Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Law * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Furkan 
Bajram Pollozhani  
  978-608-216-034-4
 
Kushtetuta e Republikes se Ma...
  Law
  5 / 2011
  20.5 cm
  459
  Ombra Gvg 
Ylli Bufi  
  978-99956-38-68-9
  Tempulli i demokracise
  Law
  10 / 2010
  23 cm
  677
  Ufo university press 
Ervin Karamuco  
  978-99956-19-92-3
 
Permbledhje ligjesh,ne fushen...
  Law
  5 / 2012
  24.5 cm
  454
  Kumi 
Agim Tartari  
  978-99956-48-86-2
 
Trashegimia ne te drejten nde...
  Law
  1 / 2011
  21 cm
  280
  Albjuris 
Gjok Buna  
  99956-854-5-0
 
Kodi penal dhe legjislacioni ...
  Law
  5 / 2012
  20.5 cm
  281
  Albjuris 
Gjok Buna  
  99956-804-7-5
 
Kushtetuta e republikes se Sh...
  Law
  11 / 2012
  17.5 cm
  295
  Albjuris 
Gjok Buna  
  978-99956-854-9-2
 
Kodi i procedurave administra...
  Law
  11 / 2012
  16.5 cm
  220
  Gjergj Fishta 
Mehdi Hyseni  
  1-891654-30-6
 
UCK-ja dhe e drejta nderkombe...
  Law
  2 / 2011
  20 cm
  326
   
Luljeta Buza  
  978-99956-88-57-8
 
E drejta per informacion dhe ...
  Law
  2 / 2011
  20.5 cm
  184
  Albjuris 
Ardita& Gjok Buna  
  978-99956-753-9-4
 
Permbledhje e akteve per kthi...
  Law
  2 / 2011
  21 cm
  432
  Shblu 
Ismet&Ela Elezi  
  978-99927-0-568-1
  Historia e se drejtes penale
  Law
  2 / 2011
  23.5 cm
  292
  Fan Noli 
Ylli Pjeternikaj,Isuf Haxhiu,Tanci Punmira  
  978-99956-86-34-5
 
Jurisprudenca e gjykates se l...
  Law
  3 / 2011
  25.5 cm
  602
  Albjuris 
Grup autoresh  
  978-99956-854-1-8
 
Kodi Civil i vitit 1929 i koh...
  Law
  3 / 2011
  20 cm
  507
  Toena 
Ersi N. Bozheku, Ismet Elezi  
  978-99943-1-816-2
 
Pergjegjesia penale e persona...
  Law
  5 / 2012
  23 cm
  318
  Onufri 
Olti Skrame  
  978-9956-87-63-2
 
Komentari I kodit civil te Re...
  Law
  5 / 2012
  23 cm
  661
  Onufri 
Olti Skrame  
  978-99956-87-62-5
 
Komentari I kodit civil te Re...
  Law
  5 / 2012
  23 cm
  711
  Toena 
Sokol Sadushi  
  978-99943-1-801-8
 
Drejtesia kushtetuese ne zhvi...
  Law
  5 / 2012
  23 cm
  702
  Dita 2000 
Gentian Trenova  
  978-99956-832-1-4
  Interpretime te kodit penal
  Law
  5 / 2010
  21 cm
  245
  Alb Juris 
Group of authors  
  978-99943-974-1-9
 
Avokati ne procesin penal(Pje...
  Law
  3 / 2010
  22 cm
  133
  Alb Juris 
Group of authors  
  978-99943-974-5-1
 
Avokati ne procesin penal(Pje...
  Law
  3 / 2010
  22 cm
  133
  Qendra Juridike e Kosoves 
Group of authors  
  978-9951-8821-1-8
 
Ligjet e aplikueshme ne Kosov...
  Law
  11 / 2011
  21 cm
  574
  Albjuris 
Group of authors  
  978-99956-719-3-X
  Kodi i procedures penale
  Law
  10 / 2009
  17 cm
  614
  Albjuris 
Group of authors  
  978-99956-719-6-4
  Kodi penal
  Law
  12 / 2009
  17 cm
  307
  Triptik 
Erarber Madhi  
  978-99956-0056-3
 
Kufijte, punimet e reja dhe p...
  Law
  4 / 2009
  20 cm
  447
  Dajti 2000 
Aurela Anastasi  
  978-99956-606-7-3
 
E drejta Kushtetuese e krahas...
  Law
  5 / 2009
  20 cm
  220
  UET / Press 
Besnik Maho  
  978-99956-39-08-4
 
Fitimi i pronesise mbi pasuri...
  Law
  6 / 2009
  23 cm
  239
  ABC 
L. Omari; A.Anastasi  
  978-99956-01-41-6
  E drejta kushtetuese
  Law
  6 / 2009
  21 cm
  444
  Albjuris 
Group of authors  
  978-99956-753-0-1
 
Kodi Zgjedhor i Republikes se...
  Law
  2 / 2009
  17 cm
  208
  Albjuris 
Group of authors  
  978-99956-719-5-2
 
Permbledhje tematike vendimes...
  Law
  2 / 2009
  24 cm
  655
   
Lulezim Shishani  
  978-9951-666-42-4
 
Luftimi i trafikimit te mjete...
  Law
  10 / 2009
  21 cm
  191
  Toena 
Rexhep Meidani  
  978-99943-1-473-7
 
Kushtetuta; Bilanci dhe persp...
  Law
  11 / 2009
  20 cm
  92
   
Ndue Pjetra  
  978-9928-17-00-0-2
  Avokati i vetvetes
  Law
  1 / 2013
  20.5 cm
  192
  Albpaper 
Av. Agim I. Tartari  
  97899943455-8-8
  Shkrime Juridike etj…
  Law
  4 / 2008
  21 cm
  743
  Albjuris 
Group of authors  
  978-99956-719-0-7
 
Per tregtaret dhe shoqerite t...
  Law
  11 / 2008
  20.5 cm
  616
  Dita 2000 
Gentian Trenova  
  978-99943-57-33-8
 
Interpretime gjyqesore te Kod...
  Law
  11 / 2008
  23 cm
  497
  Dita 2000 
Petraq Çuri  
  978-99943-57-37-6
 
E drejta avokatore shqiptare,...
  Law
  11 / 2008
  21 cm
  434
  Dita 2000 
Petraq Çuri  
  978-99943-57-38-3
 
E drejta proceduriale civile ...
  Law
  11 / 2008
  24.5 cm
  415
  Dita 2000 
Sh. Shabani; A. Hyseni  
  978-99943-942-4-1
 
Ligji doganor & praktike gjyq...
  Law
  11 / 2008
  24 cm
  1065
  Dudaj 
Shefqet Muci  
  978-99943-0-029-7
 
E drejta penale, pjesa e perg...
  Law
  11 / 2008
  24 cm
  378
  Qendra e Publikimeve Zyrtare  
Group of authors  
  97899943-783-8-8
 
Permbledhje legjislacioni per...
  Law
  2 / 2008
  20.5 cm
  190
  Qendra e Publikimeve Zyrtare 
Group of authors  
  97899943-783-8-8
 
Permbledhje legjislacioni per...
  Law
  2 / 2008
  20.5 cm
  154
  Qendra e Publikimeve Zyrtare 
Group of authors  
  97899943-783-8-8
 
Permbledhje legjislacioni per...
  Law
  2 / 2008
  20.5 cm
  178
  Qendra e Publikimeve Zyrtare 
Group of authors  
  99943-783-4-1
 
Permbledhje legjislacioni per...
  Law
  2 / 2008
  29 cm
  321
  Furkan 
Afrim Osmani  
  978-608-216-053-5
 
Komentar i ligjit per ekzekut...
  Law
  4 / 2013
  24 cm
  409
  Toena 
Nikoll Rica  
  978-99943-1-790-5
 
Policia gjyqesore si subjekt ...
  Law
  2 / 2012
  20 cm
  336
  Dita 2000 
Gentian Trenova  
  978-99956-92-81-0
 
Interpretime te kodit penal (...
  Law
  7 / 2013
  20.5 cm
  486
  Iceberg 
Agron Alibali  
  978-9928-4140-1-4
 
Kushtetuta Evropa dhe minorit...
  Law
  7 / 2013
  20.5 cm
  240
  Media Print  
A.Malltezi; J.Rystemaj; L.Pelinku  
  978-9928-08-111-7
 
Aspekte te se drejtes se bizn...
  Law
  7 / 2013
  24 cm
  598
  Morava 
Marko Bello  
  978-9928-169-05-1
 
Traktati Nderkombetar / Inte...
  Law
  7 / 2013
  24 cm
  214
  Emal 
E.Dobjani; E.Puto; E.Toska;  
  978-9928-04-132-6
 
E drejta Adminitrative -Kontr...
  Law
  7 / 2013
  23 cm
  418
  Media Print  
Dr.Enkelejda Olldashi  
  978-99956-93-28-2
 
E drejta Romake / Roman right...
  Law
  7 / 2013
  23 cm
  260
  KGT 
Prof.Ass.Dr.Fejzulla Berisha  
  9789951672016
 
E Drejte Administrative (pjes...
  Law
  1 / 2014
  28 cm x 17 cm
  369
  KGT 
Prof.Ass.Dr.Fejzulla Berisha  
  9789951672009
 
Hyrje në të drejtën (fillimet...
  Law
  1 / 2014
  24 cm x 17 cm
  379
  KGT 
Fadil Osmani  
  9789951160551
 
Menaxhimi i burimeve njerëzor...
  Law
  1 / 2014
  24 cm x 17 cm
  215
  Brezi 81 
Dr.sc.Sadik Haxhiu  
  9789951424578
 
Zgjedhjet,sistemet zgjedhore ...
  Law
  1 / 2014
  23.8 cm x 16.5 cm
  505
  KGT  
Dr.Qerim Qerimi  
  9789951190789
 
Mbrojtja ligjore e Mjedisit (...
  Law
  1 / 2014
  24 cm
  268
  Universiteti i Prishtinës 
Prof.dr.Abdulla Aliu  
  9789951001571
 
E drejta civile/ Civil law (g...
  Law
  1 / 2014
  24 cm
  479
  Artini  
Mr.sc.Ramadan Gashi  
  9789951889346
 
E drejta për gjykim publik dh...
  Law
  2 / 2014
  24 cm x 17 cm
  356
  Adelprint 
L.Gjonçaj; G.Gjonçaj  
  9789995632373
 
Kriminologjia / Criminology (...
  Law
  6 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  510
  Ilar 
F.Kola Tafaj; A.Vokshi  
  9789928107862
 
Procedurë civile Pjesa I/ Civ...
  Law
  6 / 2014
  23.5 cm x 16 cm
  466
  Ilar 
F.Kola Tafaj; A.Vokshi  
  9789928419576
 
Procedurë civile Pjesa II/ Ci...
  Law
  6 / 2014
  23.5 cm x 16 cm
  467
  Fan Noli 
Florjan Kalaja  
  9789928165633
 
Gjykimi në mungesë në proçesi...
  Law
  6 / 2014
  22.7 cm x 16 cm
  329
  Albjuris 
Group of authors  
  9789928150202
 
Kushtetuta e Republikës së Sh...
  Law
  6 / 2014
  20.5 cm x 13.5 cm
  383
  Albjuris 
Group of authors  
  9789928150110
 
Vendime të Gjykatës së Lartë ...
  Law
  6 / 2014
  24 cm x 15 cm
  120
  Albjuris 
Group of authors  
  9789928150073
 
Kodi civil ( i përditësuar me...
  Law
  6 / 2014
  20.5 cm x 14 cm
  497
  Albjuris 
Group of authors  
  9789995685492
 
Kodi i procedurave Administra...
  Law
  6 / 2014
  19 cm x 12.5 cm
  248
  Albjuris 
Group of authors  
  9789928150127
 
Kodi i procedurës civile ( i ...
  Law
  6 / 2014
  20 cm x 14 cm
  317
  Albjuris 
Group of authors  
  9789928150035
 
Kodi penal ( i pasuruar dhe m...
  Law
  6 / 2014
  20.5 cm x 13 cm
  290
  Albjuris 
Group of authors  
  9789928150172
 
Kodi i procedurës penale ( i ...
  Law
  6 / 2014
  20 cm x 14 cm
  587
  Universiteti shtetëror i Tetovës  
Dr.Sc.Jusuf Zejneli  
  9786082170091
 
Parlamentarizmi në Republikën...
  Law
  8 / 2014
  24 cm x 16.5 cm
  226
   
Agim Gjoleka / Esmeralda Gjoleka  
  9789992780940
 
Avokati në procesin gjyqësor ...
  Law
  9 / 2014
  20 cm x 21 cm
  198
   
Prof. Dr. Vesel Latifi  
  978995140124
 
Kriminalistika, zbulimi dhe t...
  Law
  7 / 2015
  24 cm x 16.5 cm
  623
  Universty Press 
Slobodan Markovic  
  9789958673313
  Pravo intelektualne svojine
  Law
  1 / 1900
  24 cm x 17
  430
  Gjykata Kushtetuese 
Group of authors  
 
 
Vendime të Gjykatës Kushtetue...
  Law
  5 / 2016
  25
  367
  Vertigo 
Safet Hoxha  
  9789951707077
 
Bazat e prokurorimit publik/ ...
  Law
  2 / 2017
  24 cm
  266
  Libri Tetovë 
Nazmije Idrizi  
  9786084810108
 
E drejta e femrës sipas kanun...
  Law
  2 / 2017
  21
  230
  Artini 
Ejup Sahiti, Rexhep Murati  
  9789951690294
 
E drejta e procedurës penale ...
  Law
  2 / 2017
  23,5
  508
  Kolegji ''Fama'' 
Azem Hajdari  
  9789951599146
 
Komentar kodi i procedurës pe...
  Law
  4 / 2017
  25
  1230
  Albjuris 
Gjok Buna  
  9789928150035
 
Ligjet për zbatimin e reformë...
  Law
  4 / 2017
  21
  791
  Dajti 2000 
Luan Omari, Aurela Anastasi  
  9789995601416
 
E drejta kushtetuese (ribotim...
  law
  4 / 2017
  20,5
  428
  Botime Juridike Alb Juris 
Gjok Buna  
  9789928150257
 
Përmbledhje legjislacioni për...
  Law
  5 / 2017
  20
  1106
  Botime Juridike Alb Juris 
 
  9789928150301
 
Vendime unifikuese të Gjykatë...
  Law
  5 / 2017
  21
  475
  Jalifat 
Enver Hasani  
  9789951001854
 
Tema të zgjedhura nga e drejt...
  Law
  5 / 2017
  24
  419
  Kolegji Fama  
Hazër R.Susuri  
  9789951599153
 
E drejta kushtetuese (Botimi ...
  Law
  5 / 2017
  24
  468
  UET 
Bledar Mustafaraj  
  9789928236203
 
Kriminaliteti i të miturve (A...
  Law
  8 / 2017
  21
  544
  Naimi 
Danja Hobdari  
  9789928234179
 
Regjimi juridik i pronës dhe ...
  Law
  11 / 2017
  24
  310
  UET Press  
Silvana Bello  
  9789928236333
 
Kontrata e sigurimit në të dr...
  Law
  11 / 2017
  21
  221
  European college of Kosovo 
Hazër R.Susuri, Elinda Susuri Humolli  
  9789951740012
 
Rasti Saramati në GJEDNJ Stra...
  Law
  11 / 2017
  24
  535
  Furkan ISM 
Afrim Osmani  
  9786082161426
  Penologjia
  Law
  11 / 2017
  24
  451
  ''Fan Noli'' 
Florjan Kalaja  
  9789928203205
  Dilema kushtetuese I
  Law
  11 / 2017
  23
  449
  Prudencia Consulting 
Salihu, Agim, M.  
  9789951895903
 
Përmbledhje e dispozitave në ...
  Law
  1 / 2018
  20
  222
  Prudencia Consulting 
Salihu, Agim, M.  
  9789951895910
 
Ligji i procedurës së përgjit...
  Law
  1 / 2018
  21
  258
  Emal 
Dobjani, Erajd  
  9789928043832
 
Kontratat administrative: tra...
  Law
  1 / 2018
  25
  1168
  Botimet Barleti 
Kalaja, Florjan  
  9789928238511
  Dilema kushtetuese II
  Law
  2 / 2018
  24
  522
  Kolegji Universitar ''Biznesi'' 
Hoxha, Resmi  
  9789951561471
 
Aspekte teoriko-praktike të e...
  Law
  2 / 2018
  25
  363
  Studentski servis 
Stoimenovski, Kosta  
  9786084777113
 
Zarobena, namesto preporodena...
  Law
  2 / 2018
  21
  264
  Shoqata e krijuesve letrarë ''Penat e Dushkajës'' 
Sokoli, Gjokë  
  9789951893190
 
Aspekti juridiko-penal i gjen...
  Law
  2 / 2018
  21
  146
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS