Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Linguistic * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Dudaj 
Aristotel Mici  
  978-99943-0-267-3
  Prejardhja e emrit shqiptar
  Linguistic
  8 / 2012
  20 cm
  69
  Libri Shkollor 
Bahtijar Kryeziu  
  978-9951-07-755-2
 
Shqipja e sotme kendveshtrim ...
  Linguistic
  2 / 2011
  20.5 cm
  262
  Grafoprint 
Besim Bokshi  
  978-9951-413-92-3
 
Periodizmi i ndryshimeve morf...
  Linguistic
  7 / 2012
  24 cm
  256
  Emal 
Qemal H. Gegollari  
  978-9928-04-015-2
  E folmja purishte
  Linguistic
  4 / 2011
  19.5 cm
  128
  Logos-A 
Ismet Osmani  
  978-998958357-5
 
Nderrimet morfonologjike ne g...
  Linguistic
  10 / 2010
  20.5 cm
  198
  Rrokullia 
Shkelzen Gashi  
  978-9951-519-03-8
  Gjuha e keputun e Shqipes
  Linguistic
  11 / 2010
  20 cm
  123
  Onufri 
Sami Repishti  
  978-99956-87-58-8
 
Dialektika e rendit dhe rebel...
  Linguistic
  9 / 2011
  21 cm
  132
  Faik Konica 
Hasan Mujaj  
  978-9951-06-402-6
  Kerkime Sociolinguistike
  Linguistic
  4 / 2012
  20.5 cm
  283
  Botart 
Haredin Xhaferi  
  978-9928-116-08-6
 
Morfologji e gjuhes shqipe/ M...
  Linguistic
  11 / 2011
  20.5 cm
  246
  Akademia e Shkencave e Shqiperise 
Dhimiter S. Shutetiqi  
  978-99956-10-39-5
 
Deshmi parabuzukjane te fjale...
  Linguistic
  3 / 2011
  20 cm
  239
  Botart 
Valter Memisha  
  978-9928-4015-9-5
  Studime per fjalen shqipe
  Linguistic
  4 / 2011
  20.5 cm
  303
  Alcaeus 
Aristotel Spiro  
  978-960-89823-1-4
 
Shqip ( Sprova gjuhesore dhe ...
  Linguistic
  5 / 2011
  21 cm
  135
  Onufri  
Xhevat Lloshi  
  978-99956-87-46-5
 
Shqipja gjuhe e hapur dhe din...
  Linguistic
  6 / 2011
  21 cm
  327
   
Dr.Shkelqim Millaku  
  978-9951-585-79-8
  Studime Gjuhesore I
  Linguistic
  6 / 2011
  20 cm
  135
  Dituria 
Kujtim Kapllani  
  978-9928-103-23-9
 
Ceshtje te sistemit foljor dh...
  Linguistic
  9 / 2011
  21 cm
  258
  Qendra e Studimeve Albanologjike  
Kolec Topalli  
  978-99956-43-52-2
 
Gramatike historike e gjuhes ...
  Linguistic
  11 / 2011
  23 cm
  1737
  Kristalina Kh 
Petrit Zeneli  
  978-99956-43-21-8
 
Vezhgime gjuhesore dhe etnogr...
  Linguistic
  4 / 2011
  21 cm
  346
  Albanologjike 
Anila Omari  
  978-9928-141-03-3
 
Marredheniet gjuhesore shqipt...
  Linguistic
  10 / 2012
  21 cm
  419
  Gjergj Fishta 
Tefe Topalli  
  978-99956-45-71-7
  Gjuhesi Teksti
  Linguistic
  10 / 2012
  20 cm
  398
  Infbotues 
Thoma Dhima  
  978-9928-173-03-4
 
Fraza me fjali te nenrenditur...
  Linguistic
  5 / 2013
  20.5 cm
  196
  Camaj-Pipa 
Tomor Osmani  
  978-99956-02-42-0
 
Tradita dhe e sotmja ne vesht...
  Linguistic
  2 / 2010
  21 cm
  345
  Cabej 
Eqrem Cabej  
  99956-35-02-x
 
Elemente te gjuhesise e te li...
  Linguistic
  2 / 2010
  20.5 cm
  201
  Princi 
Arsim Spahiu  
  978-99956-732-8-4
  Gjuha e epiroteve te vjeter
  Linguistic
  11 / 2010
  21 cm
  235
  SHBLSH E RE 
Bahri Beci  
  978-99932-56-19-9
 
Historia e standardizimit te ...
  Linguistic
  11 / 2010
  20.5 cm
  312
  U.F.O Press 
Gjovalin Shkurtaj  
  978-99956-19-69-5
  Shqipja e sotme
  Linguistic
  11 / 2010
  21 cm
  466
  Plejad 
Kolec Topalli  
  978-99956-57-45-1
 
Sistemi foljor i gjuhes shqip...
  Linguistic
  11 / 2010
  20.5 cm
  667
  Logos-A 
Ismet Osmani  
  978-9989958357-5
 
Nderrimet morfologjike ne geg...
  Linguistic
  11 / 2010
  20.5 cm
  200
  Toena 
Giorgio Graffi  
  978-99943-1-587-1
 
C'eshte gramatika gjenerative...
  Linguistic
  12 / 2010
  20 cm
  160
  Shblu 
Mimoza Gjokutaj  
  978-99927-0-530-8
  Didaktika e gjuhes shqipe
  Linguistic
  12 / 2012
  23 cm
  379
  Morava 
Gjovalin Shkurtaj  
  978-9928-120-85-4
  Dialektet e shqipes
  Linguistic
  12 / 2012
  23.5 cm
  288
  Naimi 
Matteo Mandala  
  978-9928-109-42-2
 
Studime filologjike per leter...
  Linguistic
  12 / 2012
  20.5 cm
  375
  Fan Noli 
Agron Duro  
  978-99943-52-60-9
 
Termi dhe fjala ne gjuhen shq...
  Linguistic
  4 / 2009
  20.5 cm
  234
  Akademia e Shkencave 
Besim Bokshi  
  978-99956-10-22-7
 
Prapavendosja e nyjës në gjuh...
  Linguistic
  5 / 2009
  20.5 cm
  250
  Globus R. 
Robert Thomanikaj  
  978-99956-30-56-0
  Evolucioni i gjuhes Vol. 1
  Linguistic
  8 / 2009
  20.5 cm
  304
  Globus R. 
Robert Thomanikaj  
  978-99956-30-80-5
  Evolucioni gjuhesor Vol. 2
  Linguistic
  8 / 2009
  20.5 cm
  310
  Drenusha 
Iliaz Metaj  
  978-9951-419-22-2
 
Orientalizmat; Shtrirja leksi...
  Linguistic
  6 / 2009
  21 cm
  244
  Akademia e Shkencave 
Jani Thomai  
  978-99956-776-2-6
 
Prejardhja kuptimore ne gjuhe...
  Linguistic
  10 / 2009
  20.5 cm
  318
  Cabej 
Ardian Vehbiu  
  978-99927-33-90-5
 
Shqipja totalitare; Tipare te...
  Linguistic
  11 / 2009
  21 cm
  237
  Plejad 
Kolec Topalli  
  978-99956-57-05-8
 
Sistemi rasor i emrave te shq...
  Linguistic
  10 / 2009
  21 cm
  470
  Faik Konica 
Josif Mita  
  978-9951-06-198-8
 
Rendi i fjaleve dhe struktura...
  Linguistic
  11 / 2009
  21 cm
  215
  Instituti Albanologjik i Prishtines 
Qemal Murati  
  978-9951-411-73-8
 
Per shqipen standarte; Permas...
  Linguistic
  11 / 2009
  20 cm
  316
  Akademia e Shkencave 
Group of authors  
  978-8895-04-41-87
 
Atlasi dialektologjik i gjuhe...
  Linguistic
  11 / 2009
  30 cm
  464
  Akademia e Shkencave 
Group of authors  
  978-8895-04-41-87
 
Atlasi dialektologjik i gjuhe...
  Linguistic
  11 / 2009
  30 cm
  601
  Logos-A 
Mehdi Polisi  
  978-9989-58-305-6
 
Gramatika e gjuhes turke (Fon...
  Linguistic
  11 / 2009
  24.5 cm
  370
  Insituti Albanologjik i Prishtines 
Tafil Kelmendi  
  978-9951-411-54-7
  Studime Sintaksore
  Linguistic
  10 / 2008
  20.5 cm
  179
  Almera 
Gaetano Petrota  
  978-99956-20-36-3
 
Populli, gjuha dhe letersia s...
  Linguistic
  10 / 2008
  23 cm
  624
  Toena 
Gjovalin Shkurtaj  
  978-99943-1-315-0
 
Si te shkruajme shqip, nga dr...
  Linguistic
  11 / 2008
  23 cm
  280
  Insituti Alb. Prishtines 
Group of authors  
  978-9951-411-62-2
 
Konsulta gjuhesore e Prishtin...
  Linguistic
  10 / 2011
  22.5 cm
  310
  Insituti Alb. Prishtines 
Mehmet Halimi  
  978-9951-411-52-3
  E folmja e Karadakut
  Linguistic
  11 / 2008
  21 cm
  460
  Camaj-Pipa 
Tomor Osmani  
  978-9928-4131-3-0
  Shejzat per gjuhen shqipe
  Linguistic
  3 / 2013
  20.6 cm
  307
  Erik 
Vilma Tafani  
  978-99956-36-56-2
 
Probleme psiko-didaktike te t...
  Linguistic
  8 / 2010
  20 cm
  112
  Prishtine 
Group of authors  
 
  Abetarja e Zymit 1900
  Linguistic
  5 / 2013
  22.5 cm
 
  Rugova Art 
Isuf Musliu  
  978-9951-536-25-7
 
E folmja e Petreshtices / The...
  Linguistic
  5 / 2013
  20.5 cm
  39
  Prograf 
Vesel Nuhiu  
  978-9951-615-11-2
 
Ndikimi i anglishtes ne gjuhe...
  Linguistic
  6 / 2013
  24 cm
  334
  Marin Barleti 
Altin Kocaqi  
  978-99956-0470-1
 
Dokumente Historiko-Gjuhesore...
  Linguistic
  6 / 2013
  20.5 cm
  150
  Emal 
Qemal H.Gegollari  
  978-9928-04-015-5
 
E folmja purishte/ Purisht sp...
  Linguistic
  7 / 2011
  21 cm
  127
  OM 
Dr.Sedat Kuci  
  978-9951-632-08-9
 
Studime mbi strukturen e shqi...
  Linguistic
  7 / 2013
  24 cm
  266
  Zero Print 
Shkumbin Munishi  
  978-9951-655-02-6
 
Pikepamjet e Androkli Kostall...
  Linguistic
  8 / 2013
  20 cm
  183
  Zero Print 
Shkumbin Munishi  
  978-9951-655-01-9
 
Probleme te shqipes standarte...
  Linguistic
  8 / 2013
  20.3 cm
  227
  Press Studio 
Ruzhdi Ushaku  
  978-9940-9142-5-7
 
Shqipja si celes per dy fraza...
  Linguistic
  8 / 2013
  20 cm
  72
  Infbotues 
Rami Memushaj  
  978-9928-173-09-6
 
Gjuha shqipe ne shtratin e Pr...
  Linguistic
  9 / 2013
  20 cm
  192
  Furkan ISM 
Fadil Curri  
  978-9989-720-86-4
 
Hani e Elezit leksikor me fra...
  Linguistic
  9 / 2013
  20.5 cm
  183
  Logos-A 
Xhevat Lloshi  
  9789989584930
 
Periudhat historike të shqipe...
  Linguistic
  11 / 2013
  20 cm
  48
  Artini 
Zijadin Munishi  
  9789951889315
 
Zgjedhimi i foljeve (në gjuhe...
  Linguistic
  12 / 2013
  24 cm
  338
  Instituti Albanologjik 
Qemal Murati  
  9789951596824
 
Gjuha shqipe në komunikimet p...
  Linguistic
  1 / 2014
  24 cm x 17 cm
  549
  OM 
Dr. Sedat Kuçi  
  9789951632133
 
Teoria verbotonale dhe sistem...
  Linguistic
  4 / 2014
  24 cm x 16 cm
  196
  Akademia e Shkencave e Shqipërisë 
Shaban Demiraj  
  9789995610746
 
Gramatikë historike e gjuhës ...
  Linguistic
  1 / 2015
  24 cm x 16.5 cm
  457
  OM 
Lumnije Jusufi  
  9789951632249
 
Zajazi dhe e folmja e tij/ me...
  Linguistic
  5 / 2016
  21
  240
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Valter Memisha  
  9789928101595
  Studime për fjalën shqipe
  Linguistic
  7 / 2016
  21
  303
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Valter Memisha  
  9789995613600
 
Ushtrime për Leksikologji e s...
  Linguistic
  7 / 2016
  21
  256
  Ministria e Punëve të Brendshme 
Nedzad Korajlic, Driton Muharremi, Xhemajl Ademaj  
  9789951728003
 
Fjalori Terminologjia Krimina...
  Linguistic
  5 / 2016
  30
  522
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Grup autorësh  
  978992814248
  Kërkime gjuhësore II
  Linguistic
  7 / 2016
  23
  575
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Enkeleida Kapia  
  9789928141361
 
Studime në gjuhësi teorike dh...
  Linguistic
  7 / 2016
  21
  253
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Jorgji Gjinari  
  9789928141385
 
Studime për gjuhën shqipe dhe...
  Linguistic
  7 / 2016
  21
  353
  Magus 
B.A.Kule  
  978-9928-4357-3-6
 
Fjalor rrëfyes i miteve Pella...
  Linguistic
  1 / 2017
  20,5
  166
  IVPE-Cetinë 
Ruzhdi Hasanaga  
  9789940980108
 
Frazeologji dhe fjalë të urta...
  Linguistic
  1 / 2017
  21 cm
  193
  Kolegji Biznesi 
Shyqyri Kabashi; Izet Shehu; Kudusi Lama  
  9789951561358
 
Fjalor shpjegues i termave të...
  Linguistic
  7 / 2016
  24
  824
  Instituti i trashegimise kulturore e shpirterore te shqiptareve - Shkup 
Qemal Murati  
  9786084653349
 
Hulumtime linguistike dhe kul...
  Linguistic
  1 / 2017
  24
  230
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Hajri Shehu  
  9789928141415
 
Studime për leksikun dhe leks...
  Linguistic
  7 / 2016
  21
  364
  Qëndra e Studimeve Albanologjike 
Adelina Çerpja (Qosja)  
  9789928141323
 
Norma letrare në sistemin fol...
  Linguistic
  7 / 2016
  24
  309
  Instituti Albanologjik 
Isa Bajçina  
  9789951240284
 
Shqipja standarde dhe problem...
  Linguistic
  1 / 2017
  24
  513
  Zeroprint 
Shkumbin Munishi  
  9789951655439
 
Vështrime sociolingusitike pë...
  Linguistic
  1 / 2017
  20
  195
  Trembelat 
Bardh Rugova  
  9789951890243
  Riçke Rome Itaçi, e Zakucati
  Linguistic
  7 / 2016
  21
  160
  Era 
Shefki Sejdiu  
  9789951041133
 
(Iliro-Arbroro) shqiptarët dh...
  Linguistic
  2 / 2017
  21
  216
  KGT 
Qemal Murati  
  9789951240215
 
Për kulturën gjuhësore shqipe...
  Linguistic
  1 / 2017
  23
  582
  Era 
Begzad Baliu  
  9789951041126
 
Onomastika dhe dokumenti / On...
  Linguistic
  1 / 2017
  20
  398
  Naimi 
Gjovalin Shkurtaj  
  9789928234186
 
Enigma e emrave- përzgjedhja ...
  Linguistic
  11 / 2017
  24
  301
  Botimet Barleti 
Sazan Guri  
  9789928238184
 
Si t'rrokim greqishten, latin...
  Linguistic
  11 / 2017
  23
  298
  Jozef 
Matilda Parllaku (Çollaku)  
  9789928241238
 
Ligjërime për çështje të alba...
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  449
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Memisha, Valter  
  9789928141675
 
Studime për fjalën shqipe (Pë...
  Linguistic
  12 / 2017
  21
  392
  Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës 
Sheremet Krasniqi Godeni  
  9789951414944
 
Studime gjuhësore dhe publici...
  Linguistic
  10 / 2017
  25
  696
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Jani Thomai  
  9789928141699
  Studime për gjuhën shqipe I
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  445
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Jani Thomai  
  9789928141705
  Studime për gjuhën shqipe II
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  422
  Akademia e Studimeve Albanologjike 
Ludmila Buxheli  
  9789928141613
 
Studime gramatikore (Përmbled...
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  441
  Instituti Albanologjik 
Berisha, Naim  
  9789951240406
 
Vëzhgime leksiko-frazeologjik...
  Linguistic
  12 / 2017
  21
  346
  Instituti Albanologjik 
Islamaj, Shefkije  
  9789951240499
 
Gjuha, gjuhëtarët dhe shkrimt...
  Linguistic
  12 / 2017
  21
  430
  Tringa Design 
Durmishi, Izmit  
  9786082110905
  Trajtesa gjuhësore
  Linguistic
  12 / 2017
  21
  190
  Interlingua 
Banjica, Merita  
  9789989173639
 
Diversiteti linguistik dhe ed...
  Linguistic
  12 / 2017
  24
  233
  Zenit Editions 
Hysen Sinani  
  9789928113627
 
Fjalor Frëngjisht - Shqip: fj...
  Linguistic
  11 / 2017
  29
  1404
  SHBLSH e Re 
J. Ritter von Xylander  
  9789994324101
  Gjuha e Skipëtarëve
  Linguistic
  11 / 2017
  20
  285
  Libraria Kotti 
Agron Dalipaj  
  9789928167750
  Gjuha kozmike 2
  Linguistic
  11 / 2017
  21
  208
  Furkan ISM 
Kasami, Kujtim  
  9786082161402
 
Kualifikimi i kuadrit mësimor...
  Linguistic
  12 / 2017
  21
  121
  Dituria 2015 
Shema, Isak  
  9789951737098
 
Mësimi i gjuhës shqipe në Arb...
  Linguistic
  12 / 2017
  22
  386
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
Murati, Qemal  
  9786084653578
 
Fjalor i termave dhe nocionev...
  Linguistic
  1 / 2018
  24
  366
  Kurora 
Berisha, Shaban, A.  
  9789951743020
 
Toponimia e Moravës së Poshtm...
  Linguistic
  1 / 2018
  21
  226
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
Azizi, Hidajete  
  9786084653653
 
Nyjat në shqipen dhe në maqed...
  Linguistic
  1 / 2018
  24
  174
  Fral-2000 
Balaj, Fredi  
  9789928447302
 
Gjuha që bota flet dhe... sim...
  Linguistic
  1 / 2018
  21
  94
  Makedonska akademija na naukite i umetnostite 
 
  9786082030555
 
"Segašnost" kako lingvisticki...
  Linguistic
  3 / 2018
  24
  220
  Makedonska akademija na naukite i umetnostite 
 
  9786082030715
 
Perifrasticni konstrukcii so ...
  Linguistic
  3 / 2018
  24
  175
  Makedonska akademija na naukite i umetnostite 
 
  9786082031286
 
Subjunktiv so poseben osvrt n...
  Linguistic
  3 / 2018
  24
  233
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS