Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Ethnography * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Faik Konica 
Izber Hoti  
  978-9951-06-264-0
 
Prishtina dhe rrethina (1918-...
  Ethnography
  2 / 2009
  24.5 cm
  163
  Julvin 2 
Petrit Basha  
  978-9928-4018-7-8
 
Rite dhe praktika rituale ne ...
  Ethnography
  2 / 2011
  21 cm
  289
  Qendra e Stud Albanologjike  
Group of authors  
  978-99956-43-539
 
Tradita etnokulturore dhe bas...
  Ethnography
  11 / 2011
  21 cm
  222
  Muzeu i Kosoves 
Vlore Fetaj-Berisha  
  978-9951-8645-4-1
 
Ritet e lindjes dhe te vdekje...
  Ethnography
  4 / 2011
  20 cm
  165
  Epoka e re 
Ismet Krasniqi  
  978-99518-50-32-4
 
Shekuj zgjojne nga gjumi, due...
  Ethnography
  9 / 2012
  21 cm
  289
  Kristalina Kh 
Ibrahim Kadri Malaj  
  978-99956-43-29-4
 
Tradita etno-kultorore ne Tro...
  Ethnography
  10 / 2010
  20 cm
  153
  Ins. Kultures Popullore 
Mark Tirka  
  97899956-10-04-3
 
Panteoni e simbolika. Doke e ...
  Ethnography
  1 / 2008
  20.5 cm
  376
  Shoqata  
Group of authors  
  978-9940-9485-1-1
 
Kraja me vecantine shestanase...
  Ethnography
  8 / 2013
  24.5 cm
  416
  Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës  
Shemsi Krasniqi  
  9789951615709
 
Ekokultura (Natyra në kulturë...
  Ethnography
  4 / 2017
  24
  319
  Art Poetika 
Hoxha, Skënder, R.  
  9789951513142
 
Dushkaja-gjurmime etnokulturo...
  Ethnography
  1 / 2018
  21
  489
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
Dalipi, Sami  
  9786084653493
 
Kërkime etnografike nga regji...
  Ethnography
  1 / 2018
  24
  172
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
Zeqiri-Shutaj, Mumin  
  9786084653554
 
Gjurmëve të etnokulturës shqi...
  Ethnography
  1 / 2018
  24
  258
  Ilar 
Dede, Alqiviadh  
  9789928178985
 
Vunoi i këngës dhe i trimëris...
  Ethnography
  2 / 2018
  21
  564
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
Mustafa, Bukurije; Murtezani, Izaim; Useini, Rini  
  9786084653646
 
Gjurmëve të veshjes popullore...
  Ethnography
  1 / 2018
  24
  192
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS