Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > Biography * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Aikd 
Nysret Krasniqi  
  978-9951-410-43-4
  Sabri Hamidi
  Biography
  10 / 2011
  21 cm
  565
  D.I.J.A 
Gjelok Marko  
  978-99956-98-32-4
 
Ali Kuci/Fenomen gjenial i re...
  Biography
  9 / 2011
  21 cm
  144
  Albpaper 
Nuri Dragoj  
  978-9928-05-056-4
  Sfidat e poetit
  Biography
  4 / 2012
  20.5 cm
  416
  Ombra Gvg 
Kristo Qendro  
  978-99956-38-88-7
 
Jeta seksuale e Hitlerit dhe ...
  Biography
  1 / 2011
  20 cm
  99
  Albanica 
Behgjet Pacolli  
  978-9951-8735-5-0
 
Nga sfida ne sfide jeta, Behg...
  Biography
  1 / 2011
  21 cm
  502
  UET Press 
Blendi Fevziu  
  978-99956-39-35-1
 
Enver Hoxha e para biografi b...
  Biography
  9 / 2011
  23 cm
  396
  Botart 
Gjon Keka  
  978-9928-116-12-3
 
Ibrahim Rugova Lidership i id...
  Biography
  11 / 2011
  21 cm
  107
  Toena 
Ilir Hashorva  
  978-99943-1-689-2
  Martin Luter Kingu
  Biography
  4 / 2011
  23 cm
  352
  Onufri 
Ilir Ikonomi  
  978-99956-87-41-2
 
Faik Konica Jeta ne Uashingto...
  Biography
  4 / 2011
  24 cm
  377
  SHBLSH 
Ibrahim Kadriu  
  978-9951-07-882-5
  Buzeqeshje miqsh
  Biography
  11 / 2011
  20.5 cm
  216
  Edlora 
Sevo Tarifa  
  978-99943-49-95-1
  25 Kryelule
  Biography
  9 / 2011
  21 cm
  131
  Edlora 
XheladinS.Subashi  
  978-999563-13-46-4
 
VORA dhe biografi te shkollav...
  Biography
  2 / 2010
  21 cm
  359
  Marin Barleti 
Gjergj Luca  
  978-999560344-6
  Madheshtia e thjeshtesise
  Biography
  5 / 2010
  24 cm
  102
  Dudaj 
Irakli Kocollari  
  978-99943-0-141-6
  Krokodil Kladha
  Biography
  4 / 2010
  22 cm
  261
  ASD 
Kujtim Borici  
  97899956-640347
 
Dy martiret e Stebleves(Kusht...
  Biography
  4 / 2010
  20.5 cm
  127
  Faik Konica 
Anton Nike Berisha  
  978-9951-06-316-6
  Nena Tereza ne tri shpalime
  Biography
  11 / 2010
  21 cm
  319
  Grand print 
Zyber Bakiu  
  978-99956-827-7-4
 
Bibliografi e zgjeruar e vepr...
  Biography
  6 / 2010
  20.5 cm
  414
  AIIS 
Feroz Ahmad  
  978-9928-4003-7-6
 
Qemal Ataturk dhe themelimi i...
  Biography
  12 / 2010
  21 cm
  190
  Dudaj 
Salman Rushdie  
  978-99943-0-277-2
  Joseph Anton
  Biography
  12 / 2012
  22 cm
  800
  MB 
Elliott Moglica  
  978-0-9868069-2-6
 
Burri i madh Hasan Moglica (1...
  Biography
  12 / 2012
  20 cm
  681
  Edualba 
Mal Berisha  
  978-9928-12-157-8
 
Charles Telford Erickson, jet...
  Biography
  12 / 2012
  21 cm
  1040
  Toena 
Georges Radet  
  978-99943-1-409-6
 
Aleksandri i Madh (Aventura e...
  Biography
  12 / 2009
  20 cm
  434
  Neraida 
A. Mazreku; Sh. Xhiku  
  978-99956-751-2-7
 
Anton Mazreku, fjala dhe hesh...
  Biography
  3 / 2009
  21 cm
  447
  55 
Catherine Nay  
  978-99943-56-44-5
 
Sarkozi, pranvera e Frances /...
  Biography
  3 / 2009
  21 cm
  493
  Ada 
Pjetër Tarazhi; Gjin Kacorri  
  978-99943-58-49-6
 
Sterniperit e Pirusteve; Gjeo...
  Biography
  5 / 2009
  21 cm
  364
  IIKSH 
Ibrahim Rr. Gashi  
  978-99956-46-00-4
 
Xhemal Pazari - Atdhetari i s...
  Biography
  7 / 2009
  20.5 cm
  281
  Dudaj 
Kledi Kadiu  
  978-99943-0-136-2
 
Me e bukur se nje perralle, j...
  Biography
  11 / 2009
  22 cm
  210
  K&B 
Francois Pouqueville  
  978-99956-667-9-8
  Ali Tepelena
  Biography
  10 / 2009
  24 cm
  547
  Dudaj 
Kledi Kadiu  
  978999430136-2
 
Me e bukur se nje perralle - ...
  Biography
  12 / 2009
  22 cm
  210
  Onufri 
Jasi Berberi  
  978-99956-87-66-3
 
Xhelal Berberi / Flamurtar i ...
  Biography
  12 / 2011
  21.5 cm
  230
  Triptik 
Zenepe Luka  
  978999560013-9-8
  Albano & Albania
  Biography
  5 / 2008
  20.5 cm
  292
  Toena 
David L' Hermitte  
  978-99943-1-554-3
  I perjetshmi Majkell Xhekson
  Biography
  11 / 2009
  20 cm
  263
  Plejad 
Kastriot Myftaraj  
  978-99956-706-4-X
 
Jeta e fshehur e Enver Hoxhes...
  Biography
  10 / 2008
  23 cm
  501
  Princi i vogel 
Hazis Gjergji  
  978-99956-25-02-3
 
Myslim Peza, deshmitar dhe pr...
  Biography
  10 / 2008
  23.5 cm
  450
  Akademia e shk.Kosoves 
Christian Gut  
  978-9951-413-70-1
  Pashko Vasa (Libri 38)
  Biography
  10 / 2008
  24 cm
  276
  Akademia e shk.Kosoves 
Group of authors  
  978-9951-413-66-4
 
Mitrush Kuteli ne 100-vjetori...
  Biography
  10 / 2008
  24 cm
  130
  Bota Shqiptare 
Kaylene Johnson  
  978-99956-11-69-9
  Sarah
  Biography
  10 / 2008
  20.5 cm
  176
  Instituti i integrimit te kultures shqiptare 
Fazli Hajrizi & Ibrahim Rr. Gashi  
  978-99956-46-02-8
 
Mesuesi Rrahim Gashi me breza...
  Biography
  7 / 2010
  20.6 cm
  456
  Konica 
Karl Moizish  
  99943-725-9-3
  Kush ishte Ciceroni
  Biography
  4 / 2008
  20 cm
  226
  Globus R. 
Novruz Zejnati  
  97899943538-2-8
  Gjeneral Esat Pashe Toptani
  Biography
  5 / 2008
  23 cm
  435
  Akademia e shkences 
Shaban Demiraj  
  978-99956-10-18-0
 
Eqrem Cabej, nje jete kushtua...
  Biography
  10 / 2008
  21 cm
  324
  Geer 
Filip Gjomarkaj  
 
  Mirdita dhe Gjomarkajt
  Biography
  10 / 2008
  20.5 cm
  195
  Maluka 
Tefta Cani-Cami  
  978-99956-707-1-2
 
Doktor Mehdi Cani, misionar i...
  Biography
  10 / 2008
  20.5 cm
  462
  Uegen 
Asllan Sulo  
  978-99956-27-09-6
  Doktor Hajdar Sulo 1866-1936
  Biography
  11 / 2008
  20.5 cm
  242
  Universiteti. Kristal-UK 
Group of authors & Kudret Velca  
  978-99956-726-2-1
 
Kristo Luarasi, vizionar i sh...
  Biography
  11 / 2008
  21 cm
  328
  Akademia e Shk. & Arteve 
Group of authors  
  978-9951-413-60-2
 
Naum Veqilharxhi - Jeta dhe v...
  Biography
  11 / 2008
  24 cm
  160
  Pegi 
Amik Kasoruho  
  978-9928-162-60-1
 
Pa meri , Publicistika e jete...
  Biography
  4 / 2013
  20.5 cm
  461
  Ura 
Ismet Hajrullahu  
  978-9951-512-45-9
 
Lufta e fundshekullit XX per ...
  Biography
  5 / 2012
  21 cm
  383
  Faik Konica 
Mr.sc.Miftar Kurti  
  978-9951-06-433-0
 
Poezia e Jakup Cerajes (Autor...
  Biography
  5 / 2013
  20.5 cm
  274
  Maluka 
Kopi Kycyku  
  978-9928-134-27-1
 
Astrit Leka, Nje jete e stuhi...
  Biography
  6 / 2013
  20.8 cm
  292
  Uegen 
Vasfi Baruti  
  978-9928-03-102-0
 
Enver Hoxha ne optike te re, ...
  Biography
  7 / 2013
  23.7 cm
  372
  Plejad 
Ndricim Kulla  
  978-9928-4170-0-8
 
Binjaku i Nene Terezes / Nje ...
  Biography
  7 / 2013
  21 cm
  340
  Art Club Ulqin 
Fahri Bucinca  
  978-86-908733-2-6
 
Cafo Beg Ulqini. Jeta dhe vep...
  Biography
  8 / 2013
  25 cm
  320
  Gjergj Fishta 
Masci Antonio Melchiorre Angelo e Letta Francesca Romana  
  978-99956-45-88-5
 
Shen Pelini Shqiptari Ipeshke...
  Biography
  8 / 2013
  20.5 cm
  201
  Toena 
Alfred Uçi  
  9789994318193
 
Petro Nini Luarasi; Mendimtar...
  Biography
  10 / 2013
  21 cm
  379
  Filara 
Urti Osmani  
  9789928142214
 
Përjetë me Shefikun / Always ...
  Biography
  11 / 2013
  20 cm
  286
  ASHASH 
Kristo Frashëri  
  9789995610692
 
Jeta e një historiani/ The li...
  Biography
  11 / 2014
  24.5 cm x 17 cm
  464
  Buzuku 
Kopi Kyçyku  
  9789951081702
 
Zinxhiri i anktheve: (Radiogr...
  Biography
  11 / 2014
  20.5 cm x 13 cm
  374
  Botimpex 
Estref Bega  
  9789994380176
  Im Atë/ My father
  Biography
  12 / 2014
  21 cm x 14 cm
  142
  Elve  
Nasho Jorgaqi  
  9789995612610
 
Jeta e Fan S. Nolit (2)/ Life...
  Biography
  5 / 2015
  23 cm x 16 cm
  552
  UET Press  
Dashnor Kaloçi  
  9789928190628
 
Kadare i denoncuar/ Denounced...
  Biography
  1 / 2016
  20.5x14
  286
  Bota Shqiptare 
Albert Z. Zholi  
  9789928001894
 
Kujtim Gjonaj dhe magjia e fi...
  Biography
  2 / 2017
  20,5
  440
  Kristalina-KH 
Fritz Radovani  
  9789928168511
 
At Pjetër Mëshkalla/ Father P...
  Biography
  2 / 2017
  20,5
  175
  Adel Co 
Androkli Kostallari  
  9789995610920
 
Figurë e shquar e gjuhësisë s...
  Biography
  2 / 2017
  20,5
  369
  Vassi 
Ermir Dizdari  
  9789928410399
 
Enver Mara Jeta dhe veprimtar...
  Biography
  9 / 2017
  22
  194
  Nacionali 
Ilir Bushi  
  9789928220691
 
Kurthet e Dritëro Agollit (Sh...
  Biography
  9 / 2017
  20
  304
  Morava 
Albert Zholi  
  9789928208378
 
Reshat Arbana (Artist i popul...
  Biography
  9 / 2017
  20
  259
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS