Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Memories * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Onufri 
Helena Kadare  
  978-99956-87-51-9
 
Kohe e Pamjaftueshme/ kujtime...
  Memories
  9 / 2011
  23.5 cm
  683
  Grafobeni 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-4-7
 
Rezistenca Kosovare mes dy z...
  Memories
  6 / 2012
  20 cm
  343
  Tirana Times 
Teodor Laco  
  978-99956-809-2-3
  Bashkejetese me kohen
  Memories
  5 / 2012
  20.5 cm
  400
  IDK 
Eqerem Bej Vlora  
  99927-780-6-7
  Kujtime 1885-1925
  Memories
  2 / 2012
  20 cm
  620
  Princi 
Nasho Jorgaqi  
  978-9928-4048-7-9
 
Migjeni ne kujtimet e bashkek...
  Memories
  1 / 2011
  20.5 cm
  330
  Toena 
Ramiz Alia  
  978-99943-1-617-5
  Jeta ime kujtime
  Memories
  4 / 2010
  21 cm
  512
  Onufri 
Helena Kadare  
  978-99956-87-51-9
 
Kohe e pamjaftueshme- kujtime...
  Memories
  10 / 2011
  23 cm
  682
  Dudaj 
Ardian Vehbiu  
  978-99943-0-290-1
 
Gjashtedhjete e gjashte rrefi...
  Memories
  11 / 2012
  20 cm
  213
  Albin 
Bajram Sadikaj  
  978-99943-49-90-6
  Deshmoj kohen time-kujtime
  Memories
  1 / 2011
  20.5 cm
  380
  Erik 
Marash Hajati  
  978-9928-123-47-3
 
Dritero:Kohes i falemi per ke...
  Memories
  4 / 2012
  20.5 cm
  167
  Geer 
Isa Alibali  
  978-9928-105394
  Si e njoha Mirditen
  Memories
  5 / 2011
  21 cm
  180
  Arberia 
Bilal Xhaferi  
  978-99943-50-57-5
  Vepra 5
  Memories
  3 / 2011
  21.5 cm
  267
  Emal  
Ymer Keta  
  978-9928-04-038-1
  Shenime nga ditari im
  Memories
  9 / 2011
  20 cm
  188
  Ombra Gvg 
Nasho Jorgaqi  
  978-9928-06-003-7
  Koha e kujtimeve
  Memories
  9 / 2011
  21 cm
  559
   
Ramiz Ficorri  
  978-9928-07-012-8
  Lufta e Vietnamit
  Memories
  11 / 2011
  21 cm
  220
  Princi 
Uran Kalakula  
  978-9928-4090-1-0
 
Per bashkevuajtesit e mi nen ...
  Memories
  11 / 2011
  20.5 cm
  155
  Toena 
Milena Harito  
  978-99943-1-703-5
 
Pesha e pushtetit shqiptar- B...
  Memories
  4 / 2011
  20 cm
  266
  Vllamasi 
Nexhmije Hoxha  
  978-99956-94-92-0
  Lufta jone clirimtare
  Memories
  12 / 2011
  23 cm
  555
  Toena 
Skender Hasko  
  978-99943-1-749-3
 
Udhetim neper vitet e jetes s...
  Memories
  9 / 2011
  21 cm
  346
  Rozafat 
Ahmet Bushati  
 
 
Ditari I ferrit: Kujtime burg...
  Memories
  5 / 2012
  21 cm
  160
  Toena 
Agron Cobani  
  978-99943-1-615-1
  Ju flet Tirana…
  Memories
  4 / 2010
  22.5 cm
  326
  Milosao 
Irena Gjoni  
  978-99056-15-24-6
  Gjysma dashurish
  Memories
  6 / 2010
  20.5 cm
  142
  Gjergj Fishta 
Bik Ndoja  
  978-99956-655-6-2
  Kanga ndricon erresinen
  Memories
  11 / 2011
  21 cm
  145
  Vatra 
Tahir Bezhani  
  99951-441-49-0
  Jete ne furtune
  Memories
  6 / 2010
  20 cm
  128
  Grand print 
Halim Ramohito  
  978-99956-827-6-7
 
Ne sherbim te atdheut tim Vol...
  Memories
  3 / 2010
  20.5 cm
  400
  Albpaper 
Stavri Kristo  
  978-99956-34-33-9
  Nje djale nga Odrican
  Memories
  3 / 2010
  23.5 cm
  504
  M&B 
Selim Pira  
  978-99956-04-76-9
 
Besnik ndaj betimit ushtarak:...
  Memories
  3 / 2012
  20.5 cm
  160
  Tirana Times 
Teodor Laço  
  978-99956-80-92-3
  Bashkëjetesë me kohën
  Memories
  6 / 2012
  20.5 cm
  399
  Akademia e Shkencave e Shqiperise 
Group of authors  
  978-99956-10-34-0
 
In Memoriam- Aleks Buda ne 10...
  Memories
  10 / 2010
  21.5 cm
  419
  Gjergj Fishta 
Spiro Ll.Kalemi  
  978-99956-45-46-5
 
Gjysem shekulli muzike (1945-...
  Memories
  11 / 2010
  23 cm
  383
  Juvlin 2 
Ilo Kodra  
  978-9928-4018-3-0
 
Bashkefjalosje me veten e me ...
  Memories
  8 / 2010
  20.5 cm
  287
  Dudaj 
Barack Obama  
  978-99943-0-193-5
  Endrra nga im ate
  Memories
  7 / 2011
  20.5 cm
  430
  Botime 55 
Donald Rumsfeld  
  978-9928-106-31-5
  Te njohura dhe te panjohura
  Memories
  7 / 2012
  20 cm
  1020
   
Gezim H.Juka  
  9978-9928-4102-9-0
 
Shteti shqiptar dhe shkodra-1...
  Memories
  10 / 2012
  20 cm
  176
  Toena 
Alfred S.Mojsiu  
  978-99943-1-846-9
  Kujtimet e nje presidenti 2
  Memories
  12 / 2012
  22 cm
  230
  Botime 55 
Ten Rong  
  978-99943-56-57-7
 
Ten Ciao Pin dhe revolucioni ...
  Memories
  9 / 2012
  20.5 cm
 
  Migjeni 
Henri Holland  
  978-99956-718-2-2
 
Mjek te Ali Pasha (gjate vite...
  Memories
  8 / 2009
  21 cm
  250
  55 
Panajot Plaku  
  978-99943-56-47-8
 
Vite qe rrezohen, Dhuna ndaj ...
  Memories
  2 / 2009
  20.5 cm
  239
  Morava 
Arbër Çepani  
  6945-778-400-0-55
 
Ditari i një fushate sensibil...
  Memories
  5 / 2009
  20 cm
  194
  Globus R. 
Pirro Loli  
  978-99956-30-64-5
  Une, agjenti i CIA-s M. H.
  Memories
  5 / 2009
  20.5 cm
  408
  Onufri 
Traudl Junge  
  978-99943-42-51-8
 
Deri në orën e fundit; Kujtim...
  Memories
  5 / 2009
  21 cm
  239
  Emal 
Halil Katana  
  978-99956-05-76-7
  Vlaga e kesaj toke
  Memories
  9 / 2009
  21 cm
  400
  Emal 
Hysen Ymeri  
  978-99956-0594-5
 
…Stervitem edhe Adem Jasharin...
  Memories
  6 / 2009
  21 cm
  300
  Lilo 
Xhanfise Keko  
  978-99956-73-03-1
  Ditet e jetes sime…
  Memories
  2 / 2009
  23 cm
  412
   
Emin Kabashi  
  978-9951-403-04-7
 
Hisja e atdheut (Deshmorit te...
  Memories
  2 / 2009
  21 cm
  251
  Albimazh 
Jusuf Vrioni; Erik Faj  
  978-99956-777-0-1
 
Kujtimet e nje europiani; Psh...
  Memories
  6 / 2009
  21 cm
  262
  IDK 
Mariella Pandolfi  
  978-99956-750-1-1
 
Sovranitete te levizshme; Kuj...
  Memories
  6 / 2009
  21 cm
  161
  Albin 
Bajo Topulli  
  978-99943-49-57-9
 
Te tregosh per Gjirokastren d...
  Memories
  7 / 2009
  23 cm
  382
  Toena 
Viktor Gjika  
  978-99943-1-483-6
  Vit pas viti
  Memories
  7 / 2009
  20 cm
  275
  Toena 
Alfred S. Moisiu  
  978-99943-1-513-0
 
Midis Nanos dhe Berishes 2002...
  Memories
  8 / 2009
  23 cm
  423
  Triptik 
Albano & Roberto Allegri  
  978-99956-00-82-2
  Kjo eshte jeta ime
  Memories
  9 / 2009
  20.5 cm
  270
  Toena 
Jorgji Kote  
  978-99943-1-538-3
  Berlini pa mure
  Memories
  11 / 2009
  20 cm
  237
  Uegen 
Mikaela Minga  
  978-99956-27-48-5
  Luciano Berio dhe Folk songs
  Memories
  10 / 2009
  20.5 cm
  200
  Elena Gjika 
Donika Omari  
  978-99956-796-0-6
  Kulture e nderprere
  Memories
  12 / 2009
  21 cm
  396
  Erik 
Waltraud (Tunger) Bejko  
  978-99956-36-02-9
  Shpirtra shtegtare
  Memories
  10 / 2009
  20.5 cm
  160
  Erik 
Waltraud (Tunger) Bejko  
  978-99956-36-03-6
  Vjehrra ime, Kolja
  Memories
  10 / 2009
  20.5 cm
  184
  55 
Thanas Floqi  
  978899943-56-29-4
 
Fytyra e vertete e Haxhi Qami...
  Memories
  2 / 2008
  20.5 cm
  81
  Bota Shqiptare 
Duro Shehu  
  97899956113-5-4
  Mehmet Shehu, im vella
  Memories
  6 / 2008
  20.5 cm
  262
  Geer 
Shefqet Gjana  
  978-99956-22-31-2
  Ferri i te gjalleve
  Memories
  7 / 2008
  20.5 cm
  220
  Kokona 
Vedat Kokona  
  978-99943-914-3-1
  Komedia e perjetshme
  Memories
  7 / 2008
  20.5 cm
  176
  Mirgeeralb 
Muharrem Xhafa  
  978-99956-22-73-2
  Udheheqesi qe beri epoke
  Memories
  10 / 2008
  20.5 cm
  235
  Maluka 
Tefta Cami  
  978-9928-134-12-7
 
Kater dite vizite ne Kosove t...
  Memories
  12 / 2012
  22.5 cm
  424
   
Novruz Xh. Shehu  
 
 
Vajza Uragan: Musine Kokalari...
  Memories
  1 / 2008
  20.5 cm
  124
  Gervis 
Servet Tartari  
  978-99943-58-23-6
  Asim Aliko, legjende
  Memories
  11 / 2008
  20 cm
  269
  Toena 
Myfit Qorduka  
  978-99943-1-415-7
 
Flota detare dhe arkivat sekr...
  Memories
  11 / 2008
  20 cm
  238
  Gervis 
Resul Bedo  
 
  Adil Carcani, Kujtime
  Memories
  12 / 2008
  20.5 cm
  156
  Botimpex 
Sefedin Trungu  
  978-99943-801-6-9
  Vitet e mia ne Gramsh
  Memories
  2 / 2013
  21 cm
  144
  Fjala 
Liri Lubonja  
  978-99956-632-5-4
  Larg dhe mes njerezve
  Memories
  10 / 2007
  20.5 cm
  297
  Fjala 
Bedi Pipa  
  978-99956-632-7-8
  Ditar intim
  Memories
  3 / 2008
  20.5 cm
  132
  Fjala 
Uran Kalakulla  
  978-99956-632-6-1
  21 vjet burg komunist
  Memories
  7 / 2008
  20.6 cm
  433
  Erik 
Leke Tasi  
  978-99943-47-98-8
  Grabiani rreze kodrave
  Memories
  10 / 2009
  20 cm
  592
  Erik 
Vitore Sallaku  
  99943-908-7-2
 
Ne skenen e jetes-Skender Sal...
  Memories
  9 / 2006
 
 
  Erik 
Krisanthi Stillo-Titka  
  978-99956-36-51-7
  Pengu thyen heshtjen
  Memories
  8 / 2010
  21 cm
  320
  Maluka 
Dritan Shehu  
  978-9928-134-22-6
  Vitet e nje amfiteatri
  Memories
  4 / 2013
  20.6 cm
  213
  Ylli 
Idriz Meti  
 
 
Rruge te veshtira / Difficul...
  Memories
  6 / 2013
  20.3 cm
  166
  Botime 55 
Donald Rumsfeld  
  978-9928-106315
 
Te njohura dhe te panjohura -...
  Memories
  6 / 2013
  20 cm
  1018
  Faik Konica 
Rrustem Rugova  
  978-9951-06-449-1
 
Kujtime nga femijeria dhe rin...
  Memories
  7 / 2013
  20.5 cm
  108
  Uegen 
Las Cases  
  978-9928-03-182-2
 
Memoriali i Shen Helenes / Me...
  Memories
  8 / 2013
  21 cm
  210
  Edlora 
Aleko Pojani  
  978-9928-139-61-0
 
Nendetesja 105 ; Kujtimet e n...
  Memories
  9 / 2013
  21 cm
  440
  Edlora  
Aleko Pojani  
  978-9928-1396-10
 
Nendetsja 105 Kujtimet e nje...
  Memories
  9 / 2013
  20.5 cm
  440
  Minerva 
Fatos Tarifa  
  9789928164742
 
James : studenti im amerikan ...
  Memories
  2 / 2014
  20 cm x 11.5cm
  115
  Zero Print 
Zef Prekë Prenaj  
  978995165533
 
Dashuria-Paqja dhe demokracia...
  Memories
  7 / 2014
  20 cm x 14 cm
  124
  Interlingua 
Selim Shorja  
  9789989173486
 
Kthim tek rrënjët : kujtime n...
  Memories
  9 / 2014
  20.5 cm x 14.5 cm
  219
  Faik Konica 
Avdyl Gërvalla  
  9789951065030
 
Shtëpia në rrugë : Kujtime fë...
  Memories
  10 / 2014
  21.5 cm x 14 cm
  160
  Vllamasi 
Petraq Peppo  
 
 
Themostokli Gërmenji: Kujtime...
  Memories
  1 / 2015
  20 cm x 13 cm
  125
   
Nazmi Beqiri  
  9786086571443
 
Rrugëtimi drejt luftës për pa...
  Memories
  1 / 1900
  24 cm x 17 cm
  507
  M.K 
Mitrush Kuteli  
  9789928180070
 
Ditar i ekonomistit/ Economis...
  Memories
  5 / 2015
  20.5 cm x14.5 cm
  224
  Ilar 
Teuta Hoxha  
  9789928178459
 
Enveri në kujtimet e mia/ Env...
  Memories
  6 / 2015
  22.5 cm x 14 cm
  317
  Masca 
Azem Brovina  
  9789951891103
 
1282 transmetime e komente në...
  Memories
  7 / 2015
  20.5 cm x 34 cm
  480
  Shoqata e të Burgosurve dhe e të Dëmtuarve Politikë Shqiptarë në Maqedoni 
Shpëtim Pollozhani  
 
 
Në strofullën e djallit/ In t...
  Memories
  7 / 2015
  25 cm x 17 cm
  380
  Botime Françeskane  
At Zef Pellumi  
  9789995697464
 
Rrno vetem per me tregue 3/ L...
  Memories
  1 / 2016
  21.5x15
  256
  Botime Françeskane  
At Zef Pellumi  
  978999569739
 
Rrno vetëm për me tregue 1/ L...
  Memories
  1 / 2016
  21.5x15
  335
  Botime Françeskane  
At Zef Pellumi  
  9789995697457
 
Rrno vetem per me tregue 2/ L...
  Memories
  1 / 2016
  21.5x15
  256
  Morava  
Zamir Këlliçi  
  9789928208071
 
Mbi baltosjen njerëzore (Ndje...
  Memories
  6 / 2016
  20
  358
  ISShP 
Gjerasim Qiriazi  
  978-9928-104-59-5
 
Pengu i kaçakëve / Captured b...
  Memories
  1 / 2017
  21
  144
  Onufri 
Burbuqe Spahiu  
  9789928226211
 
Jeta përtej qiellit tim blu (...
  Memories
  1 / 2017
  22
  319
  EMAL 
Gjokë Frrok Mici  
  9789928041753
 
Në gjurmët e jetës./ In the p...
  Memories
  1 / 2017
  21
  208
  GEER 
Zef Nikoll Doda  
  9789995681524
 
Ditar në kujtesë. Jeta ime e ...
  Memories
  1 / 2017
  21
  304
  Toena 
Liri Brahimi  
  9789928205599
  Ishim ne/ It was us
  Memories
  4 / 2017
  21
  280
  Artini 
Z.Salihu, N.Shabani, A.Imeri  
  9789951690409
 
Emblema e një brezi (Paralelj...
  Memories
  5 / 2017
  21
  191
  Mediaprint 
Mehdi Bushati  
  9789928082916
 
Një jetë me sportin: rrëfime ...
  Memories
  7 / 2017
  23
  202
  Milosao 
Hoxha, Antika  
  9789928225245
 
As vdekja nuk e shoi dot urre...
  Memories
  12 / 2017
  21
  217
  9789995643713 
Çumani, Ervehe  
  9789995643713
  Lulet e një zonje
  Memories
  12 / 2017
  21
  179
  Argjiro 
Haxhi, Ilirjan, K.  
 
  Në rrjedhën e viteve
  Memories
  1 / 2018
  21
  232
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS