Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > History * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Faik Konica 
Eqrem Zenelaj  
  978-9951-06-366-1
 
Shtypi i Austrise per demonst...
  History
  11 / 2011
  25 cm
  276
  Grafobeni 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-1-6
 
Kuvendi i taksimit dhe lufter...
  History
  10 / 2012
  20 cm
  294
  Logos-A 
Kim Mehmeti  
  978-9989-58-381-0
  Shkupi
  History
  10 / 2012
  22.5 cm
  264
  Vllamasi 
Dragush Kurti  
  978-9928-140-15-9
 
Historiku I sherrbimit farmac...
  History
  4 / 2012
  20.5 cm
  175
  Instituti Albanologjik 
Maximilian Lambertz  
  978-9928-116-05-5
  Posta e Shqypnise
  History
  2 / 2011
  21.8 cm
  163
  Franceskane 
At Daniel Gjecaj  
  978-99956-97-17-4
 
Vepra ll/Galeria e artit te m...
  History
  11 / 2012
  23.5 cm
  223
  Buzuku 
Kastriot Myftaraj  
  978-9951-08-142-9
  Ballkanadolli Gjeostrategjik
  History
  8 / 2011
  21 cm
  379
   
Arber Berisha  
 
 
Toleranca Osmane dhe Shqiptar...
  History
  10 / 2012
  28 cm
  133
   
Jusuf Bajraktari  
  978-9951-409-30-8
 
Serbia e Shqiptaret libri i p...
  History
  9 / 2012
  20.5 cm
  277
  Onufri 
Jamer Pettifer  
  978-99928-164-35-3
 
Ushtria Çlirimare e Kosovës,N...
  History
  7 / 2013
  20.5 cm
  416
  Grafobeni 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-5-4
 
Kuvendet,mbledhjet kombetare ...
  History
  7 / 2012
  20 cm
  233
  Grafobeni 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-7-8
  Kemi nevoje per Mbretin
  History
  10 / 2012
  19.5 cm
  335
  West Print 
Valter Gjoni  
 
 
Gjurmime historike ne parkun ...
  History
  4 / 2012
  28 cm
  97
  Naimi 
Franko Benanti  
  978-9928-109-29-3
 
Lufta ime me e gjate,Shqiperi...
  History
  7 / 2012
  20.5 cm
  344
  Belina.H 
Xhovani Shyti  
  978-99956-852-8-7
  Ditet e frikshme te vitit 97
  History
  12 / 2011
  20.5 cm
  210
  Edlora 
Bardho Hysenaj  
  978-99956-14-78-2
  Histori e Laberise
  History
  7 / 2011
  20.5 cm
  765
  Naimi 
Irakli Kocollari  
  978-9928-109-25-5
 
Arvanitet, historia e shqipta...
  History
  5 / 2012
  20.5 cm
  324
  Toena 
Dhimiter S. Shuteriqi  
  978-99943-1-729-5
 
Aranitet, historia-gjenealogj...
  History
  8 / 2011
  20.5 cm
  167
  Franceskane 
At Daniel Gjecaj  
  978-99956-97-16-7
 
Vepra l / Galeria e artit te ...
  History
  12 / 2012
  23.5 cm
  265
  Vesso 
Besnik Imeri  
  978-9928-109-34-7
 
Epiri, nje hishtori pellazko-...
  History
  11 / 2012
  20 cm
  320
  Onufri 
Ali Kelcyra  
  978-99956-87-81-6
 
Shkrime per historine e Shqip...
  History
  8 / 2012
  21.5 cm
  658
  Toena 
Arben Puto  
  978-99943-1-762-2
  Lufta Italo-Greke
  History
  10 / 2011
  20.5 cm
  408
  Instituti i integrimit te kultures shqiptare 
Ibrahim Rr.Gashi  
  978-99956-46-07-3
 
Kronologjia shqiptare dhe kal...
  History
  6 / 2011
  24 cm
  291
  UET 
Blendi Fevziu  
  978-99956-39-74-7
 
100 vjet , nje ekskursion ne ...
  History
  2 / 2012
  23 cm
  383
  Faik Konica 
Jusuf Buxhovi  
  978-9951-06-401-9
 
Kongresi i Berlinit dhe lidhj...
  History
  1 / 2012
  24.5 cm
  729
  Faik Konica 
Eqrem Zenelaj  
  978-9951-06-319-7
 
Ceshtja Shqiptare nga kendves...
  History
  3 / 2010
  24.5 cm
  743
  Toena 
Mero Baze  
  978-99943-1-650-2
 
Viti '97,prapaskenat e krizes...
  History
  4 / 2010
  20.5 cm
  400
  Uegen 
Leonard Prifti  
  978-9928-03-018-4
  Shqiptaret,greket dhe serbet
  History
  5 / 2010
  21 cm
  514
  Naimi 
Monika Shoshori Stafa  
  978-9928-109-04-0
  Monarkia kunder republikes
  History
  7 / 2011
  20.5 cm
  314
  Klean 
Beqir Meta  
  978-99956-83-68-9
  Tragjedia came
  History
  2 / 2010
  21 cm
  209
  Carpe Diem 
Pierre Cabanes  
  978-99943-702-1-4
 
Iliret nga Bardhyli deri te G...
  History
  9 / 2010
  20 cm
  307
  Logos-A 
Haqif Mulliqi  
  978-9989-584282
 
Vitet kur Kosova e njohu vete...
  History
  11 / 2012
  20.5 cm
  143
  Botart 
Gjon Keka  
  978-9928-116-27-7
 
Skenderbeu ideator e bashkimi...
  History
  11 / 2012
  20.5 cm
  183
  M&B 
Zyber Gjoni,Haki Pernezha  
  978-99956-04-72-1
 
Dibra ne defteret osmane (146...
  History
  4 / 2011
  21 cm
  380
  Logos-A 
Selatin Novesella  
  978-9989-58-436-7
 
'68 Kosova:Demonstratat e gja...
  History
  11 / 2012
  21.5 cm
  297
  Franceskane 
At Paulin Margjokaj  
  978-99956-97-08-2
 
Kush jane armiqt e shqipnis? ...
  History
  8 / 2012
  23.5 cm
  129
  Logos-A 
Selatin Novesella  
  978-9989-58-435-0
 
'64 Kosova levizja per bashki...
  History
  11 / 2012
  21.5 cm
  360
  Naimi 
Blerina Namik Sadiku  
  978-9928-109-01-9
 
Lindja e ceshtjes came 1820-1...
  History
  11 / 2011
  21 cm
  293
  SHBLSH e Re 
Bahri Beci  
  978-99932-56-19-9
 
Historia e standartizimit te ...
  History
  1 / 2011
  24 cm
  311
  Prishtine 
Grup autoresh  
  978-9951-409-31-5
 
Kryengritja e vitit 1910 ne K...
  History
  4 / 2012
  20.5 cm
  161
  Eneas 
N.Marenin  
  978-9928-110-23-7
 
Shqiperia dhe Shqiptaret: Sof...
  History
  5 / 2012
  21 cm
  119
  Plejad 
Mehdi Frasheri  
  978-99956-57-81-9
 
Lidhja e Prizrenit nje polemi...
  History
  9 / 2012
  21 cm
  138
  Omsca-1 
Eugjen Merlika  
  978-9928-132-19-2
 
Mustafa Merlika- Kruja ne hi...
  History
  5 / 2012
  20.4 cm
  550
  UET 
Ilr Ikonomi  
  978-99956-39-76-1
 
Pavaresia : Udhetimi i paharr...
  History
  10 / 2012
  23 cm
  289
  Ombra Gvg 
Neshat H. Bilali  
  978-9928-06-046-4
 
Shenime per historine 1939-19...
  History
  10 / 2012
  20.5 cm
  153
  Toena 
Arben Puto  
  978-99943-1-864-3
 
Shkurorezimi i mbretit Zog ne...
  History
  10 / 2012
  20 cm
  70
  Gjergj Fishta 
Nertila Haxhija Ljarja  
  978-99956-45-87-8
 
Kisha katolike dhe shteti kom...
  History
  8 / 2012
  24 cm
  289
  Instituti i integrimit te kultures shqiptare 
Ibrahim Gashi  
  978-99956-46-10-3
 
Nje komb,nje shkolle,nje kult...
  History
  6 / 2012
  24 cm
  454
  Kumi 
Shefqet H. kercelli  
  978-9928-118-40-0
 
Antologji e detarise shqiptar...
  History
  9 / 2012
  24 cm
  451
  UET 
Romeo Gurakuqi  
  978-99956-39-65-5
  Shqiperia 1911-1914
  History
  11 / 2012
  23.5 cm
  880
  Toena 
Arben Puto  
  978-99943-1-826-1
 
Pavaresia Shqiptare dhe diplo...
  History
  11 / 2012
  22.5 cm
  583
  Albanologjik 
Edmond Malaj  
  978-9928-141-07-1
 
Hebrenjte ne trojet shqiptare...
  History
  3 / 2012
  24.5 cm
  408
  Shkrola 
Sinan Gashi  
 
 
Historia e doreshkrimeve te l...
  History
  1 / 2011
  21 cm
  242
   
Ilir Dojka  
  978-99956-376-1-3
  Sporti shqiptar 1900-1946
  History
  2 / 2011
  23 cm
  226
  Qendra Nderkombetare e Kultures 
Grup autoresh  
  978-992840-20-6
 
Historia e Shteteve te Bashku...
  History
  2 / 2011
  23.5 cm
  566
  Toena 
Demir Dyrmishi  
  978-99943-1-685-4
 
Lufta politike ne udheheqjen ...
  History
  3 / 2011
  20.5 cm
  296
  Julvin II 
Alban Fatos Daci  
  978-9928-40-64-8
  Europa dhe shqiptaret
  History
  5 / 2011
  21 cm
  200
  Franceskane 
Group of authors  
  978-99956-61-793
 
Rishkrimi i historise dhe fig...
  History
  5 / 2011
  23 cm
  156
  UET/Press 
Romeo Gurakuqi  
  978-99956-39-41-9
 
Principata e Shqiperise dhe m...
  History
  2 / 2011
  23.5 cm
  254
  Toena 
Spiro Mela  
  978-99943-1-889-6
 
Luani i Epirit Ali Pasha dhe ...
  History
  4 / 2013
  20.5 cm
  571
  Vllamasi 
Musa Tartari  
  978-99956-94-73-9
  Nga pellazget tek shqiptaret
  History
  7 / 2011
  23 cm
  418
  Toena 
Group of authors  
  978-99943-1-716-5
  Historiku i Vranishtit Vlore
  History
  9 / 2011
  23 cm
  147
  Brezi 81 
Hamit Kaba,Ethem Ceku  
  978-9951-424-34-9
 
Shqiperia dhe Kosova ne arkiv...
  History
  9 / 2011
  23 cm
  273
  Toena 
Arben Puto  
  978-99943-1-762-2
 
Lufta Italo-Greke diktatore e...
  History
  9 / 2011
  21 cm
  406
  Adelprint 
Arsim Spahiu  
  978-99956-32-17-5
 
Shteti epirot (Sh.XIII-II par...
  History
  9 / 2011
  21 cm
  244
  Emal 
Tomorr Aliko  
  978-99956-4757-5
 
Genocidi gjysemshekullor ne S...
  History
  9 / 2011
  21 cm
  447
  Qendra e Stud Albanologjike  
JosiF Papagjoni  
  978-99956-43-49-2
  Historia e teatrit shqiptar
  History
  11 / 2011
  23 cm
  522
  Toena 
Lefter Nasi  
  978-99943-1-699-1
 
Aspekte te shtypjes kombetare...
  History
  4 / 2011
  21 cm
  182
  ASD 
Kujtim Borici  
  978-99956-40-53-8
  Tragjedia e gjeneraleve
  History
  8 / 2011
  21 cm
  230
  Omsca-1 
Mustafa Merlika Kruja  
  978-9928-132-00-0
  Shkrime historike
  History
  12 / 2011
  20 cm
  432
  ASD 
Uran Butka  
  978-99956-40-60-6
 
Masakra e Tivarit dhe pergjeg...
  History
  12 / 2011
  21 cm
  270
  Geer 
Xhafer Sadiku  
  978-9928-07-0081
  Genocidi mbi kulaket
  History
  12 / 2011
  20.5 cm
  335
  Reklama 
Novruz Zejnati  
  978-9928-125-36-1
 
Ahmet Zogu politikan apo usht...
  History
  12 / 2011
  24 cm
  696
   
At Paulin Markgjonaj  
  978-9995697082
 
Kush jane armiqt e shqipnise?...
  History
  10 / 2012
  23 cm
  129
  Saras 
Jaho Brahaj  
  978-9928-152-03-9
 
Flamuri i Kombit Shqiptar-ori...
  History
  10 / 2012
  22 cm
  186
  55 
Kastriot Dervishi  
  978-99943-56-09-6
 
Sigurimi i shtetit 1944-1991-...
  History
  9 / 2012
  22 cm
  250
  55 
Kastriot Dervishi  
  978-9943-56-22-5
 
Kryeministrat dhe ministrat e...
  History
  10 / 2012
  23 cm
  272
  Naimi 
Kosta Papa Tomorri  
  978-9928-109-38-5
 
Barbarite greke ne Shqiperi- ...
  History
  9 / 2012
  21 cm
  167
  QSA 
Ledia Dushku  
  978-99956-43-77-5
 
Kur historia ndau dy popuj fq...
  History
  9 / 2012
  20.5 cm
  379
  Toena 
Muhamet Shatri  
  978-99943-1-803-2
 
Dokumente britanike per cesht...
  History
  9 / 2012
  24 cm
  672
  Reklama 
Novruz Zejnati  
  978-99928-125-68-2
 
Esad Toptani: ti japim gjener...
  History
  10 / 2012
  22.5 cm
  178
  Europrint 
Jusuf Osmani  
  978-9951-404-27-3
 
Krimet e Serbise ndaj femijev...
  History
  10 / 2012
  23 cm
  283
  Prishtina Press 
Mr. Murat Ajvazi  
  978-99516-11-14-5
 
Ceshtja shqiptare ne shtypin ...
  History
  10 / 2012
  21 cm
  196
  Via-Egnatia 
Fotaq Andrea  
  978-992-81-4500-0
 
Arbereshet e Italise 1413-200...
  History
  5 / 2012
  24 cm
  527
  Migjeni 
Teki Sadiku  
  978-99956-718-3-9
 
Mallakastra dhe Myzeqeja e Vo...
  History
  9 / 2012
  23 cm
  422
  Brezi' 81 
Prof.Dr. Sabile Kecmezi -Basha  
  978-99514-24-43-1
  Vleresime Historiko-politike
  History
  10 / 2012
  21 cm
  321
  Instituti i trashegimise shpirterore e kulturore te shqiptareve ne Shkup 
Group of authors  
  978-608-4653-02-8
 
Veprimtaria atdhetare e Hasan...
  History
  10 / 2012
  23 cm
  175
  Geer 
Enver Memishaj-Lepenica  
  978-9928070852
 
Major Ahmet Lepenica: Komanda...
  History
  7 / 2012
  20.5 cm
  483
  Kristalina Kh 
Kaliopi Naska  
  978-99956-43-81-2
 
Shen-Naumi dhe diplomacia e k...
  History
  8 / 2012
  24.5 cm
  698
  Gent-Grafik 
Vitore Sallaku  
  978-99956-743-2-8
  Historia e cirkut shqiptar
  History
  4 / 2010
  24 cm
  320
  Plejad 
Kastriot Myftaraj  
  978-99956-57-19-2
  Terrorizmi Historiografik
  History
  2 / 2010
  20.5 cm
  95
  Kumi 
Stilian Adhami  
  978-99956-48-41-1
 
Kontribute Shqiptare ne Visar...
  History
  2 / 2010
  20.5 cm
  754
  Erik 
Moikom Zeqo,Dëshira Jazexhiu  
  978-9928-123-40-4
 
100 vjet pavarësi, flamuri që...
  History
  9 / 2012
  22 cm
  182
  ASD Studio 
Uran Butka  
  978-99956-40-42-2
  Miti i Haxh Qamilit
  History
  6 / 2010
  20 cm
  240
  Gent-Grafik 
Dr.Faruk Borova  
  978-99956-51-05-3
 
Dinastia shqiptare qe sundoi ...
  History
  5 / 2010
  20.5 cm
  143
  Ilar 
Hile Lushaku  
  978-99956-07-42-5
 
Ministrat e brenshem 1912-200...
  History
  5 / 2010
  23.5 cm
  526
  Ilar 
Hile Lushaku  
  978-99956-07-42-5
 
Ministrat e brenshem 1912-200...
  History
  5 / 2010
  23.5 cm
  438
  Faik Konica 
Jusuf Buxhovi  
  978-9951-06-318-0
 
Nga Shqiperia osmane te Shqip...
  History
  12 / 2010
  21 cm
  592
  Qendra 
Hajrush Kurtaj  
  978-9951-8571-9-2
 
Ne rrugen e lirise: ditar luf...
  History
  5 / 2012
  24 cm
  470
  Qendra 
Hajrush Kurtaj  
  978-9951-8829-1-0
  Lufta e UCK-se ne ZON
  History
  5 / 2012
  24 cm
  223
   
Hakif Bajrami  
  9951-426-04-2
 
Si e rikuperoi Serbia Kosoven...
  History
  5 / 2012
  23 cm
  224
   
Hakif Bajrami  
  978-9951-541-12-1
 
Si e rikuperoi Serbia Kosoven...
  History
  5 / 2012
  21 cm
  354
  Buzuku 
Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-150-4
  Pranvera e lirise '81
  History
  5 / 2012
  21 cm
  189
  Buzuku 
Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-152-8
  Guxo ta duash lirine
  History
  5 / 2012
  21 cm
  189
  Buzuku 
Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-151-1
  Flijimi per lirine
  History
  5 / 2012
  21 cm
  185
  SHBLSH E RE 
Cuk Simoni  
  978-99943-2-2-243-6
 
Skenderbeu heroi i Shqiperise...
  History
  3 / 2010
  20.5 cm
  154
  Arberia 
Eqrem Nexhipi  
  978-99943-50-32-2
 
Psheretima-E verteta historik...
  History
  3 / 2010
  20.5 cm
  624
  KGT 
Xheladin Shala  
  978-9951-596-74-9
 
Pushtimi i Kosoves nga Serbia...
  History
  12 / 2012
  20.5 cm
  380
  Globus R. 
Ferit.F.Baca  
  978-99956-834-7-4
 
Shqiperia dhe organizatat nde...
  History
  2 / 2010
  20.5 cm
  206
  55 
Eqrem Bej Vlora  
  978-99943-56-83-6
 
Baronesha Marie Amelie Von Go...
  History
  3 / 2010
  20 cm
  338
  55 
Eqrem Bej Vlora  
  978-99943-56-89-8
 
Baronesha Marie Amelie Von Go...
  History
  10 / 2010
  20 cm
  240
  Naimi 
Ismail Strazimiri  
  978-9928-4017-1-7
 
Lufta kunder pavaresimit te S...
  History
  10 / 2010
  20.5 cm
  353
  Buzuku 
Dr.Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-116-9
  Pavaresia si kompromis
  History
  10 / 2010
  20.5 cm
  203
  Vatra 
Marin Barleti  
  978-608-4556-05-3
  Rrethimi i Shkodres
  History
  4 / 2010
  20 cm
  230
  Max 
Muslim Pasha  
  978-99956-623227
 
Te fshehtat e paktit detar Sh...
  History
  4 / 2010
  23 cm
  286
  Dudaj 
Arben Puto  
  978-99943-0-179-9
 
Historia diplomatike e ceshtj...
  History
  11 / 2010
  21.5 cm
  353
  Fan Noli 
Arben Puto  
  978-99956-86-27-7
  Demokracia e rrethuar
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  431
  Botimet Franceskane 
At Justin Rrota  
  978-99956-783-7-1
 
Ditet e mbrame te Turqise ne ...
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  202
  Gjergj Fishta 
Aurel Plasari  
  978-99956-855-0-8
  Skenderbeu
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  944
  Ombra Gvg 
Bledar Kurti  
  978-99956-38-72-6
 
CIA dhe Presidentet Amerikane...
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  312
  Pegi 
Gaqo Nesho / Ilo Manushi / Janaq Lilo  
  978-99956-28-98-7
 
Leskoviku ne vitet e zjarrta ...
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  336
  Koha 
Oliver Jens Schmitt  
  978-9951-417-74-7
 
Kosova histori e shkurter e n...
  History
  11 / 2012
  21.5 cm
  309
  Buzuku 
Dr.Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-158-0
  Pavaresi dhe personalitete
  History
  11 / 2012
  21 cm
  394
  Dituria 
Selman Mece  
  978-99943-46-96-7
  Permes shtjellave qiellore
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  174
  Ideon 
Besnik S. Kebej  
  978-9928-4032-3-0
 
Origjina dibrane e Skenderbeu...
  History
  12 / 2010
  20.5 cm
  208
  Plejad 
At Giuseppe (Zef) Valentini  
  978-99956-57-50-5
 
Kontribute per kronologjine e...
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  434
  Plejad 
At Giuseppe (Zef) Valentini  
  978-99956-57-51-2
 
Kontribute per kronologjine e...
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  845
  Plejad 
At Giuseppe (Zef) Valentini  
  978-99956-57-49-9
 
Kontribute per kronologjine e...
  History
  11 / 2010
  20.5 cm
  303
  Geer 
A.Gjinaj,F.Lila  
  978-9928-07-105-7
 
Lidershipi shqiptar permes hi...
  History
  11 / 2012
  20.5 cm
  468
  Klean  
Teodor Kareco  
  978-99956-836-6-5
 
Skandal me Librin: Historia ...
  History
  8 / 2010
  23 cm
  213
   
Koste Cekrezi  
  978-9928-05-098-4
 
Shqiperia e shkuara dhe e tas...
  History
  5 / 2012
  20 cm
  319
  Naimi 
Franko Benanti  
  9789928-109-29-3
 
Lufta ime më e gjatë: Shqipër...
  History
  3 / 2012
  22 cm
  342
  ACFR 
Glenn P.Hastedt  
  978-9928-4029-0-5
 
Politika e jashtme Amerikane,...
  History
  5 / 2011
  21 cm
  528
  55 
A.Italo Sullioti  
  978-99943-56-71-2
 
Gjashte muaj mbreterimi ne S...
  History
  5 / 2011
  21 cm
  214
  Globus R. 
Sarah-Jane Corke  
  978-99956-90-15-1
 
Operacionet e fshehta dhe str...
  History
  8 / 2010
  22 cm
  317
  Toena 
Rexhep Qosja  
  978-99943-1-895-7
  Shqiperia dhe Kosova
  History
  4 / 2013
  23 cm
  471
  55 
Adrian Majuru  
  978-99943-5667-6
  Bukureshti I Shqiptareve
  History
  2 / 2010
  20.5 cm
  169
  Bota Shqiptare 
David Icke  
  978-9928-00-004-0
  Konspiracioni Boteror
  History
  6 / 2010
  23 cm
  783
  Biblioteka e Marredhenieve Nderkombetare dhe Historise 
Desmond Dinan  
  978-99956-736-4-2
 
Historia e Integrimit Europia...
  History
  6 / 2010
  21 cm
  187
  55 
Kostandin Jirecek  
  978-9994356-73-7
  Historia e serbeve Pjesa e I
  History
  6 / 2010
  21 cm
  486
  55 
Kostandin Jirecek  
  978-9994356-73-8
 
Historia e serbeve Pjesa e II...
  History
  6 / 2010
  21 cm
  289
   
Pierr Cabanes  
  978-99943-702-1-4
 
Iliret- Nga Bardhyli deri te ...
  History
  6 / 2010
  21 cm
  313
  Botimet enciklopedike 
Vincens Dorsa  
 
 
Shqiptaret- misioni i tyre hi...
  History
  6 / 2010
  20 cm
  207
  Bota Shqiptare 
Jonathan Vanckin, John Whalen  
  978-99956-11-87-3
 
Konspiracionet dhe mashtrimet...
  History
  3 / 2010
  21 cm
  495
  Princi 
Bardhyl Ukcamaj  
  978-9995-673215
 
Shqiptaret ne qyteterimin per...
  History
  1 / 2010
  20.5 cm
  247
  Mesonjtorja 
Apostol Kotani  
  99943-35-63-4
 
Shqiptaret dhe Hebrenjte ne s...
  History
  1 / 2010
  20 cm
  268
  55 
Danielle and Pierre De Villemares  
  978-9928-106-14-8
  KGB ne zemer te Vatikanit
  History
  12 / 2011
  21 cm
  186
   
Graham Hancock, Robert Bauval  
  978-9928-09-010-2
  Sfinksi dhe piramidat
  History
  7 / 2012
  21 cm
  506
   
Palok Traboini  
 
  Flamuri ne Deciq
  History
  10 / 2012
  20 cm
  215
  Albpaper 
Viktor Z. Bakillari  
  978-9928-05-094-6
  Histori e shqiperise
  History
  11 / 2012
  20.5 cm
  152
  Qendra e Stud Albanologjike 
A.Lalaj,E.Kambo, S.Boci  
  978-9928-141-10-1
 
Shqiperia ne dokumentet Austr...
  History
  11 / 2011
  23 cm
  358
  Jozef  
Av.Hysen Myshketa  
  978-9928-41-281-2
  Shenime historike
  History
  11 / 2012
  20 cm
  330
  AIIS 
Bernd Fischer  
  978-9928-40-627-9
 
Shqiperia 1943-1945 nje vesht...
  History
  12 / 2012
  20 cm
  295
  Natyra 
N.Merxhushi; M.Minga  
 
 
Paramithia qyteterimi mes tra...
  History
  12 / 2011
  20.5 cm
  228
  Onufri 
Bahri Myftari / Serxhio Mazreku  
  978-9928-164-26-1
  Pashai i Elbasanit
  History
  12 / 2012
  22 cm
  155
  Artini 
Petrika Thengjilli  
  978-9951-8859-5-9
 
Skenderbeu arritje,mangesi pi...
  History
  12 / 2012
  22 cm
  1084
  Dituria 
Jonuz Kucuku  
  978-9928-103-55-0
 
Epiri dhe thesprotia ne sheku...
  History
  12 / 2012
  20.5 cm
  312
  Toena 
Bardhosh Gace  
  978-99927-1-644-4
 
Ata qe shpallen pavaresine ko...
  History
  12 / 2012
  21 cm
  344
  West-Print 
Qemal Velija  
  978-99956-376-8-2
  Mbreteri dhe mbreter ilire
  History
  11 / 2012
  24.5 cm
  144
  Naimi 
Camillo Libardi  
  978-9928-109-15-6
 
Si u be mbret i Shqiperise Ah...
  History
  9 / 2012
  20.5 cm
  140
  Onufri 
Ismail Kadare  
  978-99956-87-43-4
 
Mbi krimin në Ballkan. Letërk...
  History
  11 / 2011
  20.5 cm
  120
  Onufri 
Marin Barleti  
  978-99956-87-78-6
  Rrethimi i Shkodrës
  History
  12 / 2012
  20.5 cm
  304
  Onufri 
Lucia Nadin  
  978-99956-87-86-1
  Shqiperia e rigjetur
  History
  12 / 2012
  24 cm
  361
  Toena 
Paskal Milo  
  978-99943-1-462-1
 
Kosova nga Rambuje ne pavares...
  History
  2 / 2009
  20 cm
  575
  Toena 
Arben Puto  
  978-99943-1-467-6
  Shqiperia politike 1912-1939
  History
  3 / 2009
  23 cm
  739
  Geer 
Gjet Ndoj  
  978-99956-33-11-0
 
Antologji historike, themele ...
  History
  3 / 2009
  23.5 cm
  552
  Dudaj 
Kristo Frashëri  
  978-99943-0-087-7
 
Historia e Kosoves Vell. 1 (D...
  History
  3 / 2009
  23 cm
  280
  Gent-Grafik 
Gëzim Zilja  
  978-99956-743-6-6
  Skaner 1997
  History
  5 / 2009
  21 cm
  608
  Botart 
Luan Përzhita  
  978-99943-807-7-0
 
Mbretëria Dardane, histori e ...
  History
  5 / 2009
  20.5 cm
  95
  55 
Giuseppe Gelcich  
  978-99943-56-53-9
 
Zeta dhe dinastija e Balshjav...
  History
  5 / 2009
  20.5 cm
  241
  Mediaprint 
Fatosh Voshtina  
  978-99956-18-58-2
 
Industria ushtarake shqiptare...
  History
  10 / 2009
  21 cm
  400
  55 
Kastriot Dervishi  
  978-99943-56-43-0
 
Plumba politikes (Historite e...
  History
  7 / 2009
  20.5 cm
  240
  Akademia e Shkencave 
Kristo Frasheri  
  978-99956-10-13-5
 
Historia e qyteterimit shqipt...
  History
  10 / 2009
  23 cm
  346
  Akademia e Shkencave 
Kristo Frasheri  
  978-99956-10-14-2
 
Shpallja e pavaresise se Shqi...
  History
  2 / 2009
  23 cm
  270
  Toena 
Arion Hysenbegas  
  978-99943-1-501-7
 
Ngadhenjim mbi mijevjecaret. ...
  History
  6 / 2009
  23 cm
  783
  Emal 
Elena Kocaqi  
  978-99956-47-09-4
 
Planet per zhdukjen e shqipta...
  History
  6 / 2009
  21 cm
  230
  Kristalina KH 
Veli Haklaj  
  978-99956-43-10-2
 
Kryengritja e Delvines e viti...
  History
  6 / 2009
  23 cm
  342
  Albanica 
Kasem Bicoku  
  978-9951-8735-4-3
  Kastriotet ne Dardani
  History
  6 / 2009
  20.5 cm
  299
  Almera 
Giuseppe Crispi  
  978-99956-20-46-2
 
Skenderbeu, Kujtese historike...
  History
  6 / 2009
  21 cm
  78
  Arberia 
M. E. Durham  
  978-99943-50-20-9
 
Per fiset, ligjet e zakonet e...
  History
  6 / 2009
  20.5 cm
  398
  Almera 
Paolo Muner  
  978-99956-20-44-8
 
Nje histori shkodrane (Flamuj...
  History
  6 / 2009
  20.5 cm
  175
  Albin 
Evjen Peri  
  978-99943-49-42-5
 
Gure ne themelet e arsimit sh...
  History
  7 / 2009
  20.5 cm
  330
  Ada 
Ilir Ushtelenca  
  978-99943-58-59-5
 
Shteti dhe qeverisja e Ali Pa...
  History
  7 / 2009
  20.5 cm
  312
  Arberia 
Syrja Rexha  
  978-99943-50-26-1
  Cameria kerkon drejtesi
  History
  7 / 2009
  20.5 cm
  319
  IHPVKA 
Eduard Shnaider  
  978-99956-758-1-3
 
Pellazget e pasardhesit e tyr...
  History
  7 / 2009
  21 cm
  230
  M&B 
Agron Tufa  
  978-99956-04-12-7
  Dibra me syte e te huajve
  History
  4 / 2009
  20.5 cm
  324
  Albas 
Monika Shoshori Stafa  
  978-99943-54-34-4
  Ceshtja e Shen Naumit
  History
  7 / 2009
  21 cm
  151
  2 Lindje 2 Perendime 
Hyqmet N. Zane  
  978-99956-06-24-4
 
Kosova dhe Cameria - permes d...
  History
  9 / 2009
  20.5 cm
  224
  Faik Konica 
Jusuf Buxhovi  
  978-9951-06-258-9
 
Kthesa Historike; Shteti para...
  History
  6 / 2009
  21 cm
  620
  Ombra GVG 
Fatos Tarifa  
  978-99943-44-87-1
 
Amerikanofobia dhe anti-ameri...
  History
  10 / 2009
  20.5 cm
  143
  Ombra GVG 
Fatos Tarifa  
  978-99956-38-02-3
  Europa e Bashkuar
  History
  10 / 2009
  20.5 cm
  132
  Naimi 
Shaban Sinani  
  978-99956-800-2-2
 
Hebrenjte ne Shqiperi; Prania...
  History
  10 / 2009
  20.5 cm
  464
  Neraida 
Filip Lico  
  978-99956-44-08-6
 
Probleme te marredhenieve gre...
  History
  11 / 2009
  20.5 cm
  495
  Uegen 
Leonard Prifti  
  978-99956-27-74-4
 
Justiniani I, Ligjevenesi i m...
  History
  11 / 2009
  20.5 cm
  331
  Wesso 
Nuri Dragoj  
  978-99943-49-51-1
  Shqiptaret dhe greket
  History
  11 / 2009
  20.5 cm
  285
  Geer 
Luftulla H. Peza; Liljana Peza  
  978-99956-33-78-3
 
Drite e re mbi pellazget dhe ...
  History
  10 / 2009
  21 cm
  151
  Logos-A 
Hajredin S. Muja  
  978-9989-58-300-5
 
Lufta e Kosoves ne shtypin am...
  History
  11 / 2009
  24 cm
  390
  Perpjekja 
Nathalie Clayer  
  978-99956-786-0-9
 
Ne fillimet e nacionalizmit s...
  History
  10 / 2009
  20.5 cm
  700
  Faik Konica 
Jusuf Buxhovi  
  978-9951-06-258-9
 
Kthesa Historike; Lufta e Per...
  History
  11 / 2009
  24 cm
  560
  ASD 
Apostol Kotani  
  978-99956-40-31-6
 
Zemra e madhe shqiptare - sak...
  History
  12 / 2009
  20.5 cm
  160
  ASD 
Apostol Kotani  
  978-99956-40-12-5
 
Te verteta te dhimbshme - ngj...
  History
  12 / 2009
  20.5 cm
  135
  Dituria 
Pellumb Xhufi  
  978999434677-6
  Ikje nga Bizanti
  History
  12 / 2009
  21 cm
  295
  Naimi 
Valbona Karakaci  
  978-99956-800-3-9
  Himni kombetar I shqiptareve
  History
  12 / 2009
  20.5 cm
  287
  55 
Vasfi Baruti  
  978-99943-56-69-0
 
Ramize Gjebrea: Nega Totum - ...
  History
  12 / 2009
  20 cm
  410
  Emal 
Hajro Limaj  
  978-9928-04-125-8
 
Midis Ankarase dhe Tiranes 19...
  History
  1 / 2012
  20 cm
  236
  Faik Konica 
Rrustem Mustafa Remi  
  978-9951-06-424-8
  Ne Evrope apo ne Europe
  History
  12 / 2012
  20.5 cm
  275
  Faik Konica 
Kurtesh Devaja  
  978-9951-06-425-5
  Te molla e kuqe (1878-2012)
  History
  12 / 2012
  20.5 cm
  323
  Prishtine 
Sabit Syla  
  978-9951-409-32-2
 
Shteti Shqiptar dhe ceshtja e...
  History
  12 / 2012
  22 cm
  413
  Sejko 
Beqir Meta  
  97899956-669-1-0
  The Cham Tragedy
  History
  1 / 2008
  21 cm
  218
  Dudaj 
Alfred Frashëri, Neki Frashëri  
  978-99943-005-1-8
 
Frasheri ne historine e Shqip...
  History
  3 / 2008
  22.5 cm
  225
  55 
Joel Leoy  
  97899943563-1-7
  Historia sekrete
  History
  4 / 2008
  21 cm
  264
  ADA 
Stilian Adhami  
  97899943-58-02-1
 
Kontribute shqiptare ne visar...
  History
  2 / 2008
  20 cm
  510
  SHBPK 
Sabile Kecmezi-Basha  
  978-9951-497-10-7
 
Shtypi ilegal shqiptar ne Kos...
  History
  11 / 2009
  21 cm
  570
   
Vebi Xhemaili  
  978-608-211-053-0
 
Shqiptaret e Maqedonise se so...
  History
  12 / 2012
  24.5 cm
  847
  Geer 
Ismet Balaj  
  978-9928-07-116-3
  Kulla e Currit plot histori
  History
  12 / 2012
  23.2 cm
  840
  Muzgu 
Ermal Baze  
  978-9928-100-10-8
 
Nje qytet me statute / Shkodr...
  History
  2 / 2013
  25 cm
  251
  Faik Konica 
Bujar Desku  
  978-9951-06-431-6
 
Interpretimi i deklarates se ...
  History
  2 / 2013
  21 cm
  210
  2LP 
Edward Said  
  978-99956-609-9-4
  Orientalizmi
  History
  11 / 2009
  21 cm
  670
  Q.N.K  
Rexhep Krasniqi  
 
 
Kongresi I Berlinit e Verilin...
  History
  1 / 2008
  20.5 cm
  209
  Plejad 
Ylli Polovina  
  978-99956-05-41-4
 
Gjysma e harruar e Skenderbeu...
  History
  7 / 2008
  21 cm
  264
  Insituti i Historise i Tiranes 
Group of authors  
  978-99956-648-1-7
 
Pavaresia e Shqiperise dhe sf...
  History
  7 / 2008
  20.5 cm
  411
   
Vladimir Xhelaj  
  978-99956-22-36-7
 
Ne origjine te kombit shqipta...
  History
  7 / 2008
  23 cm
  138
  Insituti Albanologjik i Prishtines 
Zekeria Cana  
  978-9951-411-56-1
 
Kryengritja shqiptare e vitit...
  History
  7 / 2008
  24 cm
  620
  Insituti i Historise-Prishtine 
Group of authors  
  978-9951-409-18-6
 
Gjergj Kastrioti-Skenderbeu d...
  History
  7 / 2008
  24 cm
  222
  Insituti i Historise-Prishtine 
Group of authors  
  978-9951-409-17-9
 
Lidhja shqiptare e Prizrenit ...
  History
  7 / 2008
  24 cm
  345
  Naimi 
Koste Cekrezi  
  978-9928-109-49-1
 
Plani i trete per copetimin e...
  History
  2 / 2013
  20.5 cm
  132
  ARS-ZZ 
Qerim Dalipi  
  978-608-65214-4-8
 
Arberia midis republikes se v...
  History
  12 / 2012
  24 cm
  347
  Radio Kosova e lire  
Radio Kosova e lire  
  978-9951-418-08-9
  Arkivi I
  History
  10 / 2009
  20.4 cm
  440
  Radio Kosova e lire 
Radio Kosova e lire  
  978-9951-418-10-2
  Arkivi II
  History
  8 / 2009
  20.4 cm
  434
  Radio Kosova e lire 
Radio Kosova e lire  
  978-9951-418-11-9
  Arkivi III
  History
  8 / 2009
  20.4 cm
  384
  Emal 
Federico Eichberg  
  978-99956-05-58-2
 
Shiriti i liktorit dhe shqipo...
  History
  10 / 2008
  20.5 cm
  146
  Bota Shqiptare 
George Gawrych  
  9789995611-00-2
  Gjysmehena dhe shqiponja
  History
  1 / 2008
  20.5 cm
  342
  Geer 
Lisen Bashkurti  
  978-9928-105-18-9
 
Cameria ne rrugen e zgjidhjes...
  History
  11 / 2012
  20.5 cm
  594
  Faik Konica 
Jusuf Buxhovi  
  978-9951-06-382-1
 
Kosova nga konferenca e Londr...
  History
  11 / 2012
  24 cm
  934
  ASD-Studio 
Uran Butka  
  978-99956-698-6-7
  Bombe ne Ambasaden Sovjetike
  History
  11 / 2008
  21 cm
  224
  Botimet Franceskane 
Shpetim Sala  
  978-99956-701-4-6
  Nje perandor ne Prizren
  History
  11 / 2008
  20.5 cm
  93
  Camaj-Pipa 
Ndoc Ndoja  
  978-99956-02-68-0
 
Dushman - Temali, ne rrjedhe ...
  History
  11 / 2008
  21 cm
  304
  Geer 
Arsim Spahiu  
  978-99956-22-94-7
 
Orakulli i Dodones dhe Epirio...
  History
  12 / 2008
  20.5 cm
  224
  Toena 
Kujtim Dumi  
  978-99943-1-413-3
  Cirku shqiptar 1933-2008
  History
  12 / 2008
  23 cm
  260
   
Hysen Selmani  
  978-99956-650-8-1
 
Nga notimet e Zogut I, mbreti...
  History
  12 / 2008
  20.5 cm
  720
   
Mehmet Kraja  
  978-9951-457-29-3
  Identiteti kosovar
  History
  10 / 2011
  20.5 cm
  510
  Prishtina Press 
Mr. Murat Ajvazi  
  978-9951-611-14-5
 
Ceshtja shqiptare ne shtypin ...
  History
  10 / 2012
  20.5 cm
  196
  Libraria e Carshise 
Skender Asani/Ardian Limani  
  978-9989-9860-3-1
 
Levizja Kombetare Shqiptare n...
  History
  3 / 2012
  20.6 cm
  156
  ArberiaDesign 
Lenina Zhila/Vlado Popovski  
  978-608-217-007-7
 
Marredheniet Sovjetike-Shqipt...
  History
  3 / 2012
  23.8 cm
  313
  Iris 
Nebi Dervishi  
  978-608-207-086-5
 
Struga me rrethine ne vitet e...
  History
  12 / 2012
  24.5 cm
  296
  Koha 
Adriatik Kelmendi  
  978-9951-417-81-5
 
Kapercimi i Rubikonit drejt p...
  History
  2 / 2013
  24.5 cm
  526
  ArberiaDesign 
Vlado Popovski  
  978-608-217-008-4
 
Levizja Kombetare Clirimtare ...
  History
  11 / 2012
  20.5 cm
  232
  Dituria 
Thomas Maissen  
  978-9928-103-58-1
  Historia e Zvicrës
  History
  2 / 2013
  20.5 cm
  304
  Akademia e Shkencave dhe e arteve te kosoves 
Hivzi Islami  
 
 
Aspekti etnik i migrimeve,shq...
  History
  9 / 2012
  24 cm
  380
  Geer 
Ismet Balaj  
  978-9928-07-116-3
  Kulla e Currit plot histori
  History
  3 / 2013
  23 cm
  840
  Pakti 
Bujar Muharremi  
  978-99943-823-9-2
 
Ballkan: Quo vadis Serbisllav...
  History
  11 / 2008
  20.5 cm
  231
  Redona 
Ismail Qemal Bej Vlora  
  978-99956-14-23-2
  Shqiperia dhe Shqiptaret
  History
  11 / 2008
  20.5 cm
  235
  Toena 
Mehmet Hajrizi  
  978-99943-1-343-3
 
Histori e nje organizate poli...
  History
  11 / 2008
  20 cm
  551
  Weso 
Arben Puto  
  978-99956-13-09-9
 
Pavaresia shqiptare ne tryeza...
  History
  11 / 2008
  20.5 cm
  264
  Faik Konica 
Jusuf Buxhovi  
  978-9951-06-225-1
 
Kthesa historike, Vitet e Gje...
  History
  11 / 2008
  21 cm
  350
  AIIS 
Bernd. J. Fischer  
  978-99956-73-60-4
  Diktatoret e Ballkanit
  History
  11 / 2008
  21 cm
  522
  Bota Shqiptare 
Miranda Vickers  
  978-99956-11-68-2
 
Shqiptaret, nje histori moder...
  History
  11 / 2008
  21 cm
  434
  Dituria 
Egidio Ivetic  
  978-99943-46-60-8
  Lufterat ballanike
  History
  11 / 2008
  20.5 cm
  183
  Dituria  
Leon Rey  
  978-9928-103-49-9
  Hyjnite kishin te drejte
  History
  3 / 2012
  21 cm
  120
  Artini 
Dr.Izber Hoti  
  978-9951-8859-8-0
 
Konferenca e paqes ne Paris (...
  History
  3 / 2012
  20 cm
  155
   
Mr. Salih Saliu  
 
 
Lufterat e shqiptareve te Lla...
  History
  3 / 2012
  20 cm
  273
  Instituti Albanologjik 
Pfof.dr. Xheladin Shala  
  978-9951-596-74-9
 
Pushtimi i Kosoves nga Serbia...
  History
  3 / 2012
  20.5 cm
  380
  Shoqata e te burgosurve politik te Kosoves 
Prof.Dr. Sabile Kecmezi-Basha  
  978-9951-497-29-9
 
Selejman Krasniqi veprimtaria...
  History
  9 / 2012
  20 cm
  334
  Dituria 
Thomas Maissen  
  978-9928-103-58-1
  Historia e Zvicres
  History
  3 / 2013
  21 cm
  304
  Triptik 
Enver Memishaj-Lepenica  
  978-9928-153-38-8
 
Prefektet e qarkut te Vlores ...
  History
  3 / 2013
  20.3 cm
  223
  Iceberg 
Irakli Kocollari  
  978-9928-41400-7
 
Ali Pasha dhe Shqiperia ne ar...
  History
  3 / 2013
  24 cm
  480
  Vatra 
Eqrem Zenelaj  
  978-9951-441-81-0
  Historia e diplomacise
  History
  4 / 2013
  24.8 cm
  429
  Ministria e Kultures e Republikes se Maqedonise 
Group of authors  
  978-9989-9860-2-4
  Kerkime historike
  History
  4 / 2011
  20.5 cm
  352
  Drita 
Don Gasper Gjini  
  978-9951-17-024-6
 
Ipeshkvia Shkup-Prizren neper...
  History
  5 / 2013
  23.5 cm
  264
  Fan Noli 
Ipek Calislar  
  978-9928165-22-0
  Zonja Ataturk
  History
  4 / 2013
  20.5 cm
  436
  Edlora 
Miho Gjini  
  978-9928-139-60-3
  Piqerasiotet (botimi 1)
  History
  4 / 2013
  21 cm
  435
  Instituti Albanologjik  
Ma.Agon Rrezja  
  978-9951-596-69-5
 
Llapushja gjate historise Dok...
  History
  5 / 2012
  22 cm
  498
   
Jan Rihlik, Miroslav Kouba  
 
  Istorja na Makedonija
  History
  8 / 2010
 
 
   
Franc Doflajn  
 
  Makedonija
  History
  5 / 2010
 
 
   
Milan Boškoski  
 
 
Velikanite na makedonskiot sr...
  History
  5 / 2010
 
 
   
Milan Boškoski  
 
 
Skopje i skopskata oblast od ...
  History
  7 / 2010
 
 
   
Zoran Todorovski  
 
 
Id ego sum (Makedonski istori...
  History
  8 / 2010
 
 
   
Zoran Todorovski  
 
 
Memento (Makedonski istoriski...
  History
  5 / 2010
 
 
   
Olivera Trenceva  
 
 
Makedonija – nezgasnata zelba...
  History
  8 / 2010
 
 
  IDK 
Paolo Petta  
  99927-661-8-2
 
Despote te Epirit e Princer t...
  History
  5 / 2013
  20 cm
  273
  Maluka 
Luan Rama  
  978-2-9542974-2-2
  Tek Franket
  History
  5 / 2013
  21 cm
  301
  Gent Grafik 
Myrteza Minxhaj  
  978-99956-51-37-4
 
Vitelia gadishulli ne perendi...
  History
  5 / 2013
  20.5 cm
  273
  Instituti i trashegimise shpirterore e kulturore te shqiptareve ne Shkup 
Ramiz Abdyli  
  978-608-4653-08-0
 
Trojet Lindore shqiptare ne k...
  History
  5 / 2013
  24.5 cm
  234
  Vushtrri 
Izet S. Miftari  
  978-9951-8777-1-8
 
Shqiptaret perballe invazioni...
  History
  5 / 2013
  24 cm
  299
  Arbi 
Skender Blakaj  
  9789951452120
 
Lidhja shqiptare e Prizrenit ...
  History
  5 / 2013
  20 cm
  279
  Koha 
Ekrem Avdic & Azem Vllasi  
  978-9951-417-85-3
 
Shtegu njeqindvjecar i lirise...
  History
  5 / 2013
  21.5 cm
  358
  Drita 
Don Gasper Gjini  
  978-9951-17-026-0
 
The Shkup-Prizren diocese thr...
  History
  5 / 2013
  23.5 cm
  298
  Rugova Art 
Xhevat Rexhaj  
  978-9951-536-32-5
 
Epoka e shenuar apo Rugova,Fl...
  History
  5 / 2013
  21 cm
  692
  Shkupi 
Group of authors  
  978-608-4653-01-1
 
Marredheniet Shqiptaro-Jugosl...
  History
  5 / 2013
  24 cm
  367
  M & B 
Xhemal Domi  
  978-99956-04-99-8
 
Dibra ne hulli te historise -...
  History
  6 / 2013
  20.5 cm
  485
  Maluka 
Luan Rama  
  978-29542974-0-9
 
Tek Franket-Shqiptaret itiner...
  History
  5 / 2013
  20 cm
  301
  Emal 
Ymer A. Keta  
  978-9928-04-147-0
 
Heronjte e nentokes - Minator...
  History
  6 / 2013
  23.9 cm
  436
  Buzuku  
Dr. Jakup Krasniqi  
  978-9951-08-162-7
 
Nje histori e kontestuar - Kr...
  History
  5 / 2013
  21 cm
  222
  ISKK 
Uran Butka  
  978-9928-168-09-2
 
Kryengritjet e para kunderkom...
  History
  6 / 2013
  20.7 cm
  314
  UET Press  
Spartak Ngjela  
  978-99956-39-92-1
 
Perkulja dhe renia e tiranise...
  History
  6 / 2013
  23 cm
  463
  Fast Track Albania 
Virgjil Kule  
  978-9928-4133-0-7
 
Gjergj Kastrioti Skenderbeu. ...
  History
  6 / 2013
  20.4 cm
  933
  Qendra e Studimeve Albanologjike; Institurti shqiptar per studime nderkombetare 
Group of authors  
  978-9928-4125-5-3
 
Shqiperi-Austri - reflekltimi...
  History
  6 / 2013
  22 cm
  332
  Shkupi 
Abedin Krosi  
  978-608-224-044-2
  Pellazgo-Shqiptaret
  History
  6 / 2013
  20.5 cm
  446
  Luma Grafik 
Petrit Menaj  
  978-9989-788-59-9
 
Shqiptaret ne Maqedoni dhe lu...
  History
  6 / 2013
  20.5 cm
  442
  SAS 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-8830-9-2
 
PUC i LPK-se -Ne levizjen e d...
  History
  6 / 2013
  20 cm
  288
  Shoqata e historianeve shqiptare ne Maqedoni 
Group of authors  
  978-9989-9860-0-0
 
Diplomati - Rilindja shqiptar...
  History
  6 / 2013
  20.5 cm
  101
  Tringa Design 
Bedri Islami  
  978-608-211-046-2
 
Levizja (Lindje e pergjakur)-...
  History
  6 / 2013
  20.5 cm
  496
  ISKK 
Uran Butka  
  978-9928-16-8092
 
Kryengritjet e para kunderkom...
  History
  6 / 2013
  20 cm
  314
  Uegen 
Dhimiter Th.Brisku  
  978-9928-03-184-6
 
Kosova Ditari Viti 1999 -Luft...
  History
  6 / 2013
  24.5 cm
  510
  Plejad 
Kastriot Myftaraj  
  978-9928-4151-9-6
 
Partia socialiste - Historia ...
  History
  6 / 2013
  20.4 cm
  132
  Onufri 
Tanush Frasheri  
  978-99928-164-42-1
  Mbi te ashtuquajturen
  History
  6 / 2013
  21 cm
  210
  Biblioteka Kombetare dhe Universitare e Kosoves 
Sabri Maxhuni-Novosella  
  978-9951-528-63-4
 
Shqiptaret ortodokse Pjesa e...
  History
  6 / 2013
  20 cm
  336
  Iceberg 
Syrja Vlora  
  978-9928-4140-4-5
 
Kujtime nga fundi i sundimit ...
  History
  6 / 2013
  20.7 cm
  359
  Dituria 
Fatos Baxhaku  
  978-9928-103-64-2
 
Cadra e kuqe - Histori fatesh...
  History
  6 / 2013
  21 cm
  239
  Geer 
Gjon Marku  
  978-9928-07-150-7
 
Mirdita vendi i kuvendeve qev...
  History
  7 / 2013
  19.6 cm
  88
  Geer 
Nikolle Loka  
  978-99956-22-954
 
Arnautomania 44 kryevezire dh...
  History
  7 / 2013
  20 cm
  104
  NSHB Fad 
Nazmi Berisha-Dyzi  
  978-9951-483-19-3
 
Zhgenjimi dhe ylli i pashuar ...
  History
  7 / 2013
  20 cm
  160
  Instituti i trashegimise kulturore e shpirterore te shqiptareve - Shkup 
Fati Iseni  
  978-608-4653-10-3
 
Shqiptaret e Maqedonise nento...
  History
  7 / 2013
  24.2 cm
  203
  Iceberg 
Donato Martucci  
  978-9928-41406-9
 
Tokat e Cliruara e Shqiptare ...
  History
  7 / 2013
  23 cm
  236
  Almanah 
Mustafa Canka  
  978-9940-570-10-1
  Ulqini ne Perandorine Osmane
  History
  8 / 2012
  23 cm
  211
  UET / Press 
Arben Cici  
  978-99956-39-94-5
 
Marredheniet shqiptaro-italia...
  History
  8 / 2013
  20.5 cm
  257
  Republika 
Mehrije Daci  
 
 
Shpellaret (Me parathenie te ...
  History
  8 / 2013
  20.5 cm
  159
  Faik Konica 
Shefqet Dibrani  
  978-9951-06-451-4
 
Roli historik i LDK-se ne ndr...
  History
  8 / 2013
  20.5 cm
  182
  Infopress 
Rexhep Hoti  
  978-9951-8840-1-3
  Flirti civil dhe ambasadori
  History
  8 / 2013
  21.2 cm
  401
  Fast Track Albania  
Virgjil Kule  
  978-9928-4133-0-4
 
Skenderbeu Kryqtari i fundit ...
  History
  7 / 2013
  20 cm
  546
  Shkupi 
Abedin Krosi  
  978-608-224044-8
 
Pellazgo -shqiptaret / Pelazg...
  History
  6 / 2013
  20 cm
  446
  Espresso 
Arber Hadri  
  978-9951-21-000-3
 
Presidenti Villson dhe çeshtj...
  History
  8 / 2013
  24 cm
  272
  Geer 
Bedri Blloshmi  
  978-9928-07-159-0
 
Revolta e Qaf-Barit dhe terro...
  History
  8 / 2013
  23 cm
  433
  Vllamasi 
Robert Thomanikaj  
  978-9928-140-30-2
  Albanistani yne
  History
  8 / 2013
  20.5 cm
  319
  Instituti i Historise Ali Hadri 
Arber Hadri  
  978-9951-409-33-9
 
Presidenti Villson dhe ceshtj...
  History
  8 / 2013
  24 cm
  274
  Koha 
Gani Jakupi  
  978-9951-417-87-7
 
Imazhi i fundit Nje udhetim n...
  History
  8 / 2013
  29.5 cm
  88
  M & B 
Kristo Frashëri  
  978-9928-172-11-2
 
Etnogjeneza e shqiptareve (hi...
  History
  8 / 2013
  23.5 cm
  271
  ISGJS 
Fetnete Ramosaj  
  978-9951-625-04-3
 
Organizatat ekstremiste serbe...
  History
  9 / 2013
  24 cm
  183
  Geer 
Hekuran A.Rapaj  
  978-9928-105-68-4
 
Historia e organizimit te tra...
  History
  9 / 2013
  20.5 cm
  430
  Toena 
Paskal Milo  
  9789994319244
 
Politika e jashtme e Shqipëri...
  History
  11 / 2013
  21.5 cm
  958
  Neraida 
Aqif Sali Tafa  
  978-99956-44-63-5
 
Dritesimi i historise Pellazg...
  History
  9 / 2013
  20 cm
  422
  Ilar 
Ramiz Ficori  
  978-99956-07-77-7
 
Mati dhe Matjanët në rrjedhën...
  History
  10 / 2013
  23.5 cm
  481
  Les Livres Rama  
Luan Rama  
  978-2-9542974-3-3
 
Shqiperia ne Luften e Bizanti...
  History
  9 / 2013
  20 cm
  264
  Iceberg  
Nuri Dragoj  
  9789928414083
 
Prapaskenat e Konferencës së ...
  History
  11 / 2013
  21 cm
  346
  Logos-A 
Hajrudin S.Muja  
  97899989544299
 
Lufta e Kosovës në shtypin am...
  History
  11 / 2013
  23 cm
  455
  Arkivi Shtetëror i Kosovës  
Prof. Dr.Nusret Pllana  
  9789951404358
 
Terrori i Serbisë pushtuese m...
  History
  11 / 2013
  30 cm
  616
  Gent-Grafik 
Luljeta Progni  
  9789995651626
 
Pardesytë e bardha : të fsheh...
  History
  12 / 2013
  23.5 cm
  407
  MEDIAPRINT 
Thimi Nika  
  9789928081148
 
Historia e Filatelise Shqipta...
  History
  11 / 2013
  24.5 cm
  417
  Vatra 
Nazif Selimi  
  9786084556404
 
Dëshmi të gjalla : gjurmëve t...
  History
  12 / 2013
  20 x 13.7 cm
  249
  Adelprint 
Arsim Spahiu  
  9789995632397
 
Maqedonasit e vjetër dhe arke...
  History
  12 / 2013
  20.5 cm x14.5 cm
  215
  Konica Color 
Hulusi Hako  
  9789995646080
 
Kosova-Endra ime!-Komb-shteti...
  History
  12 / 2013
  20 cm x 14.5 cm
  289
  Mediaprint 
Fatosh Voshtina  
  9789928080462
 
Marrëdhëniet Shqiptaro - Sovj...
  History
  12 / 2013
  20.5 cm x14.5 cm
  427
   
Qirjako Dhima  
 
 
Shkatërimi i aviacionit Tradh...
  History
  12 / 2013
  20.5 cm x14.5 cm
  300
  Adelprint 
Arsim Spahiu  
  9789995632397
 
Maqedonasit e vjetër dhe arke...
  History
  12 / 2013
  20 cm
  215
  Botart 
Gjon Keka  
  9789928116413
 
Rruga e vjetër e kombit / The...
  History
  12 / 2013
  21 cm
  140
  AIIS 
Albert Rakipi  
  9789928412577
 
Shqipëria në marrëdhëniet ndë...
  History
  12 / 2013
  24 cm
  419
  Urtësia Bektashiane 
Hilë Lushaku  
  9789928051400
 
Qeveria e përkohshme e Vlorës...
  History
  12 / 2013
  20 cm
  400
  Triptik 
Enver Lepenica  
  9789928153623
 
Parti komuniste apo parti ter...
  History
  12 / 2013
  20 cm
  576
  Vatra 
Eqrem M.Zenelaj  
  9789951441865
 
Diplomacia e Ismail Kemal Bej...
  History
  12 / 2013
  24 cm
  697
  Argeta LMG 
Edmond De Amiçis  
  9789995617838
 
Kostandinopoja (Stambolli)/ C...
  History
  12 / 2013
  20.5 cm
  200
  Brezi 81 
Teuta Shala-Peli  
  9789951424554
 
Kontribute për historinë / Co...
  History
  1 / 2014
  20 cm x 15 cm
  324
  KGT 
Fahredin Shabani  
  9789951596565
 
Mendimi politik në rilindjen ...
  History
  1 / 2014
  20 cm x 14 cm
  425
  Filara 
Marenglen Kasmi  
  9789928142245
 
Pushtimi gjerman i Shqipërisë...
  History
  1 / 2014