / 2013
  24 cm
  387
  Skenderbeg books 
Meri Lalaj  
  978-99943-51-90-7
 
Instituti Femnor ''Nana Mbret...
  Monography
  8 / 2013
  21 cm
  294
  Geer 
Jak Nikolli (Lala)  
  978-9928-07-144-6
 
Ungrej Veshtrim historike-gje...
  Monography
  8 / 2013
  21 cm
  326
  Ulqini 
Group of authors  
  978-9940-948-5-11
 
Kraja me vecantite shestanase...
  Monography
  8 / 2013
  24.5 cm
  416
  Fiorentina 
Martin Prele Sokoli (Skollaj)  
  978-9928-4137-3-4
 
Gimajt krenaria jone / Gimajt...
  Monography
  8 / 2013
  20.5 cm
  201
  Faik Konica 
Vehbi Miftari  
  9789951064484
 
Rugova -Mendimi, kultura, pol...
  Monography
  9 / 2013
  20.5 cm
  212
  OM 
Hasan Mekuli  
  978-9951-632-09-6
  George Bernard Shaw
  Monography
  9 / 2013
  20.5 cm
  162
  Nordia 
Prof.Ismail Ibishi  
  978-9989-57-825-0
 
Rezistenca e levizjes kombeta...
  Monography
  9 / 2013
  20 cm
  318
   
Mr.Minir Ademi  
  978-9989-57-870-0
 
Arsimi shqip ne Kumanove e rr...
  Monography
  9 / 2013
  20.5 cm
  220
  Triptik 
Zenepe Luka  
  978-9928-153-44-9
 
Kjo eshte jeta ime / This is ...
  Monography
  9 / 2013
  20 cm
  578
   
Arian Kadiu  
  978-9928-120-92-2
 
100 vjet pavaresi,100 figura ...
  Monography
  9 / 2013
  21.5 cm
  316
  Albanian University Press 
Marela Guga  
  978-9928-127-15-0
 
Prefektura e Beratit 1920-193...
  Monography
  9 / 2013
  23 cm
  498
  Naimi 
Rovena Vata  
  978-9928-109-58-3
 
Miti i malit ne letersine shq...
  Monography
  9 / 2013
  20.5 cm
  302
  M & B 
Kristo Frashëri  
  978-9928-172-12-9
 
Abdyl Frasheri (Jeta,veprimta...
  Monography
  10 / 2013
  23.6 cm
  430
   
Kujtim Ahmataj  
  9789995622527
 
Shenjti këmbëzbathur : Monogr...
  Monography
  10 / 2013
  20.4 cm
  406
  Botimet Françeskane  
Bardhyl Demiraj  
  978995697273
 
Jeta dhe trashëgimia e Gjon P...
  Monography
  10 / 2013
  21 cm
  385
  Gjergj Fishta 
Don Prekë Lazraj; Florenc Buxha  
  97899928161246
 
10-vjetori i Radio Marisë shq...
  Monography
  10 / 2013
  24 cm
  171
  M & B 
Kristo Frashëri  
  9789928172129
 
Abdyl Frashëri: Jeta, veprimt...
  Monography
  10 / 2013
  24 cm
  431
  Naimi 
Pëllumb Qazimi  
  9789928109620
 
Historia e ushtrisë shqiptare...
  Monography
  11 / 2013
  23 cm
  311
  M.K 
Petraq Kolevica  
  9789928411761
 
Me Mitrush Kutelin / With Mi...
  Monography
  11 / 2013
  20 cm
  83
  Inst.Shqiptar i mendimit dhe i qyteterimit islam 
S.Bala & B.Alushi  
  9789928126009
 
Institucionet islame të Shkod...
  Monography
  11 / 2013
  24 cm
  236
   
Thimi Çollaku  
  9789928169259
 
Mihal Ciko ...nje zë nga fill...
  Monography
  11 / 2013
  24 cm
  358
  Uegen  
Xhevair Lleshi  
  9789928031761
 
Plaku i shqipes Babë Dudë Kar...
  Monography
  11 / 2013
  23 cm
  166
  Uegen 
Xhevair Lleshi  
  9789928031761
 
Berati; Betlehemi shqiptar / ...
  Monography
  11 / 2013
  23 cm
  761
  Rugova Art & Drita 
Engjëll Koliqi  
  9789951536363
 
Miku i madh i shqiptarëve: I...
  Monography
  11 / 2013
  20 cm
  262
  Liria 
Shkelzen Halimi  
 
 
Mentaz Allajbegu, një jetë me...
  Monography
  11 / 2013
  23 cm
  155
  Maluka 
Hyse Xhemali Hasa  
 
 
Mes shokesh ne sherbim te atd...
  Monography
  9 / 2013
  24 cm
  578
  Via Egnatia 
L.Malltezi; Sh.Delvina  
  978-9928-145-03-1
 
Mid'hat Frasheri Minister Fuq...
  Monography
  9 / 2013
  24 cm
  423
  Junvil  
Llazar Llazari  
  978-9928-137-35-7
 
Naum Cere Shqiptar i kthjelle...
  Monography
  9 / 2013
  20 cm
  135
  Vatra 
Alfred Uçi  
  9786084556381
 
Pesë të medhenjtë e letërsisë...
  Monography
  12 / 2013
  20 cm
  255
  Vatra 
Veli Veliu  
  9786084556091
 
Relacione diplomatike ndermje...
  Monography
  12 / 2013
  20.3 cm
  229
  Ymeraj 1 
Pandeli N. Komini  
  9789928108570
 
Myzeqeja perëndimore : histor...
  Monography
  12 / 2013
  23 cm x16.5 cm
  265
  Botart 
Gjon Keka  
  9789928116406
 
Ukshin Hoti Mendimtar i thell...
  Monography
  12 / 2013
  21 cm
  96
  Edlora 
Dr.Zylyftar Bregu  
  9789928139917
 
Raportim nga burgu / Reportin...
  Monography
  12 / 2013
  24 cm
  390
  Arberia Design  
Dervishi, Nebi&Jonuzi-Krosi, Ismet  
  9786086501327
 
Mehmet Gega Simboli i qëndres...
  Monography
  12 / 2013
  20 cm
  240
  Radio Kosova e Lirë 
Mr.Kadri Rexha  
  9789951418201
 
Dervish Shaqa / Dervish Shaqa...
  Monography
  12 / 2013
  19.5 cm x 14 cm
  283
  Grafoprint 
Group of authors  
  9789951888301
 
Krah i luftës për çlirim, pav...
  Monography
  1 / 2014
  24 cm x 17 cm
  703
  Shoqata e të burgosurve politike të Kosovës 
Prof.Dr.Muhamet Pirraku  
  9789951497435
 
Hasan Prishtina Vlerë sublime...
  Monography
  1 / 2014
  24.5 cm x 17.5 cm
  552
  Grafika Design 
Anton Nikë Berisha  
  9788690873319
  Në një cep të ilirisë.
  Monography
  1 / 2014
  32 cm x 24.5 cm
  346
  Onufri 
Xhezair Abazi  
  9789928164766
 
Ezopi i Dibrës : Haziz Ndreu ...
  Monography
  1 / 2014
  20.7 cm x 13.7 cm
  319
  Pegi  
 
  9789928419729
 
Nelson Mandela : portret në f...
  Monography
  12 / 2013
  21.5 cm
  139
  Onufri  
Shaban Demiraj  
  9789928164773
 
Gjuha shqipe dhe historia e s...
  Monography
  1 / 2014
  24 cm
  421
  Kumi 
Stilian Adhami  
  9789928118943
 
Dervish Hima Një apostull i s...
  Monography
  1 / 2014
  21 cm
  261
  Shoqata e të burgosurve politike të Kosovës 
Nezir Prokshi  
  9789951497411
 
Baca Dinë : Dritë e shtigjeve...
  Monography
  1 / 2014
  21 cm
  205
  Akademia e Shkencave e Shqipërisë 
Aleksandër Meksi / Apollon Baçe / Emin Riza  
  9789995610555
 
Berati,historia dhe arkitektu...
  Monography
  2 / 2014
  24 cm x 17 cm
  285
  Botart 
Agustin Gjinaj  
  9789928116444
 
Edip Ohri legjenda e aviacion...
  Monography
  2 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  324
  Bota Shqiptare 
Kathi Diamant  
  9789928000897
 
Dashuria e fundit e Franz Kaf...
  Monography
  2 / 2014
  21 cm
  506
  Dudaj 
Mimoza Karagjozi Kore  
  9789994303502
 
Gjirokastra : Vështrim histor...
  Monography
  3 / 2014
  22 cm x 15 cm
  306
  Klass 
Flora Koleci  
  9789995670078
 
Frazat relative të shqipes : ...
  Monography
  3 / 2014
  23 cm x 16 cm
  279
  Grand Print  
Will Durant  
  9789928154200
 
Kant Schopenhauer Nietzsche/ ...
  Monography
  3 / 2014
  20.5 cm
  329
  Vllamasi 
Servet Tartari  
  9789928415417
 
Bolena: mozaik drite / Bolena...
  Monography
  3 / 2014
  20 cm x 14 cm
  491
  Vllamasi 
Hektor Veshi  
  9789928415462
 
Servet Tartari me zemër e men...
  Monography
  3 / 2014
  20 cm x 13.5 cm
  244
  Botimet albanologjike 
Sadete Pllana  
  9789928141170
 
Terminologjia bazë e mekanikë...
  Monography
  3 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  318
  Emal 
Nikollë Loka  
  9789928041920
 
Zef Shkorreti Mësuesi hero i ...
  Monography
  4 / 2014
  23.5 cm x 17 cm
  260
  Ada 
Xhelil Aliu  
  9789928155832
 
Këtu flasin të mëdhenjtë/ Her...
  Monography
  4 / 2014
  20 cm x 14.5 cm
  306
  Ministria e Turizmit,Kulturës. 
Emin Riza  
  9789995692834
 
Arkitektura popullore dhe vle...
  Monography
  4 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  182
  Rozafa 
Ismet Krasniqi  
  9789951022491
 
Frrok Haxhia ky bard i folklo...
  Monography
  4 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  203
  SHBPK 
Selatin Novosella  
  9789951497459
 
Isa Kastrati : Kryengritësi i...
  Monography
  4 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  366
  Brezi 81' 
Hajrush Redenica  
  9789951424516
  Kika / Kika
  Monography
  4 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  223
  Instituti Albanologjik  
Dr.Mehmet Rukiqi  
  9789951596893
 
Azem Galica në traditën popul...
  Monography
  4 / 2014
  22 cm x 15.5 cm
  630
  Dija 
Dr.Hakif Bajrami  
  97789951541122
 
Dosja Metush Krasniqi / Metus...
  Monography
  4 / 2014
  24 cm x 17 cm
  407
  Faik Konica 
Shefqet Dibrani  
  9789951064736
 
Sfidë për demokracinë II : Ha...
  Monography
  4 / 2014
  25 cm x 17.7 cm
  469
  Faik Konica 
Shefqet Dibrani  
  9789951064729
 
Sfidë për demokracinë I : Haj...
  Monography
  4 / 2014
  25 cm x 18 cm
  486
  Onufri 
Artan Goga  
  9789928186027
 
Kjo është Kina! / This is Chi...
  Monography
  5 / 2014
  21 cm x 14 cm
  162
  Streha 
Dorian Koçi  
  9789928420619
 
Gjenealogjia e Ali Pashë Tepe...
  Monography
  5 / 2014
  20.5 cm x14.7 cm
  239
  Valton 
Zenun Rexhepi  
  9789951881142
 
Shkolla normale e Prishtinës ...
  Monography
  5 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  206
  UET Press  
O'reilly, Michael  
  9789928419361
 
Haga e Ramush Haradinaj/ Hagu...
  Monography
  5 / 2014
  24 cm x 17 cm
  384
  Tre Media 
Prof.Dr. Jusuf Osmani  
  9789951670005
 
Bedri Prishtina Atdhetar, hum...
  Monography
  5 / 2014
  24.5 cm x 17.5 cm
  338
  Dituria 
Fatos Baxhaku  
  9789928103888
 
Gra të përgjithshme: histori ...
  Monography
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  167
  Pakti  
Zef Simoni Ipeshkëv  
  9789928129185
 
Persekutimi i kishës në Shqip...
  Monography
  6 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  288
  Lena Grafik 
Sinan Gashi  
  9789951882866
 
Poeti idealist Fazli Greiçevc...
  Monography
  7 / 2014
  20 cm x 13.5 cm
  248
  Tringa Design 
Nakill Saliu-Delihasani  
  9786082110615
 
Vrapçishti me historinë e gji...
  Monography
  7 / 2014
  24.5 cm x 17 cm
  554
  Ilar 
Agim Parruca  
  9789928107954
 
Shkodra Bastion i qytetërimit...
  Monography
  7 / 2014
  21 cm x 14 cm
  342
  Shoqata e Orientalistëve të Kosovës. 
Feti Mehdiu  
  9786082110592
 
Kërçova në histori/ Kërçova i...
  Monography
  7 / 2014
  24.5 cm x 17 cm
  278
  Mirgeeralb 
Kujtim Dashi  
  9789928072504
 
Të krijosh duke krishtëruar "...
  Monography
  8 / 2014
  21 cm x 14 cm
  342
  Omska-1 
Thanas L.Gjika  
  9789928132499
 
Shën Pali punoi dhe në brigje...
  Monography
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  496
  Geer 
Pjetër Nikolla  
  9789928071958
 
Lidhje gjenealogjike Kosovë-M...
  Monography
  8 / 2014
  21 cm x 14 cm
  240
  Kristalina-KH 
Ramë Ismailaj  
  9789928417633
 
Tropoja, galeri vlerash natyr...
  Monography
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  343
  Meshari 
Bedri Tahiri  
  9789951675154
 
Përmendorja që mungon ( Ahmet...
  Monography
  9 / 2014
  20 cm x 13 cm
  208
  Argjiro 
Xhorxhi Vasili  
  9789928102423
 
Ne, hasantahsinasit/ We, hasa...
  Monography
  9 / 2014
  25 cm x 17.7 cm
  413
  Emal 
Kolec Traboini  
  9789928042002
  Aristidh Kola /Aristidh Kola
  Monography
  7 / 2014
  21 cm x 14 cm
  198
  Era 
Shefik Shkodra  
  9789951040853
 
Qëndresa në mbrojtjen e Shqip...
  Monography
  9 / 2014
  20 cm x 12 cm
  185
  Instituti Albanologjik 
Prof.dr. Xheladin Shala  
  9789951596923
 
Hasan Prishtina : vështrim i ...
  Monography
  9 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  200
  Interlingua 
Mynyr Lumani  
  9789989173394
 
Monografia e familjes Lumani ...
  Monography
  9 / 2014
  25 cm x 17 cm
  151
  Mediaprint 
Siro Vasil Mëhilli  
  9789928081551
 
Tirana 1920-1944/ Tirana 1920...
  Monography
  10 / 2014
  21 cm x 14 cm
  271
  Geer 
Zef M.Harapi  
  9789928071941
 
Mirdita; Një histori, në gojd...
  Monography
  6 / 2014
  21 cm x 14 cm
  154
  UET Press  
Eleni Laperi  
  9789928190147
 
Rose Wilder Lane dhe Shqiptar...
  Monography
  10 / 2014
  23.5 cm x 15.5 cm
  422
  Emal 
Dhimitraq A. Lole  
  9789928042040
 
Përmeti 1912-1939/ Përmet 191...
  Monography
  10 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  305
  UET Press  
Blendi Fevziu  
  9789928190093
 
Ahmet Zogu Presidenti që u bë...
  Monography
  10 / 2014
  23 cm x 15 cm
  274
  SAS 
Zijadin Gashi  
  9789951528801
 
Mbijetesa dhe pavarësia e shk...
  Monography
  9 / 2014
  24 cm x 17 cm
  785
  AIITC 
Arian Kadiu  
  9789928126085
 
Raif Kadiu i Dibrës/ Raif Kad...
  Monography
  11 / 2014
  20.5 cm x 14.5 cm
  202
  Elve  
Andrea Themeli  
  9789995612658
 
Në Sinicë e kudo gjetkë/ In S...
  Monography
  12 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  440
  Fan Noli 
Prof. Dr. Ferit Balla  
  9789928165763
 
Bij të mëdhenj të Çermenikës ...
  Monography
  11 / 2014
  20.5 cm x14.5 cm
  308
  Instituti Albanologjik 
Drita Halimi - Statovci  
  9789951596961
 
Nga djepi në përjetësi/ From ...
  Monography
  12 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  368
  Libri Shkollor 
Fazli H. Hajrizi  
  9789951079976
 
Bedri Gjinaj : mësues dhe atd...
  Monography
  12 / 2014
  24 cm x 17 cm
  416
  Meshari 
Teuta Vinca-Kafexholli  
  9789951675161
 
Kronotopi në prozën '' E madh...
  Monography
  12 / 2014
  20.5 cm x 13 cm
  192
  Fan Noli 
Sadedin Limani  
  9789928165824
 
Përtej heshtjes jeta dhe vepr...
  Monography
  1 / 2015
  20.5 cm x14.5 cm
  489
  Libri Shkollor 
Fazli H. Hajrizi  
  978995107996
 
Shkolla e mesme teknike në Mi...
  Monography
  1 / 2015
  24 cm x 16.5 cm
  842
  Faik Konica 
Shefqet Dibrani  
  9789951065146
 
Pinjollët e Rrustem Llukës : ...
  Monography
  1 / 2015
  25 cm x 17.5 cm
  494
  ASHASH  
Tatjana Haxhimihali  
  9789995610654
 
Aleks Buda : Kujtime 2 / Alek...
  Monography
  1 / 2015
  20.5 cm x14.5 cm
  566
   
Jahi Ramiqi  
 
 
Vinexi nga fillimi / Vinex fr...
  Monography
  1 / 2015
  20 cm x 13.5cm
  216
  Lena Print 
Sinan Gashi  
  9789951882873
 
Krijuesit shqiptarë që shkrua...
  Monography
  1 / 2015
  20 cm x 13 cm
  178
  Jozef  
Dr. Nikoll Toma  
  9789928414785
 
Antikomunisti dhe misionari :...
  Monography
  5 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  228
  Faik Konica 
Yll Zajmi  
  9789951065269
  Fan Noli. Jeta dhe vepra
  Monography
  4 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  384
  Art Club  
Gjokë Dabaj  
  9789940638108
 
E kaluara e vërtetë e Arqipes...
  Monography
  5 / 2015
  24 cm x 17 cm
  250
  Jozef  
Nikolla Spathari  
  9789928189264
 
At Benedikt Dema / At Benedik...
  Monography
  5 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  155
  Ymeraj 1 
Group of Authors  
  9789928108517
 
Lazarati në rrjedhat e histor...
  Monography
  5 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  215
  Naimi 
Manjola Zaçellari  
  9789928109903
 
Kundrime mbi fushat konceptor...
  Monography
  6 / 2015
  23 cm x 15.5 cm
  311
  Qendra e Studimeve Albanologjike  
Eriketa Kambo  
  9789928141293
 
Shkolla shqiptare në vitet (1...
  Monography
  3 / 2015
  23 cm x 16 cm
  499
  Art Studio Designer 
Andon Lula  
  9789995640958
 
Gjirokastra në udhëtim… Histo...
  Monography
  3 / 2015
  21 cm x 14 cm
  187
  Argjiro 
Sotir Mantho  
  9789928102546
 
Me ndërtuesit duarartë të qyt...
  Monography
  3 / 2015
  24 cm x 17 cm
  520
  Kumi 
Donika Omari  
  9789928181398
 
Bahri Omari, jeta dhe veprimt...
  Monography
  3 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  513
  Argjiro 
Theodhor Qirka  
  9789928102522
 
Grimca Gjirokastre / Gjirokas...
  Monography
  3 / 2015
  21 cm x 15 cm
  175
  M & B 
Group of authors  
  9789928172464
 
Fan Noli: Kryeministër / Fan ...
  Monography
  3 / 2015
  21 cm x 20 cm
  255
  UET Press  
Valter Gjoni  
  9789928190369
 
Enciklopedi pa fund për qytet...
  Monography
  6 / 2015
  25 cm x 21 cm
  140
  Mediaprint 
Jorgji Themeli  
  9789995693299
 
Familja Themeli ; gjenealogji...
  Monography
  6 / 2015
  33 cm x 23.5 cm
  127
  Jozef  
Hava Sali Hidri  
  9789928412839
 
Historia e Durrësit / History...
  Monography
  5 / 2015
  21 cm x 15 cm
  351
  Meshari 
Bedri Tahiri  
  9789951675413
 
Jashar Jashari Komandant Dura...
  Monography
  6 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  234
  Mirgeeralb 
Esat Matjani (Stafula)  
  9789928072993
 
Urtësi shqiptare dhe botërore...
  Monography
  7 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  200
  Ada 
Bardhyl Ajazi  
  9789928193643
 
Absurdi Mbretëror. Shënime kr...
  Monography
  7 / 2015
  20 cm x 13 cm
  152
  ISGJS 
Faton Mehmetaj  
  9789951625050
 
Prijës fetarë dhe shpirtërorë...
  Monography
  5 / 2015
  30 cm x 22.5 cm
  529
   
Prof.Dr. Sabile Keçmezi -Basha  
  9789951409421
 
Qëndresa shekullore e familje...
  Monography
  5 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  360
  Shoqata e të Burgosurve Politik e Kosovës 
Prof. Dr. Jusuf Osmani  
  9789951497480
 
Enver Tali, maraton i lirisë/...
  Monography
  4 / 2015
  24 cm x 17 cm
  293
  West-Print 
Viron Kona  
  9789928199638
 
Ju dua më shumë se veten. Kus...
  Monography
  7 / 2015
  21 cm x 14.5 cm
  382
  Grafobeni 
Sabri Maxhuni  
  9789951658119
 
At Fishta profet i shqiptariz...
  Monography
  4 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  288
  Albin 
Zef Pergega  
  9789938119427
 
Shqiponjat fluturojnë lart, P...
  Monography
  7 / 2015
  24 cm x 15.5 cm
  408
  Çabej 
Dr. Sc. Hamdi Mediu  
  9789989150852
 
Zhvillimi i zejtarisë në Teto...
  Monography
  7 / 2015
  24 cm x 17 cm
  128
  Morava 
Zhuljeta Kadilli Daja  
  9789928169389
 
Elbasani në vitet 1892-1908 s...
  Monography
  7 / 2015
  24 cm x 17 cm
  291
  Bota Shqiptare 
Keze Kozeta Zylo  
  9789928001344
 
Diaspora si krah shqiponje / ...
  Monography
  7 / 2015
  20.5 cm x 14 cm
  668
  Libraria e Çarshisë  
Skender Asani  
  9786084724131
 
Çaulevi dhe vepra e tij për S...
  Monography
  7 / 2015
  20.5 cm x 18 cm
  133
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Agron Xhagolli  
  9789928141330
 
Folklori shqiptar në bashkëko...
  Monography
  6 / 2016
  20
  272
  Ministria e Diasporës. 
Hazir Mehmeti  
  9789951887311
 
Mësimi shqip në Austri (1987-...
  Monography
  8 / 2015
  20.5 cm x 29 cm
  298
  Matica 
Vesna Mojsova Cepiševska  
  9786081004168
  Semeen Album
  Monography
  5 / 2016
  21
  223
  Kristalina -KH 
Muzafer Korkuti  
 
 
Shkrime ( Si një histori e sh...
  Monography
  6 / 2016
  24
  400
  Qendra e Studimeve Albanologjike  
Josif Papagjoni  
  9789928141392
 
Të qeshësh! Me cilin? Për çfa...
  Monography
  6 / 2016
  20
  464
  UET Press  
Sokol Balla  
  978-9928-190-99-4
 
Loja që ndryshoi Shqipërinë /...
  Monography
  1 / 2017
  23,5
  166
  ISShP 
Xhon Kuanrud  
  9786084653394
 
Gjerasimi predikues, iluminis...
  Monography
  1 / 2017
  25
  254
  Era 
Bahtijar Kryeziu , Begzan Baliu  
  9789951041164
 
Rrapi shekullor akademik Idri...
  Monography
  1 / 2017
  19,5
  301
  Gjergj Fishta 
Nikollë Shyti  
  9994381059
 
Kelmendi në mjegullnajën e hi...
  Monography
  1 / 2017
  20
  142
  GEER 
Mark Vuji  
  978-99943-38-62-7
 
Bukurie Vuji , mësuese e meri...
  Monography
  1 / 2017
  20,5
  349
  Kristalina KH 
Ramë Ismailaj  
  9789995643249
  Dragobia jonë / Our Dragobi
  Monography
  1 / 2017
  21
  177
  Ali Hidri 
Iljaz Rexha  
  9789951409544
 
Vendbanimet dhe popullsia Alb...
  Monography
  1 / 2017
  24
  543
  Alma Grafika 
Faredin Ebibi  
  9786084733119
 
Monografi e fshatit Nikushtak...
  Monography
  1 / 2017
  20
  163
  Libri shkollor 
Fazli H.Hajziri  
  9789951230766
 
Mujë Loshi -Mësues e filozof,...
  Monography
  1 / 2017
  24
  286
  Armagedoni 
Ragip Gjoshi  
  9789951697071
 
Mësimdhënia e gjuhës shqipe n...
  Monography
  1 / 2017
  24,5
  496
  Faik Konica 
Agim Shehu  
  9789951065993
 
Kosova Madhështia e një mbile...
  Monography
  1 / 2017
  21
  482
  Media Print  
Pjetër Meta  
  9789928082831
 
Gruaja që sfidoi fatin, Monog...
  Monography
  2 / 2017
  20,5
  152
  Logos-A 
Skender Asani  
  9789989586187
 
Shkupi ndërmjet dy luftërave ...
  Monography
  2 / 2017
  24,5
  589
  Logos-A 
Skender Asani  
  9789989586194
 
Shkupi ndërmjet dy luftërave ...
  Monography
  2 / 2017
  24,5
  455
  Koha Ars 
Arsim Maxhera  
  9789951685412
 
Majlinda. Kronikë e suksesit ...
  Monography
  2 / 2017
  25,5
  136
  M&B 
Enver Kaloshi  
  9789928172785
  Gjeniu/ Genius
  Monography
  2 / 2017
  21
  215
  Dritan 
Irena Pata kapo  
  9789928184351
 
Ndikimi i anglishtes në shtyp...
  Monography
  2 / 2017
  20,5
  327
  Faik Konica 
Don Pashk Dani, Labinot Berisha  
  9789951066372
 
Fishta figurë e rëndësishme e...
  Monography
  2 / 2017
  20,5
  141
  Atunis 
Feri Arifi  
  9789951741132
 
Gjeohistoria e vendbanimeve t...
  Monography
  3 / 2017
  24 cm
  617
  Albas 
Xhevat Lloshi  
  9789928027962
 
Shqipja qysh u është dukur? S...
  Monography
  4 / 2017
  24
  240
  Ymeraj 1 
Universiteti ''Isamil Qemali'' Vlorë  
  9789928108883
 
Fatmir Agalliu njeriu, pedago...
  Monography
  4 / 2017
  24
  331
  Teuta 
Sanije Gashi  
  9789951855792
 
Prishtina: monografi unike që...
  Monography
  3 / 2017
  21
  279
  Olymp 
Avni Robaj, Emilian Shabani  
  9789951635783
 
Përkujdesja për kafshët në fa...
  Monography
  3 / 2017
  24 cm
  170
  Instituti Albanologjik 
Hysen Matoshi  
  9789951240390
 
Mr. Halil Alidema : jeta dhe ...
  Monography
  3 / 2017
  20
  363
  Shkrola 
Nusret Pllana  
  9789951426534
 
Djaloshi me dy zemra (Aushvic...
  Monography
  3 / 2017
  21
  219
   
Jeta Haxhihasani  
 
 
Qemal Haxhi Hasani Folklorist...
  Monography
  4 / 2017
  20,5
  254
  Les Livres Rama 
Luan Rama  
  9791094814109
 
Vera ky nektar i njerëzve dhe...
  Monography
  3 / 2017
  26
  134
  Chaminade 
Gegë Miloti  
 
 
Zadrima histori dhe ngjarje/ ...
  Monography
  5 / 2017
  19
  77
  Gent Grafik 
Mark Mesuli  
  9789928202277
 
Sofra pukjane (Biznesi promov...
  Monography
  5 / 2017
  20,5
  280
  Inter Graf 
Emin Kabashi  
  9789951561426
 
Atdheu i dëshmorit (Dëshmorit...
  Monography
  6 / 2017
  21
  299
  Triptik 
Ergys Alushi  
  9789928196934
 
Legjenda 5000 tonë/ The 5000...
  Monography
  4 / 2017
  20,5
  120
  Muzgu 
Alma Feruni  
  9789928100863
 
Anita, ditari qiellor/ Anita ...
  Monography
  4 / 2017
  21
  191
  Lidhja e historianëve të Kosovës ''Ali Hadri'' 
Aliriza Selmani  
  9789951621076
 
Gjilani qendër e Anamoravës (...
  Monography
  4 / 2017
  247
  442
  Helga's Secrets 
Elidjon Banushi  
  9789928090515
 
Bëj një zë Bënjëza, historia ...
  Monography
  7 / 2017
  20
  216
  Gent Grafik 
Mark Rica  
  9789928202192
 
Rrëfime për Sheben dhe Shebas...
  Monography
  5 / 2017
  20,5
  400
  Botimet Volaj 
Marian Z. Shestani  
 
 
 Shkodra kontributet në tradi...
  Monography
  8 / 2017
 
  662
  Klubi letrar: ''Gjon Nikollë Kazazi'' 
Gëzim Riza Gjini  
  9789951539616
 
Gjakova në kronikë/ Gjakova i...
  Monography
  7 / 2017
  20
  258
  Art poetik 
Lush Ahmeti  
  9789951513128
 
Lugu i Leshanit (monografi et...
  Monography
  7 / 2017
  21
  280
  Studio Xhad 
Edi Shukriu  
  9789951859035
 
Saint Prenda Church Prizeren:...
  Monography
  7 / 2017
  21
  75
  SAS 
Xhafer Ismaili  
  9789951722223
 
Sterjo Spasse, jo vetëm shkri...
  Monography
  7 / 2017
  21
  108
  Artini 
Florina Jerliu  
  9789951690386
 
Trashëgimi kulturore e Kosovë...
  Monography
  7 / 2017
  25
  201
  Era 
Osmani, Jusuf  
  9789951041256
 
Sulejman Mehmeti-për shqipen ...
  Monography
  12 / 2017
  9789951041256
  307
  Autori 
Ademi, Minir  
  9786086613501
 
Hotla nëpër kohë / Hard cover...
  Monography
  12 / 2017
  25
  508
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
 
  9786084653660
 
10 vjet Instituti i Trashëgim...
  Monography
  1 / 2018
  24
  95
  Meshari  
Gërbeshi, Xhemajl  
  9789951734097
  Mareci
  Monography
  1 / 2018
  24
  493
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS